Nu är vi på gång!

Första lägret är i full rullning just nu och vi är på Marstrand. Det är hur kul som helst och jag är toktaggad inför säsongen. Imorgon är det dock slut och då blir det upp till Smögen för fix av segel etc. Sen nästa vecka är vi lediga! Då blir det nog hem till Uppsala och fira påsken med min älskade familj, kanske upp till stugan också. Jag e laddad..

Måste också berätta att Gud är på g också, om inte annat i mitt personliga liv. Jag är så tacksam för allt han gjort och gör i mitt liv. Det är verkligen härligt, han börjar bli en sån naturlig del av mig och för det är jag så glad! Det e coolt också för att när man pratar om det så inser man verkligen hur mycket man har vuxit och vad Han faktiskt har gjort för mig! Frikkin' awesome dude! Jag är så glad..

Det är mitt tips till alla just nu, börja tacka Honom för allt han har gjort för dig, även om du inte känner för det just då, för då kommer en inre glädje att komma, en obetalbar sådan. Tjena alltså vad jag skulle kunna pladdra på om detta... Men jag måste sova. Men det kommer garanterat bli mer av detta, var så säkra.

Speciellt tack till Johanna som inspirerade mig genom att jag fick inspirera henne. Du är grym tjejen! Tack för allt.

Puss och Godnatt!


Hej hopp back to home!

Vi är hemma i Sverige! Fatta! Vi klarade det! Jag är helt lycklig, vilken resa alltså och vi kom fram tillslut, helskinnade. Gryymt jobbat alltså... Firade med att åka in till Jensens och trycka i oss en FET STEK. Mmmm, lycka.

Imorgon blir det upp tidigt o iväg på bolagstämma i Tibro sen lite firande med crewet att vi lyckades genomföra resan våran. Det blir mys. Sen förhoppningsvis blir det lite mys med underbara vänner, bio eller fotboll med galningar. Vad som händer återstår att se, stay tuned!


Nu e de bums i säng för såhär kan vi inte fortsätta. Natti och gomorron Sverige!

Ps. Saknar dig Sara, vart är du?

Tillbaka i Lowestoft England!

Yo yo yo! Nu är vi tillbaka i Lowestoft igen efter några månader, den här gången tillsammans med en massa norrmän. Vi har sen sist varit i Gibraltar igen och kollat på alla galna apor, Fuengirola en snabbis för en tur in i turistkyrkan och sen Plymouth. I Plymouth tog vi upp ett gäng norrmän som skulle åka med oss hem till Norge men det blev lite försenat så nu flyger dom förmodligen hem härifrån. Jokrar som inte pallar trycket! Dom säger att det är för att dom ska åka till Egypten om några dagar och måste hinna hem...

Annars är jag glad över att jag inte la mig ner och tog flyget hem tillsammans med mor och bror, även om jag var galet sugen på det. Kändes lite av en öken just där och då men det blev bättre, jag började tacka Gud för allt han gjort för mig och för privilegiet att få vara med om det här. Och vet ni va? När jag började göra det, mitt i all diarré, magont och sjösjuka så började sig en glädje infinna sig, en glädje som kom av att jag bad och jag insåg att trots omständigheter, så kan min inre människa förnyas dag för dag! (2 Kor 4:16) Helt fantastiskt, Gud har gjort så mycket för mig dom här senaste veckorna, hur cool som helst är Han! Jag är så glad att jag får vara Hans barn.

Nu är det bara den värsta biten kvar....

Om vi stannar och väntar ut stormen på Nordsjön kommer jag nog och göra nåt mer inlägg, annars hörs vi i Sverige igen, woho! Då är det FEST! Alla invånare i Götet, watch out för här kommer jag och jag kan om ni har (o)tur komma och våldgästa er när ni minst anar det.

Tchuss!


Som en bat i en saker hamn

Hello i stugan! Vi lever och har tahit skydd mot stormen i en skyddad hamn i en stad vid namn Catagena. Alla mar bra och ar sadar taggade for att dra tillbaka ut pa sjon. Nu ska vi ut och gora stan. Hors senare!

Ciao!