Lyckliga stunder!!!

JAG HAR FÅTT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!! 29/11

Jahapp!

lalaJahapp! Sitter nu i skolan och inväntar avresan till fjällnora för att övernatta i ett vindskydd! hmm, vilken normal människa skulle göra det nu ? ja inte jag i alla fall.... 
  Tillsammans med idrott och hälsa B ska vi nu ut och försöka överleva en natt i det vilda, och jag är laddad som få, har med mig stormkök och diverse saker, kommer bli grymt bra! haha, undrar bara hur mycket sömn man kommer få ? ska vara på skolan igen klockan åtta, det blir... intressant.. sen träning på kvällen, underbart!

Det blir mycket som har med innebandy att göra denna helg alltså.. För övrigt mår jag bättre nu sen nederlaget i lördas.. :o) Träning månda, tisda, torsda, sen match mot Andylainen! ( Andrea-Maria Andersson ), det vill säga Frötuna, på fredagkvällen, den måste vinnas!
   Sen på lördag blire mat med laget, mysigt! men så måste man lägga sig tidigt för attt åter uppstiga till en ny match på söndag morgon som startar kl 08.30!!  nej men det är lungt...  
   Haha, alltid innebandy.. men varför inte? e ju kalaskul! när det funkar...

>Och så var det ju nationellt prov i svenska i går tisdag. Den moderna människan. Skööönt att det är över! jippiee! bara muntliga delen kvar nu.. sen är det byebye till svenska B ! åh längtar man eller längtar man.

Tnk på att verkligen njuta av att ligga i eran varma, sköna säng i natt. Auf Wiederhören!

när kylan tränger in..

101417-102
Värm mig.
Lys upp i mörkret som faller utanför.



Tänker på Dig.

jaha?

hum hum.. lalala.. Fredag igen! ännu en vecka har förflutit och nu återstår bara två lektioner till helg! men självklart, en tre timmars håltimma på det också ! lite småjobbigt... men men, helgen kommer bli kanoners! hoppas vi haha.. Bortamatch, jippie! sen hemma ensam också, förmodlish.. Bio?  vi får la se! hahaha jaja. Lev väl och länge!


Kent

Saker man ser

Här under vattnet är jag blå
I poolen doftar världen klor
Var det du som höll för hårt?
eller är det jag som är för svag?
Var det du som blev för våt?
eller är det jag som är så hal?

Min hud är vit under mitt armbandsur
Därunder tar vintern aldrig slut
Var det du som höll för hårt?
eller är det jag som är för svag?
Var det du som blev för våt?
eller år det jag som år så hal?
Det är bara saker man ser
Det är bara saker man vet

kors!

Haha oj oj, nu är jag igång och skriver igen... har varit ner lite med bloggandet, men nu har ja fått nån motivation som driver mig till att skriva haha. Klockan är tio i två och jag har precis kommit hem från Youth och ett grymt bra möte med Ulf Ekman. han e bra den där :) 

    Var och shoppade lite igår innan träningen, och jag slog på stort också! köpte klänning hehe, en lila! det var bra gjort för att vara mig tycker jag. har inga stövlar att ha till bara, men de kommer väl.. och köpte nya jeans, gråa stuprör. gillar dom redan väldigt mycket! kul att inhandla lite nya kläder, man blir faktiskt glad. i alla fall om man som mig aldrig köper...haha jaja.. nu ska jag nog sova tror jag, imorgon blir det nog en hyvelns dag det.
 
Gud är GOD, God natt ! 

 ps. älskar alla mina vänner .

lova, lova mig att det är lov.

What is there to say? Lovet är i full gång vilket innebär att även så är  YOUTH, du är väl där? men jag är inte där, vart är jag ? sittandes hemma med Kent i högtalarna och är färdigtränad med en sträckt rumpa, det är i alla fall vad jag befarar haha, så nu vet alla det!  Hoppas ni lever livet och mår bra, för det gör jag . Tjopp!
                                                                                                                 101417-103
  
Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag
  
Vad vore jag utan Dina andetag.                                                      

från höst till vinter på en natt..

Första november, Snön kom som genom ett trollslag och förtrollade vår värld till bländade vit, så vackert. Men det kom inte ner stillsamt och tyst, utan genom ett vrål och med hårda vindar som nästan blåste bort alla människor och bilar från den rätta vägen, som om de ville markera att nu är det vinter, och vare sig vi vill eller inte, ta emot den. Kylan kom tillsammans med det, en genomträngande, iskall vind som skar som genom cement. Dags att finna värmen inombords som får oss att brinna fastän kylan och vintern tränger sig på, hitta glöden som tar oss igenom mörkret.
Eller varför inte ta en kopp varm choklad och bara mysa framför brasan .