Bloggen e knäpp!

Har lite problem med att logga in på bloggen men det går bra... Okej så det här med att write in english, i don't know about that anymore. Fick en kommentar om att alla kanske inte kan läsa engelska... Tänkte liksom inte på att någon läser min blogg men, kanske får skriva på svenska i alla fall, eller kanske swengelska? Någon slags mix... Jajajaja.

Så gårdagen va nice, jag å Nat va ute och sprang igen! Va några dar sen sist så de va gött. Himla skumt väder va de igår också, jättedimmigt! Men det va riktigt skönt väder att springa i, gick mycket bra! Hör du det pappa? Jag och Nat försöker äta chips BARA på fredag och lördag nu, vi äter tydligen alldeles för mycket chips, dom säger att det inte är bra. Hmmm, har jag aldrig tänkt på...
Någon sett We are Marshall? Mycket bra film! Såg den igår. Seee it!

Idag e vinden tillbaka, som vi har saknat den! Eller?! Fika med Piteå borna idag också, ett måste! Ja du vet sådär schweinit schöna mänschor! Yess yess yess.

NU ska jag tala med Herren. Du vet han där uppe. Mycket trevligt lördagsnöje. You should try it. 

Hörss hörss hörss!

Yesterdays fika








My blog goes international

Så jag har lovat my bro Zach att börja skriva på engelska så han förstår när han läser bloggen. Hmmm vi får se hur det går..

So here we.. GO!

Today i made dinner, my moms great tacopie witch really became great! Mmm, made me think of home for a while. I love my mom, she's the BEST!
We were suppose to go in to El Eljido to change some money but we missed the bus, SO we went FIKING (understand Z?) instead. What a great idea! 
  I miss the DTS peolpe, NO JOKE! (right Ash?) Maybe we'll visit them someday or they'll visit us. I really do hope so!!! Gosh... Maybe we'll go horsebackriding in the weekend! WOHO!

Anyway, God is great, He's the greatest! There's noone greater or better than him. I just think i need to really get that, He has to be the greatest part of my life! I can't let others control my life, deciding what i should do. I know noone tries to intentually, it's really me who's my biggest enemy. My own thoughts controls me, but I can't let them do that. My prayer is that nothing or noone will get in between of me and God. And the thing is, nothing or noone can, if I don't let them. Good job Sofia figuring that one out. I know, but still. God is really great. And I'm starting to really realize that. And he loves me and wants to hang out with me and have fun with me. I like that.


So the most used word of todays text: great.
Great, so goodnight.


What a beautiful day!









Ännu en fantastiskt vacker dag med solsken och vindstilla. Mmmm, underbart. Tog en långpromenad ut på piren, great great great. Fick oss en överraskning när Dana från rumänska kyrkan dök upp med ett "Hellooo! I'm here!" och tydligen ville stanna över några dagar. Trevligt med besök! Gjorde rent ribbåten också så nu är den finfin! Ganska nöjd över det...


Seeet musik har vi här, återigen Misty Edwards - Finally I surrender.


En livsförvandlande tid.


Okej jag vet inte ens hur jag ska säga allt som just nu bubblar i mitt hjärta. Jag är bara så glad så jag kan gråta. De senaste en och en halv vecka har varit livsförvandlande för mig. De människor Gud har skickat i min väg har verkligen varit en sann välsignelse. En eld har tänts i mitt hjärta som aldrig förr alltså. En längtan efter Hans ord och att göra Hans vilja. En längtan efter att bli använd av Honom på en helt annan nivå. Nu gäller det bara att hålla hårt i allt som jag fått och inte bara glömma eller försumma. Jag har insett så mycket och mitt hjärtas ögon öppnats inför så mycket nytt men även sånt som man egentligen visste men som jag insett på ett helt annat sätt just nu. Det finns nog inte riktigt ord...

En sak är att den senaste tiden, några veckor innan jag kom tillbaka till båten och när jag kom tillbaka är att jag varit sjukt osäker. Sen det första man för är att möta dessa sprudlande människor som är högljudda och fylla av energi och Gud. Fick mig först att känna mig som jordens tråkigaste människa och så liten som kristen. Ville inte bli sedd, ville bara gå och gömma mig nånstans. Sen insåg jag att jag måste basera mitt självförtroende på vad Gud tror om mig och hur han ser på mig och inte basera på hur jag tror andra ser på mig. Jag måste ha min identitet i Honom, och det är det enda som räknas.

Jag skojar inte, något stort håller på att hända, jag känner det på mig. Jag är definitivt på rätt plats i rätt tid. Gud har sån totalkoll på allt vi gör och han har världens bästa plan för mitt och ditt liv! Vi måste bara låta honom vara centrum i vårt liv och låta honom ta över ratten över vårt liv. Han kommer ge oss det bästa! Han kommer ge oss vad vårt hjärta önskar - MEN vi måste sätta honom först. Det går och det är fantastiskt. Det kan inte bli bättre än så. Jag säger inte att jag har koll på allt och inte har några problem i mitt liv, för det har jag, tro mig. MEN han vill fortfarande använda mig. Och jag vill att han ska använda mig. Och för det är jag så glad! Jag är så fantastiskt tacksam för den senaste tiden så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nåt stort är på gång, och jag kan knappt bärga mig.



Fantastiskt musiktips, Misty Edwards - Break the Chains

"I confess, I need You"

Last night together

¨
Återigen, what a night! Jag sjöng igen på mötet ikväll, låten vad efterfrågad. Sååå kära Charlotte, du får nog börja tänka på det där med att översätta din låt ;o)

Sista kvällen med gänget, ska sova hos brudarna sista natten nu, får se hur mycket sömn det blir.. Kommer sakna dom som crazy när dom drar... MEN inte tänka på det nu, nu ska vi ha det bääääääst!

Imorgon blir det Full English Breakfast med hela gänget, sen ska vi skjutsa dom till Montril, så det blir roadtrip! WOOZZAAAAH! Yeyy yeyy yeyy! Jag är TAGGAD! (Nån som missat det?) Åh, snacka om att leva livet.

Nu myyyys.
Hörs!

Girl sleepover!


Sooo, last night was so AWESOME. Vi var först på Stumble Inn och kollade på Man United - Tottenham. Jag har ju inte direkt hållt på något lag men är det något så är det nog Man United. För att svara på Nats fråga... Bakade chocolate chip som vi bjöd på i barerna. Sweet! Efter blidde det Narnia - Prins Caspian med looooads of candy, we like! Hade sjukt roligt åt "the weird glances" Caspian och Susan kastade till varandra. Hahaha lovely!

Sååå, efter var det girl sleepover i tjejernas cabin. Drog ut madrasser på golvet och satt och snackade långt in på småtimmarna. Pratade om allt, så givande! De är helt fantastiska, så glad över att ha träffat dom. Blev lite muuuuuumsiga donuts sen, I tell yah! Rachel, så gulligt av henne. Det var verkligen lycka.

Var nyss på gudstjänst i katolska kyrkan här intill. Zach o Joe medverkade med lite nice sång och musik. Även Ukraina va uppe och levererade. Blir ett möte till senare ikväll i Roqetas. Träffa Manfred o gänget, och Flori självklart. Yeyy!

Jag har det så braaaaa just nu. Tänk vad människor kan få en att bli glad och få en att växa. Jag har fått så mycket av DTS gänget, bl.a gett mig en helt ny syn på hur man kan vara som kristen och en längtan efter att verkligen få bli använd av Gud. Underbart. Det finns så mycket jag vill göra nu asså. Sen ska man få ihop det med verkligheten också. Men det kommer ordna sig, BECAUSE I've got HIM. Kan inte bli annat än succé.

Naomi

Nat och Ash

Rachel

Nu har det hänt!

Vilken kväll! Igår hände det - kvällen på The Caribbean Breezer med dans och sång. Did we rocked that place or what?! Och gissa vad - Jag sjöng! Två sånger tillsammans med Joe och Zach. Stand by me och Friden av Charlotte. MOTHER va kul det var!!! Så det är det jag har varit galet excited för. Och nu är det över, men Oh va kul det var... Me happy happy happy!

Stormen är tillbaka, igår natt sprang jag upp för att fixa nåt ute, och jag höll bokstavligen talat på att blåsa bort! Jag var nästan lite rädd där ett tag, men bara nästan....


Me and the boys rehearsing

Me happy happy happy

Yeeeyy

My dancing girls

Tackar alla för en AWESOME night!!!


Ps. Där är den nya tröjan jag köpte Sara, nice huh?!

Boys night out - and me (of course)

Sitter här i sängen tillsammans med Nat ikväll igen. Vi e just nu utan vatten så jag sitter med sminket på och äter chips. Vääärt. Vinden viner som aldrig förr utanför och det låter en del på båten kan jag säga! Jag kom precis hem från Roqetas (vi kom försent, ack ack ack!) efter en skön eftermiddag tillsammans med grabbarna. Varit på baren vi ska till imorgon, kollat in läget, träffade ägaren Errol och hans fru (vilka stjärnor! I wanna go to their homecountry!) och va ute med lite flyers för att promota showen vi ska ha. Gick väl sådär... Greg fixa fyra stycken i alla fall som kommer dyka upp. Förhoppningsvis. Kul!

Annars så va vi uppe ovanför Almerimar och bad för staden och för Roqetas, riktigt coolt. Polisen kom förbi också och undrade vad vi gjorde egentligen, och blev pissed när vi inte hade våra pass med oss... Åkte inte i fängelse, inte denna gången i alla fall...

Imorgon blir en rolig dag, hade varit ännu roligare om vinden kunde dra åt annat håll. Kommer nog dock inte att hända. Karin sa att det kommer bli ca 30 meter/sek lördag/söndag. Tro mig, det är INTE kul......
  I varje fall, flygande jakob står på matsedeln (alla ropar YEY!!) och performance etc, det kommer bli hur kul som helst, i can't wait. I'll tell you later why...

Chop chop!

Girls night out! - och Yevhen.

Idag har det varit klarblå himmel dagen igenom. UTAN BLÅST! Mitt hjärta jublar av glädje. Vi tjejer (Ashley, Rachel, Naomi, Flori, Nathalie, Karin och Evelina och jag) drog till Roqetas för lite shopping och kolla in Floris casa. Tänkte åka bara brudarna men icke. Klart Yevhen ska med! Så efter en (lång) väntan på sistnämnde drog vi alla iväg. Det var jättemysigt! Jag är så glad att tjejerna (och killarna) från DTS är här, kommer sakna dom sjukt mycket när dom åker iväg på måndag.. 

Vi skulle ha en bonfire på beachen då det är Floris sista kväll här på båten, meeeen vi blidde lite sena och vi upptäckte sen att all veden låg bak i bilen som VI körde! Crap. Sååå, ingen bonfire på beachen denna kväll. Too bad. 

Köpte i alla fall en jumpsuit, schweinit snygg jacka sen blidde det byxor till på köpet då de tillhörde, nåväl, e väl inte helt fel... Naomi köpte en likadan, ska ha på oss dom imorgon, we're so excited! Helt sjukt kul... Köpte också ett par gråa leggins typ, va nära på att köpa lacktajts också, men icke denna gång. 

Imorgon ska Elise, "kvinnan i baren" som vi också kallar henne, ta oss upp i bergen som tack för hjälpen med städning/målning. Sen ska vi till Roqetas igen för att dela ut flyers inför Fredagens show på den jamaicanska baren. OH MY GHOSH, it's gonna rock!
I'm so excited!

Back on track

Ingen fara på taket, Nathalie är återfunnen, helskinnad. PUST! Så, ingen behöver oroa sig längre.

Vad folket ombord belangar; vi har hur bra som helst även om flera av dagarna varit tuffa, på flera vis.

Just nu håller flera på att lära sig en dans som de bl.a köra på fredag på en jamaicansk klubb. Awesome dude! Nåt säger mig att det kan bli en del överraskningar...

Hörs mer sen. ADIOS!

Efterlyst; Nathalie Bencic

Var är Nathalie?! Jag mötte upp Karin och Nat i London Stansted som bestämt. Sen satt vi å kolla på film för att fördriva tiden... Sen springer vi och ska äta snabbt innan vi måste boarda planet. Vi inser -dock försent- att vi gaten stänger om 15 minuter! Och Nat som inte hade något bagage tog hand om vårat handbagage medan vi checkade in dom. Vad vi inte tänkte på är ju att Nat fortfarande måste checka in sig själv! Hon springer till "self check-in" men inser att det är försent att få ut sin biljett. Försöker snacka med personalen men dom kan inget göra.. SÅÅÅÅ, detta leder till att Nat inte har någon ticket och kan därmed inte gå ombord. Så Nat får stanna kvar på stansted flygplats i London och försöka hitta en ny resa till Malaga. Det är sant, jag har lämnat min fellowgirl behind, det var inte roligt! Uscha, meen fanns inte så mycket annat att göra. Så hon kommer hit ikväll, får åka buss hela vägen från Malaga - Almerimar som tar typ 6 timmar. Inte så kul men vad ska man göra...

Kom fram halv ett igår ungefär, kunde knappt sova med tanke på hur Kallesheven körde.. Haha. Dock fortfarande mycket tacksam för att han kom och hämtade oss. Tack Yevhen!

Fick också reda på att vi har sex ungdomar från Next Wave ombord, YWAM:are som ska vara på våran båt i två veckor. Har redan lärt känna dom lite och mer kommer det bli. Helsköna!

Nu har några av dom åkt till stan här intill och ska prata med folk, medan resten stannar här och ska baka kakor. Chocolate chip cookies närmare bestämt.


Wassup in Sweden?

Fick en massa bilder och klipp...

...från Andy här precis. Här kommer en goding! Se och njut.


Ta hand om er, för nu drar jag!


Nu är det bestämt!


Imorgon klockan 04.30 lämnar jag Storvreta och styr kosan mot Skavsta flygplats Nyköping. Vilket då betyder att jag måste upp senast klockan fyra. Jag är ändå tacksam för det andra alternativet hade varit och ta flygbussen från Sthlm central kl 04.40 så, nej tack för det och ja tack pappa! Jag måste ju ändå ha typ världens bästa föräldrar. Helt ärligt. Hade aldrig klarat mig utan dom, aldrig varit här idag om det inte varit för dom. Dom är bäst!

Flyget går 07.30 till London där jag ska möta upp my homegirls. Seen flyg till Malaga. Seen blir vi hämtade(tack tack tack!!) och åker till Almerimar till båten och resten av the crew. Awesome dude! Blir till och lägga sig tiiidigt, typ åtta? Hade varit idealiskt. Tråkigt bara att man inte hinner säga hej då på riktigt till folket men så är det. Jajaja..

Ska bli så gott med mat nu, helt underbart gott. Bjuds på fläskkarré, klyftpotatis tillsammans med sås "tre peppar". Mammas mat en sista gång. Aj, det högg till i hjärtat när jag skrev det där sista. Helt hemskt ju, nej nej, så får vi inte tänka! I'll be back before you know it, before I know it. Ska bli så KUL!!!!

Kanske lägger in ett sista inlägg innan jag lägger mig, we'll see. Annars, viel glück och Auf Wiedersehen. Vi hörs.

Ps. Stay on fire!!!


Mycket sånt här blev det igår på...


..Dagiset. En liten söt storkindad flicka försökte pussa liten storkindad pojke. Och pussades gjorde dom. Haha, vilka sköningar, inte ens två år och redan i full fart. Den lilla söta storkindade flickan smackade en massa och ville ha mer hela tiden. Ah, it must have been love.

21.44

Nej jag skämtar inte, i säng innan klockan tio!!! Scheit va bra el? Men jag måste verkligen sova ordentligt, blir ju så gaalet trött annars. Idag på förskolan vare ändå gött kul alltså, vet inte riktigt varför. Imorn blir sista arbetsdagen, sen är det en halv natt som gäller sen åker jag! Hahah fatta eller?! Jag vet att jag tjatar men det är ändå stört, tiden hemma har varit lång (typ en och en halv månad), men så är det slut nu! Vart tar tiden vägen egentligen? Jag har haft en greeeaaat time hemma alltså, på riktigt. Speciellt på senaste tid, då kan vi verkligen prata om att "living the dream"!  
TACK SNÄLLA ALLA FANTASTISKA MÄNNISKOR SOM GETT MIG SÅ MÅNGA STUNDER AV GLÄDJE OCH INSIKT. Me love you!
(glöm ej å skriv:)

Kommer kanske inte kunna skriva blogginglägg på ett tag sen, vet ju inte vart vi har internet eller inte, beror på hamn osv.. Så får ju pumpa inlägg nu, för det är ju så kul! Ska försöka övertala pappa att låna ut adaptern så att jag kan ladda datorn på Stansteds flygplats i London medan ja väntar på Natlihe och Kärin. Vore ju guld.

Känns lite konstigt att återvända, till en helt annan livsstil typ. Kommer nog till och med sakna hemma lite. Men bara lite... ;o)

Jajaja, ska läsa liiite, eller kanske lyssna lite på "CG", Carl- Gustaf, innan jag somnar. 
Bon nuit!
Oh, btw, maten jag gjorde va himmelsk! Just so you know... Maan I'm good!


Dagens; "Gud frälser inte tusentals, han frälser en och en"


JAG ÄLSKAR MIN MAMMA

Min mamma kommer hem, och vad har hon inte köpt om dessa två?! Jo just Beach curl spray från Tony&Guy och mascara - Telescopic från L'OREAL. Plus att hon fick en necessär på köpet också. Precis vad jag behövde!!! PHENOMENAL. Splendid, fantastic...


The mask of..


Hutlöst vad jobbigt det är att vända tillbaka dygnet! Helt crazy. Gick upp sex idag, är inte van! Imorgon blir samma sak. Så det är nog bra att jag gör det här innan jag åker tillbaka om... TVÅ DAGAR! MOther va snart.

Tvinga hem mamma för attt hämta mig, och som payment - middag. Jag ordnar vettu, kyckling i en intressant marinad och in i ugn tillsammans med experiment på ris. Spännande!


Ps. predikotips, Stefan Salmonsson - Låt ingen ta din krona, finns
här MAN he's on fire!

Andy har precis


Lämnat mig, va här o myste lite. Inte ofta vi träffas nu för tiden då hon är i Sälen och jag i Medelhavet. Eller, åtminstone snart. Greaaaat girl.

Jag åker om bara några dagar! Och jag vet inte hur jag ska ta mig till Skavsta till kl 06.30. Hmm bra jobbat.. Men det kommer ordna sig, i'm sure. Läskigt att lämna för man blivit lite för bekväm tror jag, så det är nog bra att jag får upp och komma igång och jobba lite nu de sista dagarna innan jag åker.  

Jag är ganska nöjd över att när jag kom hem idag så kom jag först på att jag glömt mobilen nere på dagiset så det var bara att sätta sig på cykeln och trampa ner än en gång. Bra jobbat. Seen städade jag rummet och planerade min packning (vill verkligen ta med så LITE som möjligt!!! Har alldeles för mycket kläder där nere...) medan jag lyssnade på gårdagens predikan. GRYM. Jag tycker verkligen om Ulf, han är så skön! I Fredags var jag på stormöte och Ulf preka där med. Det var så sjukt bra! Han talade verkligen in i min situation (liksom många andras) men jag blev så uppmuntran! Fantastiskt. Blev taaaagggad att åka tillbaka till båten efter det, mer än på hela "lovet". Du hittar predikan
här!


Trött jag e just nu! Något sa mig igår kväll att dagiset skulle ringa mig, och mycket riktigt, o7.o6 ringer telefonen. Imorgon är det jobb också, denna gång o7-16. Blir ett ordentligt pass det! Såååå, måste sova, geschlafen.
Tchüss!

Mat är konst!


Jag åt Sjötunga igår. Det är inte varje dag! Dyrt vare också. Men det var faktiskt gott. Jag är inte direkt en fiskfantast (- alla som vet lite om mig vet att jag är typ jordens största köttätare) MEN, detta var jättegott! Inte för att bilden ovan gör maten jag åt rättvisa.

Det är intressant tycker jag att man äter med ögonen. För egentligen, hur viktigt är inte upplägget på tallriken? Det säger mycket. Det är som konst. Är inte det rätt coolt? Att man kan ta något så basic som mat och göra så mycket med det! Det är egentligen väldigt kul med mat, om man orkar lägga manken till. Och orkar gör man, om man bara slutar vara så lat..

Jag tycker att om man har ett kompisgäng ska man bestämma en dag i veckan eller så då en (eller två) bjuder alla andra på mat. Och då man gör det ska man göra något man inte gjort förut, och sen kan man byta recept osv. Sen går det runt så att det är nästa persons tur etc etc. Vore hur kul som helst! Och GOTT! Eller hur? Är inte detta en strålande idé? Jag menar, då lära man sig nya saker, får äta tokgod mat och umgås! Jag vill verkligen. Om bara alla inte var så uppstressade och orkade med. Vi måste orka med sånt, för sånt förlänger livet. Eller, kanske inte förlänger, Men, sätter i alla fall en riktigt skön touch på vardagen. Vilket vi mer än nog behöver. All of us.


Sov gott.

Någon som har...

Femte, sjätte och sjunde delen i Harry Potter? Jag har läst fyra av sju böcker i succéserien om Harry Potter. Och dom är kalasbra! Säga vad man säga vill men jag älskar böckerna. Sen är det rätt läskigt också, men dem slukar upp en totalt, man inte sluta läsa! Blir aldrig tråkigt, alltid spännande. Så jag vill fortsätta läsa de sista böckerna men jag vet inte vart jag ska få tag i dom. Bibblan kanske? Någon som har dom? Please let me know!

Jag diggar Goldie Hawn!



Du ser henne i bland annat filmerna "Tjejen som..." En film med henne som i like är Tjejen som tog hem spelet. Gammal goding med en ung Wesley Snipes. Go see!


That is so punk rock!

Idag är jag  t r ö t t , för ovanlighetens skull. Gårdagan förflöt bra, om än inte helt utan komplikationer. Dagens höjdpunkter var i alla fall att träffa Emma, äta middag med familjen och träffa tjejerna.

Sen en annan höjdpunkt var nog att under gryningens tilltagande inse allt detta som egentligen är så uppenbart och så självklart. Sometime it's so great to realize. 


Hela denna dag komme bli soooft, bestående av lite stickning, läsning och film. L O V E L Y.
Now let's see School of Rock now- "That is SO punk rock!"


The greatest.

Jag har hittills haft en underbar dag! Tillsammans med Emma har vi uträttat en massa ärenden på stan till hennes systers partaj ikväll, men vi fick lite dyrbar tid tillsammans på Wayne's där hon drack sin klassiska Chai Latte och jag min Mocha Latte (stor) med marsmallows. MUUMS! Hade helt grymt trevligt!!! Fick tyvärr avbryta alldeles för tidigt...


My sister, the greatest

Ska göra mig iordning för att gå ut och äta med familjen. Destination: Hamberg's. Fina fisken. Hahaha. Ska fira min älskade syster som nu tagit studenten och kommit in på juristlinjen. Hon är BÄST! SÅ stolt över min syster, helt grym. Så det blir göttish. Efter kanske blir ut och shaka med brudarna, e faktiskt sugen. Någon som e på?


Han betyder allt för mig - mer än min familj



Jag ska på ungdomsmöte! Nice.. Ulf prekar så det kommer garanterat bli kalas. Tänkte duscha och sånt där också men sitter bara framför datorn och slöar till. DÅLIGT. Borde nästan ta en powernap, eller läsa lite. Jaaa läsa, det gör vi.

Juuste, fick en återtändning på å läsa bibeln, alla dessa böcker som finns, det är så spännande! Den boken jag läser handlar om Bibelns Hosea om hur han blir kallad av Gud att ta en prostituerad till sin fru. Vilket fick mig att inse att jag inte har direkt tokkoll på bibelns böcker och innehåll. Hmmm... Men i alla fall fick det mig att inse att det finns så mycket kul å läsa om som man inte tänker på! I bibeln framför allt. Måste ändra på detta och det ser jag fram emot.

TACK  Fredrik för ditt fantastiska inlägg om Johan Palm- idolen, stackars lilla flicka.. Helt underbart roligt, Check it
out


Nu får det vara nog, läsa vare visst?

Stolt

Så. Jag är hemma och i säng innan klockan tolv, innan halv tolv till och med. Ja typ i alla fall... Framsteg! Har druckit typ jordens godaste kaffe, homemade! Well done Michela! Are you impressed? I am impressed. Den kvinnan kan konsten att föda en annan kvinna. Maaaaan, tryckte i mig en massa kyckling, hasselbackspotatis, crème fraîche med vitlök och örter, o sallad. Hur mycket som helst, men gott var det. Thank you dear. Dock tycker man att du kunde gett mig heads up att VP skulle dyka upp så hade jag ju sparat mat åt henne. Visste ju inte att hon skulle freaka ut när hon upptäckte att ingen mat fanns kvar åt henne. Hahaha. Men jag uppskattade dock promenaden vi fick. Thank you too VP. Your'e great.

Hade en underbar kväll med dessa två! Fick mig att vilja ha eget place tillsammans med någon. Riktigt kul. Någon som alltid finns där och som man delar liv med liksom. Nångång. Nåndag.

Usch nej jag måste sova, börjar åtta imorgon bitti, ska bara läsa lite först. Lite....


BTW, GRATTIS NINA TILL KÖRKORTET OCH GRATTIS I FÖRSKOTT PÅ FÖDELSEDAGEN! JAG ÄR STOLT ÖVER DIG.

Godnatt!

När man minst anar det..


Jag läste ju boken igår som jag nämnde förut, och den är bra! Så bra att jag låg och läste i över två timmar, vilket betyder att jag somnade en stund efter halv fyra. Men så väcktes jag kl 07.42 av mobilen som ringer, då är det dagiset jag jobbat på som undrar om jag vill hoppa in. Självklart tänker jag, det e ju bra cash, så de e bara upp så fort som möjligt och rusa ner.

Så jag har precis kommit hem från en heldag med 1-3 åringar, på avdelning "hjortron". De är bra mysiga de där små liven! En liten kille speciellt, som inte pratar så mycket men ler konstant, sjukt söt! Sen har vi ju killen alla har koll på så att han inte springer o biter någon! Oj oj.. Det finns alla typer och sorter. Men jag gillar det. Blir jobb imorn också, 08-14. Blir till att lägga sig i tid, jag som har vänt TOTALT på dygnet. Gosh.


Snart blire coachning o sen mys med Michaela med stort M. Mat bjuder hon på också! Kan inte bli bättre.

Ha en grym kväll!


Sofia goes blonder


Nu har jag blekt håret! Och det blev faktiskt bra måste jag säga, även om jag skulle vilja ha det ännu lite ljusare. Får bli en ljusare färg nästa gång. Men absolut godkänt för en blekning för 30 spänn! Go Willys! Tack Johanna för hjälpen, hade aldrig klarat det utan dig. Hahaha. Kul å springa på Ahnlund Julía Robin och Ruby också. Sweet!

Wow, klockan är över tolv vilket betyder att det nu är Torsdag, vilket betyder att dels är det min dag (thors-dag) och sen att det är exakt en vecka kvar innan jag åker tillbaka till båten och Spanien. Woho! Tillbaka till rutin, folket och lämna långa varma duschar, toalett med dörr(!), mammas mat. Men det är det lätt värt. Lätt.



Gissa vad jag ska göra nu? Läsa "Kärlek som befriar" av Francine Rivers. Jag har alltid velat läsa den och den ska vara helt grymt bra. Återstår att se.
Sov gott!

La vie est Belle








Var just ute och gick i denna omgivning, underbart.

En fantastisk låt kommer här:
www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU 
Queen - The Show Must Go On. 

Neeej usch va hungrig jag e nu, måste äta.

Onsdag 7:e Januari 2009

Och jag ligger i sängen, fortfarande. Men jag sover inte, jag håller på och läsa om hundar. Random huh? Undra vilka det kommer bli till slut, och hur många..
 
Vaknade av att Claes ringde o kolla om jag skulle va med och coacha på träningen ikväll. Oså blir det! Så blire häng med Jo-hanni, mys mys mys. Kanske ska jag blondera mig också, köpte färg häromdagen för 30 kronor på Willys, det kanske inte kan bli bra tänker du, men vi får väl se säger jag! Vill jämna ut mitt hår lite, så jag inte bara har en blond lugg. Hah.


Nej nu måste jag pallra mig ut och gå en sväng, kanske springa lite om knät tillåter. Dags för en sundare livsstil!

Hittade den här bilden

Från förra årets nyår i Stockholm. Den är så underbar tycker jag! Den gör mig glad. Och jag gillar att vara glad.



Perfekt nattmusik: Sia - Breathe Me

Jag har de perfekta vännerna. Ni gör mig så lycklig. Tack för det.

My future doggy


Oh yeah, you heard me! Denna kommer förhoppningsvis bli min. Nåndag. Jag vill mer än någonsin ha en hund. Vill vill vill! Börjar med en liten, rynkig sak. Helt lovely! En liten biff. Sen kan det bli något mer, något större. Visst e han snygg??

www.youtube.com/watch?v=DzpXHUVhqfU 

The greatest of times.


Kära Viktoria! Tack snälla du för idag och idag/igår! Jag hade det såå bra. Jag älskar verkligen att prata, framtiden och minnen, kan det bli bättre? Det får vi göra om. SNART. 

Nu ska jag på bio. See yah!

Happy



Redo för en day out med sys

My faboluos sister!

...And her fantastic doughter

So long, im off to Viktoria!

Morgonslö i sängen

Snart kommer syrran och hämtar mig, då blir det stan för att inhandla sånt där tråkigt på såna där tråkiga ställen som typ Bauhaus osv.. Men det blir lunch på Ikea iaf, bara det är ju värt det.

Borde köpa ny mascara och "beach curl spray", seen den där fantastiska t-shirten jag såg på Jack & Jones. Yeah you heard me.

Måste ju bara tacka för kvällen igår, helt great. Go buzz!

So long suckers, catch you on the flipside!

JAG ÄLSKAR MUSIK


Till mina vänner i norrland
: Hello Saferide - Arjeplog

Godnatt.


Jag har så mycket


Inom mig! Jag vet inte vad men igår när jag skulle gå och lägga mig kändes det som att jag skulle explodera. Förra året hade jag ingen aning om vad jag ville göra och bröt ihop hundra ggr om just därför. Men nu är det helt tvärtom, nu har jag så mycket jag vill göra i livet att det känns som om att jag inte kommer hinna med det! Sen är det ju saker man inte vet hur man vill göra dem men bara att man vill, på nåt sätt.
 
Det är ganska coolt, att så mycket har ändrats på bara nått år! Jag är väldigt glad för detta. Plus att det inte är någon stress egentligen, jag kan ta hur många år jag vill (nästan) att ta reda på vad det är exakt jag vill syssla med i livet! Resten av livet menar jag. Det jag är orolig för är hur jag ska få ut allt som finns inom mig, sätta verklighet på känslorna, ge uttryck för något som jag inte vet hur de ska uttryckas på rätt sätt. Kan det finnas så här mycket olika känslor, sidor hos en person? Jag vet inte, jag hoppas det, för annars är jag jättekonstig. 
  Men nuuu ska jag bara njuta av att jag är på väg att uppleva määängder av nya minnen just där jag är idag. Hur jag ska lyckas göra allt som jag vill får jag fortsätta klura på, men ett vet jag säkert; mer minnen och fler upplevelser kommer det GARANTERAT bli, och för det är jag så lycklig.


Nostalgitripp i musikväg: The Killers - Read my mind

Dagens Uppgift: Säga till minst tre personer hur bra dom är!
Go go go!


The Green Street Hooligans


Jag har precis sett denna film, den är bra! Usch va sorglig den är också. Snacka broderskap, även om det är jättehemskt hur de slåss, läskigt... Inget att rekommendera precis. Men snygg är han i alla fall. 

 Nej nu folket, nu är det verkligen dags att sova. Godnatt!


I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the air,
They fly so high,
'Till they reach the sky,
And like my dreams they fade and die.
Fortunes always hiding,
I've looked everywhere.
I'm forever blowing bubbles,
Pretty bubbles in the aïr.

JAG HATAR ATT FÖRLORA


Trots att det inte är mitt lag utan lillebrors som åkte ur cupen i kvarten så blir jag så galet upprörd! JAG HATAR ATT FÖRLORA. Det värsta jag vet typ! Usch.
  Det är nog det som gör det så jobbigt att satsa helhjärtat på något för då får man något att förlora också och det tar så hårt på en. Seen handlar det ju också om att våga satsa för att kunna känna den riktiga segerkänslan, det fattar jag med. Men övervinner chansen att vinna, risken att förlora? Att våga kasta sig ut, ge sig hän till något 100%, våga förlora allt för att följa en känsla eller en övertygelse är något folk gör varje dag, men varje gång är det ett val man måste göra, oavsett vem det är eller vad det är. Man gör verkligen val hela tiden, varje dag. Ändå är det lika jobbigt känns det som, det blir aldrig lättare. Inte för mig i alla fall. Det är något jag måste lära mig, att göra val, ibland handlar det bara om att välja, inte tänka så mycket utan bara ta ett steg. För ibland är det inte fel, det är bara olika alternativ som båda är bra, båda kan vara rätt.
  I varje fall, att våga ta risken att förlora allt för något som kanske verkar osäkert i början men som man ändå tror på, någonstans långt därinne, är något jag vill göra. Trots att det är så fantastiskt läskigt, trots att det känns som om det aldrig kommer bli så, så vill jag det. Nångång, nån dag, vill jag det.


Magont och top gun/the hills maraton


Sååååå, idag har jag ont i buken så jag kommer tillbringa mesta av dagen med att sitta framför dumburken och tycka synd om mig själv. Just nu är det Top Gun på tv, så bra film. Sen självklart är det The Hills maraton, också kuul.
  Om lillebror går vidare i cupen så blir det nog lite innebandy också, bara för att det är så underbart roligt att kolla på.

Borde göra sig lite te eller varm choklad - riktigt choklad made by myself - , om man pallar sig ur soffan och duntäcket..


Måååste be om ursäkt till Sara som fyllde år igår!!! GRATTIS BABY! Vi kan ju säga att vi är kvitt nu ;o) Söndag blir det filmdag, mys med allt vad det innebär! Right?

Oj oj nu måste jag återgå till mina viktiga angelägenheter, att just göra det; Kolla på tv och tycka synd om mig själv.


Sayonara!

Hur blidde det såhär?


Flyttstäd för hela slanten idag, det är faktiskt kul att städa ibland när det är så pass smutsigt att man veeerkligen ser skillnad! Det blir så fint liksom. Haha..

Jag var och kollade på min lillebror när de utklassade motståndarna i innebandy ikväll, det är storvretacupen. Efter ville jag göra något men visste inte vad så min vään Mikael kom på den geniala idén att vi skulle ringa det nygifta paret Isak och Charlotte! Har inte vart och hälsat på dem än. Så vi ringde och snart var vi där för att spela Maffia i flera timmar. Haha det var kul men jag förstår mig inte på dom riktigt, inte Jonathan i alla fall. Jonathan och Maria var där också, det var mycket trevligt! Avslutade med Illusionisten (klockan var då över två). Och nu sitter jag här i sängen redo att sova. Redan va?

Okej, klockan är typ hur mycket som helst och VAD gör jag uppe denna okristliga timma?? Jag väntar på att mitt magont ska släppa, that's what im doing... Såååååå, God Morgon och sov gott!


Lättnad - en av skönare känslor

Australia var bra! Hela 2 h och 45 min! Men det var det absolut värt. Kulish.

Nu ska jag sovaaaa för de e upp å städa ut syrrans gamla hus imorn, det känns bra efter så mycket soffliggande..


...Underligt hur vissa saker ter sig, att det bara ordnar sig utan att man gjort något - och utan att man hade behövt oroa sig. Jag har ett kalastips för alla ångestfyllda människor som jag; oroa dig inte för något som inte har hänt! Meest onödigt. Smart va? Jo jag vet, jag har mina stunder...

Godnatt!

Årets tröttaste dag.

Den 1:a Januari 2009. Som pappa sa, idag måste vara årets tröttaste dag. Alla är hemma och sover och kollar på teve.. Det sistnämnda har jag gjort, hela dagen! Smått tragiskt men ack så skönt. Plus att det är Vänner maraton också, värt. Fatta att de har gjort den serien tillsammans i hela tio år! Helt galet länge, kul dom måste ha haft... Vänner, funkar alltid.

Jag funderar på om jag borde ha något nyårslöfte och det jag kommit fram till är:
- Äta mindre skit! Undrar dock hur det kommer gå...

Insåg också en random sak, att när man, om man, någonsin blir gravid, förmodligen kommer bli jättetjock! Inte bara om magen alltså, utan i ansiktet - överallt! Tänk om man inte kan bli av med det sen då? Stackars min man.... Neeej usch så får vi inte tänka.

Nu ska jag äta underbart god mat, gjort av min mamma. Jag tycker om min mamma.


Senare blir det Australia tillsammans med Micke m.fl, ska bli niiiice.
Hörs!


Nyårsafton 2008

Är nu till ända! Och min kväll blev väl kanske inte riktigt som väntat, eller så blev den det... Det blev så att hela familjen (exklusive storebror som var på annan ort så att säga) kom överens om att det vi helst ville var att sova in det nya året, så trötta som vi alla var. Det slutade med att vi satte oss ner och kollade på film tillsammans med en gooood efterätt (min mat blev självklart en succé så det behöver vi inte älta mer än nödvändigt)

Dock ville lillebror in till Livets Ord och hänga med sina pals så jag bestämde mig, iförd mina mjukis, converse och en skön tröja, åka in och dumpa honom där. Då vi körde in var klockan tio i tolv så jag bestämde mig för att det nog var roligare att fira tolvslaget tillsammans med vänner än ensam i bilen så jag gick in.


Efter ett spektakulärt fyrverkeri fanns olika alternativ på efterfester vilka jag bangade alla. SÅ TRÖTT MÅSTE HEM OCH SOVA SNARAST. Seen fastnade jag i alla fall, självklart, minglandes! Kul var det, helt fri var jag också, riktigt nice måste jag säga (att va fri alltså, ensam, får göra som man vill). Tiden rusade iväg och vi åkte inte hem förrän lillebror tjatat fler än en gång att vi skulle åka (han skulle ha med sig hela sin bekantskapskrets hem)

Så nu sitter jag i sängen redo att nanna med bror och hans entourage i rummet intill, trött men glad.


Imorgon ska jag se filmen Australia OCH äta popcorn o dricka cola, ett måste (självklart COCA COLA). Älska bio.
Hoppas du hade en härlig nyårsafton. Godnatt!