Östersund

Och slutet på min tre veckors tripp i Norrland lider snabbt mot sitt slut. Imorgon styrs kosan tillbaka hem till Uppsala och jag har haft tre riktigt riktigt roliga veckor uppe i snöiga Norrland. Varit på så grymt många olika ställen och städer och träffat en massa sköna olika människor, verkligen jättehärliga. Va priviligerad man ändå är som får möjligheten att träffa så många fantastiska personer som verkligen är så viktiga. Vi har rest från Rättvik till Luleå och nästan allt där i mellan. Och jag har varit i Arjeplog! Haha! Det är rätt coolt, jag har gjort så mycket roligt där också! Träffat så sköna människor och gjort så mycker kul typ åka en massa snöskoter, snowracer i kylan, lärt mig sladda med en över 30 år gammal merca (stencool!)! Har vart SÅ kul! Det var på gränsen att jag inte trodde det. Hihi. :-)

Denna vecka har varit riktigt rolig alltså, varit konsertvecka här uppe i Norr, hade först i Luleå i tisdags sen for vi till Härnösand, Långsele nu Östersund. Så kul att rigga upp och ner och allt sånt, jag blev ljusflicka första konserterna, jättekul! Lärde mig massor mer också om teknik, kulkul!! Madde, en i konsertteamet blev sjuk också så jag (!!) fick hoppa in i hennes ställe! HAHA. Det var faktiskt riktigt kul, lärde mig stämmorna på några timmar sen skulle man sjunga dom på en konsert. Det gick väl som det gick, men jag våga och det var kul! tidili.

Så imorn dags till Uppsala igen, ska träffa brudarna igen också, det ska bli mer än nice! Träffa gamla gänget. Yeyy!! Får alltid en sån där ångest när jag kommer hem när jag varit borta, speciellt som när det varit sån full rulle hela tiden och man alltid är på språng. Nu är det dags att slappna av på ett annat sätt igen. Men det ska jag väl klara av också..

Kort och gott, en riktigt rolig resa och jag är riktigt riktigt nöjd! Kalle va duktig som stod ut med mig också, han är en stjärna, så stor eloge till honom! Duktig pojke. Tackar också alla i Arjeplog för två riktigt trevliga helger, ni e klockrena!

Snart Jul också! Vet inte vad som händer, snackades om att åka utomlands, känns dock rätt tvek, kanske fjällen eller... hemma, Haha. Ska bli kul med julfest och utbildningsdagar sen också. Jajaja..

Skeppohoj hej o hå hej då :-)