CIAO

Hej hopp everybody allihopa! Helgen har varit sköön, mkt film och sena nätter och häng med kompisar. Real nice! Nu är det Bourne som gäller med "the crew".

Snart får vi reda på hur det blir med Spanien, Kanarieöarna osv... Hoppas på det bästa!!

Dagens bibelord: Josua 1:7-9 Grymt!


Ta med oss i era böner. Vi hörs, BLESS!

En dag på jobbet!



Sweeet

Elida. Varit här nu några dagar och det känns nice. I helgen var jag i biskop igen. Vi va på möte i Saronkyrkan på fredagen sen slapp på lördan med frosseri som följd på det. (wii!) Söndagen bestod av möte i Tabernaklet (baptistkyrka) där jag såg Anette från IDOL! Hon va så sjuuukt roolig. Vi hade kollat på henne massa innan och tyckt hon va så kul så SÅG JAG HENNE I KYRKAN! Jag höll på att dö... Hahaha

Efter mötet blev det JENSENS BEEFHOUSE som jag har längtat efter så länge. SÅ GOTT! Billigt också, Flankbiff med råstekt potatis och sås - hur mkt sås och potatis jag ville för 74 kronor! Mmmmmm, fantastiskt.

Fick reda på något väldigt kul idag, men ska inte berätta än, vågar inte utifall att det inte blir av... Men I'll stay in touch!

Peeeeace.

ELIDA V

Jag är här!! Äntligen! Galet. Men det känns riktigt braaa. självklart har jag glömt kamerasladden hemma så ja inte kan föra in mina första-dagen-bilder till datorn men det får gå... Jaja. Lite kul för vi e lediga helgen så ja kommer inte va här länge mina första dagar. Men det känns bra i alla fall och knät känner jag knappt av. Yeeeeyyy :D

Hoppas allt e bra hemma och att ni mår bra, för det gör jag! Godnatt, vi hörs!


Freaky!



Elida. Imorgon drar jag dit. Ber för att mitt knä ska palla.. Det kommer gå bra, det tror jag! Känslorna går i vågor, ena stunden glädje och entusiasm, andra oro. Men jag måste bara dit tror jag. Det kommer bli bra för jag har en ledande hand som för mig dit jag ska gå. Amen på det!

Ta hand om er! Vi hörs snart igen.

Snabba beslut

Göteborg. Snacka om spontanitet.. Skulle inte åkt igår (söndag) egentligen men så fick jag erbjudande om plats i en bil 45 minuter innan avresa, och det lät ju lockande med tanke på min packning... Det blev alltså att jag drog ner, de va skönt. Så nu är jag i NG-lägenheten här hos Sara & co, i väntan på påmönstring av Elida V. Jag har idag träffat Becky och hennes doggy, så söt vovve, jag vill verkligen ha hund.. Verkligen trevligt att träffa henne, va så längesen.

Jag hade även tänkt att köpa ett skydd till knät men sket i det när jag fick höra att det kostade 4500 svenska riksdaler! Jag var i chock... Så det blir inget med det men hoppas att det ska gå bra ändå..

Imorn ska jag vara hundvakt åt Nala eller Babuna som hon också kallas, sen in till stan och fixa diverse nödvändigheter och sen äta med Emma min Emma.


Dagens Ris: WALL-E, jag har just sett den åt dig, du behöver inte se den..
Dagens Ros: Coldplay - Viva La Vida, för dess frihetskänsla den förmedlar.



Sov Gott.

Älska Vin, hata kroppkakor/skador

Vin, då menar jag inte vin som man dricker utan självklart, Vin Diesel! Han som är manlighet personifierad.. Var på bio igår kväll på hans nya film Babylon A.D. Kan inte säga att själva filmen va det bästa jag sett men den är absolut helt överkomlig, som allt är med honom i huvudrollen. Jag vet inte vad det är med honom men jag älskar honom. Nu är han kanske inte så häftig och cool i verkligheten som på film men vem bryr sig.. Har hört att han är en riktig mjukis, inte mig emot..


Vad kroppskador/kakor beträffar så har jag fått besked angående mitt knä idag. Det är av. Korsbandet alltså. Mina alternativ är som följande:
- Stanna hemma från båten och vänta på operation här i Uppsala
- Rehabilitera i fem-sex månader

Eller:
- Åka till båten i alla fall och operera när jag kommer hem nästa år.
- Inte få spela innebandy på ännu ett halvår efter båten.

Kul dilemma... I båda fallen blir det inte bra! Usch det var jobbigare att få beskedet än jag trodde. Men det blir nog bra till slut även om det är riktigt surt just nu.


När det inte finns några vänner kvar

Becky. Jag tänkte på dig idag. Jag saknar dig! Du är så långt borta men snart ej mer. Känns som om Uppsala är urholkat, vi har inga vänner kvar. Haha, Just nu känns de nice att åka iväg på nya äventyr och till nya vänner. Vi var ute ikväll å skulle hälsa på folk, problemet va bara att det inte fanns några, hahaha. Inga som vill va med oss... 

Nej nu är det dags att börja ta tag i livet, det går inte att ha det såhär. Imorn - SKÄRPNING.


Imorn ska jag:

- Med Tossa till Arbetsförmedlingen
- Ringa Folksam och kolla försäkring ang mitt knä
- Skriva i medlemspapper
- Träffa VP
- Se bio, Babylon A.D med Vin Diesel! (Jag ska inte gå tillsammans med Vin, tyvärr, han spelar bara huvudrollen.. väldig synd dock, han är ju mer än mumma!)


Dagens RIS går till Mikk. Vi har nu officiellt gjort slut.




Så fin hund du har Becks. My brown sugar ;D Vi ses snart!







Jesus, tack för att du vakar över dem som behöver dig. Tack för att du är Herre och hjälper dem som helhjärtat söker dig. Tack för att jag får vara ditt barn. Amen


Livin' the dream...

Yo yo yo! Vad är det som händer?! Nu är det natt igen och här sitter jag... Söndagen är till ända och jag har sett innebandy, sovit och bara hängt. Innebandyn gick inte så bra tyvärr, vi åkte ur, även Livets Ord och sedan lillebrors lag.. Usch...

Seen blidde de slapp hemma, sov en stund, (vi har sån sjukt skön soffa ;o) de va nice.

Dagens ros går till Mikk som tog att vi tjata till att vara med honom sen banga vi. Förlåt Mikk! 

Youtube:ade Frida Öhrn på "så ska det låta" och insåg hur skööön röst hon har! Lyssna in henne. Frida Öhrn - Jolene. (Jolene riktigt skön låt alltså, lyssna in orginallåten med Dolly Parton när du ändå håller på!)

  


Sov gott!

Jag erkänner.

Nej jag erkänner, jag åkte aldrig in och kollade på den tidiga matchen. Dåligt av mig men bra av laget som vann första med 3-1! Jag är så NÖJD! Sen gick det väl inte riktigt så bra. Men imorn/idag (söndag) ska de bli andra bullar..! Go Nyby! Jag tror på eder..

Fest imorn? Myyys låter inte helt fel..

Ikväll blidde det mat o mys sen "Alias" duell!! Vem tror ni vann då? JODÅ, JAG! HAHA! Jag är bäst asså! I all ödmjukhet vill säga... ;o) (jag driver)

Godnatt alla, lyssna nu på Ingrid - the way I am innan du går och lägger dig.

FRID!

Nattfrossaaaa med Tossaa



Hej!

Tänkte bara slinka in och säga ett grymt låttips!
Ingrid Michaelsson - Corner of your heart.
GRYM låt av min nya favvoritartist för nuläget.
Imorgon ska upp sju för att åka och kolla på innebandy klockan 07.40! Sicked.

 PUSS och Sov gott!!

Tossa hälsar.


Fredag

 


En heldag med Vänner. Vänner som i Rachel, Ross, Chandler, Monica, Phoebe och Joey. Vänner som i Andy och Toss. När det är vi tre, då är det lycka. Vara vaken hela nätterna, sova långa dagar, skratta åt skämt ingen förstår, laga mat o hitta på konstiga saker.

Hoppas ni har det bra. För det har jag.

LOvE


-


 

Idag:
Matlagning
Hundvakt
Gått på stan
Bio
Aktiverat SIM-kort, mitt gamla nummer funkar igen,
0735302506, men det andra funkar också. (0769125262)
Funderat...

Imorgon:
Städa?
Möte



Snälla, snälla säg hur jag ska göra för att det ska bli rätt,
Led mig Du, visa mig Du.
Du.
Du som vet,
Du som håller korten i dina händer.
Berätta för mig, för jag vet inte.
 


Sov gott.

Idag har jag...


Varit hundvakt åt favortivovven Odessa.


Lockat håret




Atoossa kommer! Då blir det liv i
luckan igen. Leva la dolce vita woho! Å så kommer Andy i nattt, säkert brun som ett as.. avundsjuk! Jajaja, i övrigt har det inte hänt mycket, lockat håret och varit hundvakt återigen. Skönt med lite liv som håller en på G.

Kanske blir det fest i alla fall till helgen, vi får se.

Åå, vill till Monki o kolla in deras kläder, man vill ju bara ha! Meeeen när pengarna tryter.. Jag överlever, det är väl det viktigaste.



Dagens bloggtips:
www.lifeofleif.com skönaste hunden, OCH han bloggar, värsta superhunden!


Cheers mates!

Looking goood, det ser ljust ut



Idag har jag:
 -Sett på TV
-"Internettat"
- Gjort mat till mig och bror
 - Bakat kakor, chokladsnittar
- Hämtat ut medicin på apoteket
- Varit hunvakt

Mitt knä är mycket bättre än igår efter de tömt det från all blod så det ser ljust ut. Weeii :)


Nu ska jag se på The Forbidden Kingdom med Jackie Chan och Jet li, lär vara en kalasrulle..

Ciao

Jag tycker inte om sjukhus

Då var man hemma efter en sju timmar på akuten. Jag har kommit fram till det, jag tycker inte om sjukhus. 
    Jag vaknade idag och kunde inte stödja på benet. Vi fick tid på idrottskadecentrum hos en naprapat och han trodde att främre korsbandet va delvis eller helt av. Vi åkte vidare till Akuten för att få röntga och tömma knäet på blod. Läkaren trodde också att korsbandet va skadat. Nu är frågan om jag ska operera eller inte. Fick en tid hos en knäspecialist den 10:e sep där de förhoppningsvis kan fastställa vad det egentligen är för fel och om det är nödvändigt med operation senare, vilket om korsbandet är av, kan va bra om jag ska belasta benet och spela innebandy etc i framtiden.. Det känns i alla fall bättre nu när blodet är borta men det kan komma tillbaka också. Jag hoppas verkligen att jag kan komma iväg och mönstra på båten så snart som möjligt. Only time can tell.. 

Något som är roligt är att jag är hemma under Uppsalacupen i helgen som kommer och kan vara med och heja på mitt lag. Yeyyy.. :)


Peace and Love.

Fortfarande hemma.

Tjaaa, vad ska man säga? Jag har talat med de ombord och de säger att om jag inte kan gå hemma kommer det bli värre att gå omkring på en båt som kan luta kraftigt där jag behöver båda benen att parera med, gå upp och ner för branta stegar osv. Så jag blir hemma tills jag kan gå i trappor ungefär. Sämst men nödvändigt... Får se hur lång tid det tar. Det positiva är ju att jag kan säga hej o hej då till vänner jag inte hunnit göra det med, så om det är någon som vill hänga så e de bara att höra av sig.. 
Blir undersökning klockan två. Lunch med Sara o Becca. De blir nicee...

Nu blir det tycka-synd-om-mig-själv film som i I Am Legend med Will Smith. Har hört att den är läskig...



Här är några jag tycker om och kommer sakna... 

 Hörssss....


Den sista helgen, träning mat och... knäskada.

I Fredags gällde det! Laget drog upp till det omtalade träningslägret i Sandviken (nära Gävle) för att spendera en helg där fylld av innebandy, träning, och teambuilding. Ett träningspass på fredagen, två på lördagen och en på söndagen (idag alltså) följt av två träningsmatcher, motståndet bestående av IBK Alba och Aston. Vi spelade oavgjort mot ett löpvilligt Alba som vann sin division två och kvalade upp till ettan förra säsongen, 3-3. Sen vann vi mot Aston md 5-3. We kicked som ass! Något som inte va lika roligt var första bytet i andra perioden då jag far in i sargen och gör illa det lilla knäet. Kom INTE timat nånstans, jag som ska åka å påbörja mitt seglaräventyr imorgon. SUG! Ska försöka få tid hos läkaren fortare än skitfort... (förlåt Martin att jag inte sa hej då till dig, jag hör av mig!:)

 Kul å se att Nyby håller i vinnandet, vi tappar inte och det ser grymt starkt ut inför kommande säsong. Jag är verkligen ledsen över att jag inte kan vara med och föra oss till seger (vilket vi kommer bli, segrare alltså,) i vilket fall, då laget verkligen är på uppgång! Vi kommer ta det här brudar! Jag finns med om än i tankar, hjärta, själ och internet. I'm always here. Nu tar ni o vinner trean, you go girls!!!

Jag begav mig sedan hem för att äta middag hos syster med dotter som fyllde år idag! (8 år) Världens sötaste. Fick mysa en del med lilla Odessa också, Chihuahuan. Väääärldens mysigaste hund. På riktigt. Synd att jag inte kan ta henne med mig.. Träffa också bror (storebror Niklas) som varit i Nice på företagsresa. 30 grader varmt, sol och vamos a la playa hela veckan lång! Han hade det NICE kan man säga... (höhöhö)

   Det blir intressant att se hur den närmsta framtiden ter sig, kommer jag åka imorgon eller inte? Det är frågan. Dags att fortsätta packa nu. Eller det får bli imorn bitti. Så sjukt trött nu. Jag ska försöka uppdatera,

V
i hörs!!