England

Hallo from Lowenstoft England! Första delmålet är nått. Vi kom hit igår (torsdag) eftermiddag efter några mycket intressanta dygn med krigande på en mycket krängande båt.. Vi gick dygnet runt och hade därför olika vaktlag tider 8-12, 12-4, 4-8. Jag har 12-4 vilket betyder att den tiden på dagen och natten är vi uppe och vaktar. Gaaalet vad vi sov de första dygnen, och gaalet vad det krängde och gaalet vad vi krigade för att ta oss nånstans och vad vi mådde illa. Jag spydde aldrig dock men sååå nära. Det har varit tufft men det har gått, som Stefan sa (kapten); det kommer en tid efter detta! Känns betryggande. Hoppas det går bra de sex dagar som ligger framför oss till Porto. Pray for oss!

  Vi ska styra kosan mot Portugal imorgon runt lunch. Här kommer lite bilder, håll till godo!



'

Take care and be safe!
Cheers mates!

1,2,3...Go!

Heeeeysan allihopa everybody!

Nu är det bestämt, Spanien here we come! Heeelt galet jag är så laddad! Ikväll ska vi gå ner, första stoppet i Dover England. Kommer bli ett par högst intressanta dagar de som kommer framöver, kommer vara i vaktlag och bara gå på. Jag kan inte beskriva hur spännande det känns inför detta! Spännande och högst intressant.

Åkte hem till Uppsala i helgen, detta var vad som hände!
Lördag: Jag var på bröllop i helgen och fick se Isak och Charlotte viga sig. De är gifta nu, galet! Det var ett fint bröllop och jag önskar er all lycka kära vänner! (Bilder kan komma upp senare under kvällen eller om nån vecka...)
Söndag: Brunch med familjen, alla samlade! Det är faktiskt lycka. Vad jag tycker om min familj! De är alla helt fantastiska, alla på sitt eget vis. (hoppas på bilder även där snart)
   När jag kom tillbaka till Göteborg efter några om och men blev jag hämtad av Jimmy och Natta. Så söta! Sen mat på Jensens Beefhouse ännu en gång tillsammans med "Crewet" och Sara min Sara! MUMS! Fick det gratis så inte helt fel, me very happy!

Eftersom vi kommer gå ur Sverige kan det ju bli sisådär med internet men maila mig! Ska göra mitt bästa för att uppdatera.



Till sist; ta hand om er allihopa och klä er varmt i vinter för nu drar vi. Vi ses!
Peace and Love // Flaggan