Kors vad det vimlar av segel idag!

Storm och åter storm! Det verkar aldrig ta slut, och de säger att det bara stormar i Spanien tre ggr/år. Jo jag tackar jag... Vi har då upplevt dubbelt så mycket på bara en vecka! Man börjar bli rejält trött på vind nu alltså!

De senaste dagarna har vi roat oss med att spela Runo (en mycket roligare form av Uno), vilket jag har blivit mycket bättre på! Känns underbart skönt, jag som hatar att förlora...
    Idag pallade vi inte med att vara på båten längre så jag och "Foffer" bestämde oss för att ta bussen in till "stan", El Eljio för att komma ifrån båten ett tag. Vi två och "ukraina", även kallat Yevelina, syskonparet Yevhen och Evelina drog in till en till början mkt tråkig och död stad med massa araber (inget ont om araber, bara ett konstaterande!). Vi kom självklart mitt i siestan så inte konstigt att det var dött, men det var ändå ingen höjdare till stad, det kom vi i alla fall överens om. Först lekte vi lite i en rolig lekpark vi hittade, sen satte vi oss och tog en "Cafe con leche", kaffe med mjölk och bara pratade i två timmar. Mysigt
    När vi sedan kommit tillbaka till Almerimar fick vi först veta att det var översvämning på båten, Nathalie, Jocke och Karin hade sprungit upp och ner i två timmar och tömt vattenhink på vattenhink. Det var tydligen helt hysteriskt! 10 liter/10e sekund! Galet..
    Efter så gick vi ut och tog en pizza, mys! Och självklart avslutade vi kvällen med en omgång Runo, jag slutade återigen som tvåa! (Hade det inte varit för den där bajsomgången då jag fick 145 poäng hade jag lätt vunnit över "chris"..sämst)

Imorgon är det första advent! Det kommer det bli en trevlig söndag, då ska jag;
-Laga mat (kotletter, potatis och svampsås, lyx!!)
-Kolla på fotboll (Jocke är fotbollsfantast och hejar troget på Man United, så det är de vi följer..)
-Gå till kyrkan
- Förmodligen spela ett parti Runo..

Oj oj oj vänner, dagens stora händelse är ändå att Sofia Thor har precis gått och skaffat sig FACEBOOK! Min vägran är nu slut, detta pga alla bilder jag går miste om! Fattar fortfarande ingenting men.. Så är det. Bara att adda!

Nu måste jag sova, och gissa vad? Det blåser fortfarande.

Godnatt!



Ps. Grattis Sara Olow till nya pojkvännen!!!! Ds.

Glad men ändå lite ledsen.

Nu har de farit! Next Wave. Det som har varit f.d Elida IV kom hit för ett tag sen och de har stått för vårt umgänge de senaste dagarna. Det har varit så kul! Amerikaner, britter och australiensare i en salig blandning, underbart! Det som var så roligt var att vi kom varandra så nära så fort! Kändes som om vi känt varandra jättelänge. Det är rätt coolt ändå.. Vi har lekt och dansat hela kvällarna långa! Jag har lärt mig hela två saker de senaste dagarna (of course, among Many other things)

1. Jag är en fruktansvärt dålig förlorare! Usch.
2. Dansa! Swing, Salsa, Foxtrot, Tango och Cha cha cha! Helt gaaaaaaalet roligt. Blev lärd av en ombord, Fred en kille från Ghana, är 44 år men ser ut som 25. Helskön! Duktig lärare också.

De senaste dagarna har varit riktigt bra, vi har dels fått vara inne i en varm båt! (deras har mer inomhusarea än vi) och vi har fått duscha i HETT vatten! Snacka tacksamt. Men nu har dom som sagt lämnat oss för att åka till Sicilien, Italien över jul. Funkar ju, eller.. Greg från våran besättning har lämnat oss för att följa med dom. Tråkigt för oss, kul för dom!

Vill be om ursäkt för att jag blivit så dålig på att ta kort, dåligt!! Men ibland orkar man inte helt enkelt. Måste dock bli bättre, det här går ju inte!

Ikväll blir det fotboll på "Stumble inn", vi får nog vara uppe till hela halv elva! CRAAAAAZY man, crazy.

Ta hand om er, vi hörs snart igen.

My thoughts goes out to you


I'm coming home soon! Are we going to rock or what?! Peace babes.

Almerimar, Spanien

Vi är i Almerimar, en stad i vilket 2/3 av världsdistributionen sallad görs! Viktig info enligt vissa ombord.. Vi kom hit i förrgår och ska nu ligga här till mitten av Januari.

Promenerade längs den steniga stranden igår eftermiddag med min kära vän Christofer (ja han stavas med ett f!), känns som att någon har påbörjat ett bra arbete då mkt är stort och så men att någon inte avslutade det hela, något saknas. Solnedgången var dock fantastisk! Det var som om himlen brann.

Idag har vi arbetat, jag och Evelina har skurat mattor i hytterna vilket vi kommer att fortsätta med de följande dagarna. Tvättat har vi också gjort. Kul va? Vi har nu även internet ombord. Det är nice.

"Next Wave", elida 4 kom imorse också, lärt känna folket där lite med, kul! Middag över hos dom imorgon kväll, även fått erbjudande om varmdusch! det säger vi inte nej till...

Ta hand om er, kommer hem till jul. CIAO!

Portugal och Gibraltar pics!

Nu är det fest! Bilder från båte Porto och Gibraltarklippan, underbart! Har TYVÄRR inga bilder på delfinerna men om ni går in på facebook (som inte jag har) o kollar in Karin Nytomt, då får ni se mig å delfinerna!




Fuengirola!

Spanien! Nu är vi här! Sitter just nu på ett internetcafé i staden Fuengirola. Har haft läger här nere, Sterling gick i konkurs så det blev krux med deras hemresor. Men nu är alla hemma i alla fall. Vi har varit i Portugal och Gibraltar sen sist, kollat på apor, badat med delfiner, badat i Atlanten och sett val!! Såååå häftigt, så glad att jag gör det jag gör just nu. Jag trivs här men ska bli kul också att komma hem till Jul. Vi ses väl då?

Måste springa iväg och hämta tvätt nu! Ha det underbart och maila gärna! Ska försöka lägga upp bilder snart men hinner inte just nu.

Puss o kram!