Dagens bästa;

Med referering(??) till att min syster är rolig;

Hade nyss en sjukt läskig upplevelse; hörde "råttljudet" från diskbänksskåpet och tänkte att nu tar jag aset! Öppnade skåpet och sen svek mitt mod mig och jag hoppade undan. Då börjar sopkorgen röra sig och upp hoppar EN STOR FET RÅTTA!!! Jag skrek i panik och ramlade baklänges och aset smet ner under skåpet. Sjukt läskigt. Har inte hämtat mig än. 

Haha, sjukt kul.

Wassup wassup wassup?

Nu har vi jobbat på bra på varvet tycker jag, jag har lärt mig en massa mer också! Det är mycket roligt att vara maskinist måste jag säga:) Imorgon kommer mamma och lillebror! Jag tycker det ska bli jättekul att dom kommer.
   Igår var vi ute och åt alla tillsammans, jag åt KÖTT, yeyy!! Me veeeeeeery happy. Efter var vi ute och strosa på staden i en gränd och fick höra musik och insåg att det var en jazzklubb! Så vi slank in en snabbis och kolla läget, var typ världens coolaste ställe! Huur mysigt som helst verkligen, ska dra oss dit ikväll också hade vi tänkt, dom skulle ha lite drag där ikväll sa dom.

För övrigt måste det ju nämnas att Naths pojkvän Kilian kom och överraskade henne i förrgår! Snacka surprise! Han kom på kvällen och dök bara upp hux flux. Grymt kul, det är en sån grej man vill ska hända en själv nångång...

Och så måste jag ju tacka min fantastiska syster som skriver så underbart roligt! Helt underbart kul, tack för det.


Neeej nu får det vara nog, men först ska jag dra ett citat jag fick av min kära vän Sara här om dagen;
Det finns inget du kan göra för att få Gud att älska dig mer,
och heller inget du kan göra för att han ska älska dig mindre.

Annars, vad händer i era liv? Let me know!

Take care everyone, Vi hörs!

Mallorca hälsar!


Så nu är vi här! På Mallis för tillfix av mast och så vidare. Var utanför Ibiza en stund igår, tog lillbåten intill klipporna och kolla in det fantastiskt vackra turkosa vattnet! Klipporna var inte helt dåliga dom heller.. Living the dream kan man väl säga! Vädret har varit NICE och man har äntligen fått lite färg (vilket med största säkerhet kommer att vara borta när man kommer hem...) och nu sitter vi på ett gryyymt nice café och dricker kaffe i Palma och surfar. Det är heeelt okej för min del. Och på lördag kommer mor och lillebror också och seglar med oss en vecka. WOHO! Livet leker. Seeen är man väl lite sådär tveksam inför resan hem med tanke på spyandet.. Men hoppas på det bästa!

För övrigt så har jag blivit assisterande maskinist! Tycker det är hur kul som helst. Vet hur man byter olja i motorn, hur man fixar vatten och hur man blöder systemet i form av vår hemske whisper generator! Jag har på mig riktiga arbetskläder o sånt ni vet och blir smutsig, superkul! Jag är toknöjd och jag lär mig mer och mer varje dag. Me like!

Tycker synd om grabbarna som är utan oss i Almerimar nu, jag menar, vem skulle inte sakna oss? Neej men vi saknar dom också, dom små liven...



Kan ju bara tillägga, det finns enorma båtar här alltså! Snacka lyxbåtar.. Vi är inte så överlägsna i storlek här direkt... Jajaja, så ligger det till, får se när jag hör av mig igen, taker care så länge!

Over and out.

A night of fame..


Oj oj oj, vilken kväll! Sista kvällen i Almerimar. Vi tillbringade den först tillsammans med kyrkfolket, kom hit och åt en massa godsaker och sen va vi med grabbsen såklart, Danny, Shane och så hälsa vi på Kenny på hans mammas ställe Harbour Lights där det var Karaoke night! Party! Älskar ju de och självklart skrev Kenny upp mig så jag fick sjunga Stand By Me, sen kom de andra och vi körde några låtar, avslutade med Spirit in the sky. SJUKT SKOJ! Bra avslutning måste jag säga.

Imorgon blir det avfärd mot Mallorca för krummning av mast. Men först blir det möte och grabbarna ska med. WOHO! Sista natten med gänget.

Nu ska jag lägga mig i mina fuktiga lakan. Sådär kul... Godnatt!

Skrattis bror!


Maaaassa grattis till min fantastiska storebror Niklas 23! Den bästa storebror man kan ha. Superstolt över dig! Snygg också eller hur? (Du får själv gissa vem det är av de två på bilden...)

Girlsnight

Idag har vi haft tjejkväll igen, och vi var ute och tränade allihop tillsammans! Är vi inte helt tokgrymma? Sen duschade vi och gick på café. Mysigt mysigt. Från det ena till det andra... Lite hajkbilder vare här!

Naths och jag på hajk, eller kanske jakt efter något?

HAHA, Naths på modellstigen

Me kissing the horsie!

Till alla därute; GE ALDRIG UPP.

Society

It's a mystery to me
we have a greed
with which we have agreed

You think you have to want
more than you need
until you have it all you won't be free

society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me

When you want more than you have
you think you need
and when you think more than you want
your thoughts begin to bleed

I think I need to find a bigger place
'cos when you have more than you think
you need more space

society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me
society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

there's those thinking more or less less is more
but if less is more how you're keeping score?
Means for every point you make
your level drops
kinda like its starting from the top
you can't do that...

society, you're a crazy breed
I hope you're not lonely without me
society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

society, have mercy on me
I hope you're not angry if I disagree
society, crazy and deep
I hope you're not lonely without me

SARA MIN FANTASTISKA SARA



Fick ett brev tillsammans med Mattias och Elinor, från vem om inte Sära? Sjukt kul! Baby baby baby, TACK! Du är fantastisk.

Nu kommer dom!

Jag hör dom komma, resten av crewet! Gooosh, längesen nu. Imorgon blir det feeeeeeetreunion! WOHO! Taggad till tusen. Kapten med fru Diana med barn Josef, Zemias och Lewi, sedan Elinor och Mattias och Sten. Vilket gäng! Som Naths sa, en ålder mellan 2-80+ år.  Det är då inte illa! Jag gillar det.

Vi alla på båten har gjort en liten välkomsthälsning till alla som kommer nu, jag fick Stefan, El Capitan. Ligger på hans säng och väntar på honom nu... (en lapp doppad i te för en finare färg, bra tips på snyggt papper!)

Pratat precis med min älskade mamma också, hon kommer ner och seglar med oss på vägen hem till Sverige! Från Malaga-Portugal. WOHO! Jubel och lovsång, ära vare Gud.


Hitta en gammal sköning, tagen av Andy i trean på Gymnasiet. Galet va tiden går!

Nej nu mina damer och herrar är det å det bestämdaste dags att nanna. Godnatt!

Be om det omöjliga!

My friends, jag har det bästa ordet att dela! Jag var som sagt på möte i Söndags och jag var inte ALLS sugen på att vara där just då. Men så när han började prata... Manfred - pastorn - pratade om att man inte ska låta ens förflutna styra ens framtid! Bara för att saker hänt i det förflutna ska man inte låta det bestämma vad som ska hända i framtiden.
   Jabes i 1 Krönikeboken (gamla testamentet) fick sitt namn av sin mor "ty, jag födde honom med smärta" står det. Men det står också att han åkallade Herren och sade: "Välsigna mig och gör mitt område stort. Låt din hand stödja mig och befria mig från olycka och smärta." Och Gud uppfyllde hans önskan.

Det var intressant för jag har inte alls tänkt på det förut. Att bara för att han föddes med smärta så tänkte han inte nöja sig med det utan bad om ett välsignat liv, skyddat från olycka. Detta är bra grejer! Vi får inte lägga oss ner platta på marken bara för att saker går fel i våra liv. Låt inte saker som hänt förut få dig att tro att du inte förtjänar bättre! Vi är värda så mycket mer!

Sen kom han in på att vi har en STOR Gud! Han kan göra det omöjliga! Han vet vad vi behöver men Han sa också; Be mig så skall ni få. Vilket betyder att vi måste fråga Honom om det. Sen; Han kan göra hur mycket som helst genom oss, om vi vill det. Varför be om småsaker när man kan be om stora ting?

Kom ihåg; Gud har en vision för DIG. Vi har en frihet att fråga Honom om stora saker för att Hans planer för oss är enorm! Liksom Hans tankar om dig och mig. Be om det omöjliga! Tron förväntar Gud att göra något bortom våra förväntningar!

Maaaaan, this is good! Jag höll på å bajsa på mig... Ta vara på detta vänner. Fick mig att se på nytt att jag vill va använd av Honom, till att göra Hans vilja. Jag är Hans tjänarinna, här och nu. Och för evigt.

Godmorgs!

Fint väder ute, ingen vind. Underbart. Bara det att nu ska vi alla städa, så att det är fint tills alla kommer. Vi har gjort en liten grej så att alla ska känna sig välkomna... Jag har huvudpersonen också. Haha. Det blir tokbra tror jag. Berättar mer sen...

Och har ett gryyymt bra ord att dela senare också, fick mig taggad till tusen. Stay tuned!

från picknicken vi hade häromdagen

Hörs snart!

Internet down men Gud är god!

Okey, så vårt internet ombord e inte direkt jättebra, internet har legat nere nu ett tag. Nu är det dock tillbaka men hur bra de e är frågan.. Jajaja, i vilket fall som helst, senaste dagarna har bestått av möte, promenader, löp och hajk! Igår va vi ute o knata i naturreservatet som ligger en bit bort här, var väl sådääääääär kul även om matsäcken va god! Idag var jag o Karin o sprang igen, kändes bra!


Imorgon kommer kapten m.fam och resten av besättningen ner, ska bli mycket trevligt! Seglar iväg på måndag mot Mallorca för att fixa mast. Sen bär det av hem igen till Svea rike till alla lägren och alla vännerna. Mamma kommer med och seglar med oss också, yeyy! I dooo hope so.
 
Me on Valentine

Me and my date Nils-Åke. What a man!

Vackra vackra Naths.

hottest in town!


I hope you're not lonely without me.


Jordens just nu kanske bästa låt!
Eddie Vedder - Society (från Into the Wild)

Sjuuuuuuukt bra.......... Den ska jag nu somna in till, mmmm..


You think you have to want more than you need
Until you have it all, you won't be free
Society, I hope you're not lonely, without me...

Pig and cry, up and jump!

Veckans bästa;
Vi sitter vid matbordet och Jimmy (vår maskinist) säger till Greg
"Sharp up!" i vilket Greg säger
"I will once I've figured out what that mean"
HAHA. Sen säger Karin;
"Eller som Stefan brukade säga, pig and cry up and jump!" (på svenska pigg och kry upp och hoppa!)
HAHAHA. Grät av skratt.

Eller som vid kvällsbönen ber Greg; (efter det att vi bett för hunden som följt med oss hela vägen)
We thank you that you want to give us a shipdog!
Karin; Du vet vi inte får..
Greg: We stand in agreement for it!
Karin: Då måste vi fråga..
Greg: THANK YOU JESUS!

HAHAHA. SÅ BRA! Tack mitt fantatiska crew för veckan som gått, ni är bäst!

So I finally got my steakdinner!

Okej gårdagen. Först satt vi hela förmiddagen/tidig eftermiddag borta hos piteåborna och fikade och pratade. Vi köpte godaste chokladkakan som vi sprutade grädde på och massa jordgubbar och skrev alla hjärtans dag kort till. Gott eller vad! Kändes nästan som midsommar. Sitta ute på en båt i solen mitt i februari och äta jordgubbar och grädde är ju inte fel. Underbart! Nu har dom tyvärr lämnat oss för att styra kosan hemåt Sverige. Vi kommer definitivt att sakna dom!

Sen vi gjorde i ordning oss, lockade håret, satte på oss finaste klänningarna och blev jättefina allihop! Fick även varsin date, jag fick Nils-Åke, vilket kap! Jag var överlycklig. Fick fina kort från dom som dom gjort själva, tokgulligt. Sen gick vi och skulle äta på restaurang! Gick till en som låg på torget men insåg sen att det är siesta och alla restauranger öppnar inte igen förrän halv åtta! Men ingen skada skedd utan vi gick oss och satte oss på ett café sålänge och tog en promenad tsm med våra dejter, gungade lite osv. Sen gick vi i alla fall hungriga till tusen till den efterlängtade maten (jag hade inte ätit sen frukost!). Och hur gott var det inte? Jag och Greg delade på en stek på 1 kilo! (Jaaa det var okej för Nils att jag delade mat med Greger, fick även lite av Nils också..) GOSH, jag var i himlen. HUR GOTT SOM HELST! Jag skojar inte, allt som vi beställde in var helt fantastiskt gott! Och äntligen fick vi vår riktiga stek! Mamma mia.

Kvällen fortsatte med speeddating hemma på båten (tokkul!), pojkarna tvättade våra fötter och en hel massa kul. Avslutade kvällen med filmen Into the wild. Kunde det ens bli bättre? Garanterat bästa alla hjärtans dag ever. TACK KILLAR!!! NI ÄR HELT FANTASTISKA. (Vill verkligen lägga upp bilder men internet tillåter inte detta just nu. Kommer sen hoppas jag, håll ut! Kolla in
Naths så länge, hon har lyckats ladda några:)

The best Valentine ever!

Okej mina damer och herrar, dagen idag har varit helt fantastisk! Men jag kommer berätta om den mer imorgon, för nu är jag för trött - och mätt. En sak kan jag avslöja redan nu, vi har dom bästa killarna ombord ever.

Såg precis Into the wild också, nån som sett den? Den var riktigt bra, musiken var helt fantastisk! En sån film som framkallar en hel massa känslor inom mig, dels lycka, upptäckshunger, melankoli och smärta. Och jag gillar det, det som gör det både jobbigt men så underbart. Konstigt men sant. Gör mig en gnutta frustrerad för jag kan inte sätta ord på känslorna! Som jag sagt (eller i alla fall tänkt) förut, ibland önskar man att man kunde anställa en arkivarie som placerade alla tankar och känslor i fack, så man fick nån ordning på allt som strömmar runt i en enda oreda.

Tror visst det är bäst att sova nu...

Godnatt!

Sikken tjejkväll!

Tjejkvällen blev bra go asså! Vi tjejer gick tilll affären och köpte bra mycket nice som baguetter, chips, nötter, brieost, vitt vin (utan alkohol) och jordgubbar. GOTT! Dessvärre gick inte vaxningen som planerat, för dåligt vax! Försöker låta håren växa ett tag så försöker vi igen sen. Fräscht va?

Imorgon är det alla hjärtans dag! Och killarna har tydligen nåt på g, sagt åt oss att klä upp oss imorgon kväll. Ska bli hur kul som helst! Jag tror jag ska locka håret och ha på mig min rosa/svarta klänning. Jaaaaa! Kul att alla e toktaggade. Jag återkommer självklart om hur allt löper!

Sov gott! (I know i will!)


Rättning.


Okej, Uschet gällde för vaxningen, inte massagen. Viktigt. Juust so you know.

Byebyebaby!

Fredag den 13e

Idag är det fredag! Veckorna knatar på fort alltså... Ikväll blire vaxning o massage som gäller (usch usch usch), sen hoppas jag på en skön fredagsfilm.

Men först ska jag upp och äta frukost och mitt älskade morgonägg. Eller juste, inte idag då vi inte har någon gas. Bajs också... Men lika glada kan vi ju vara för det, eller hur? Solen skiner och en ny dag har tagit sin början. Amen på det!

Have a great day!


Oj oj!

Okej damer och herrar, idag har varit en händelserik dag im telling you! För det första har det varit en stråååålande dag och jag har fått en massa färg! (ansiktet är rött som en tomat). Hämtade ut tvätten idag också, så gött med rena kläder! Håller på att byta lakan också, finns det nåt bättre?

Det bästa är ändå följande; Ni vet det jag skrev om att jag och Naths som pressade oss längre förra ggn vi va ute och sprang och att vi efter två ggr till skulle va framme till nästa pir. Idag var vi ute och sprang - och nådde hela vägen! E det inte lite grymt eller? Detta bara efter en gång också. We're the best ever!!! Men vad hände när vi var på väg tillbaka då? Jo det ska jag berätta! När vi vänt och gick förbi en camping längs stranden kommer en tokfin schäfer fram och vill kela. Vi kelar på en stund och hunden har ju halsband så vi tänker förstås att den tillhör någon på campingen. Men sen när vi ska gå följer hunden efter! Först försökte vi lura den och springa i från den, men det gick inte så bra.. Träffade några svenskar på campingen och frågade om dom hade sett hunden förut men det hade dom inte. Så vi gick/sprang hemåt med hunden tätt i hälarna. Försökte gömma oss och allt men det gick inte. Hon följde bestämt efter. Och va hon va lydig! Galet tillgiven trots att vi precis träffats. Hon följde med oss hela vägen hem men väl där så bestämde vi oss för att ta bilen och skjutsa henne tillbaka dit vi träffat på henne. Vi släppte av henne och körde iväg med bilen och hon sprang efter, innan Jimmy körde iväg fort fort. Usch, heartbreaking! Inte skoj alls... Hoppas verkligen hon hittar hem om hon har något.

Imorgon är det fredag igen, fredag den 13:e till och med. Spoooky. Men jag gillar fredag, och nummer 13. Det kommer bli kalas. Är tjej vs killkväll imorgon! Greg tjatar om att de ska ha en boysnight så då ger ju det oss ett ypperligt tillfälle för girlnight. (Vet inte riktigt vad jag tycker om det där med att tjejer bestämt ska göra "tjejgrejer" och killar ska göra sånt som att idrotta och meka med bilar) Men trevligt blir det nog. Förväntar oss en nice middag av dom sen...

Trött jag e nu då efter allt som hänt! Mitt ansikte är liksom eld och mina ben är slut. Kanske bra att sova lite? Ja, det tycker jag allt.

Gud tack för att Du tar hand om vovven i natt och ser till att hon kommer hem dit hon hör hemma. Vaka över henne! Please. Tack för en fantastiskt underbar dag idag. Tack för din oändliga kärlek till mig, och även om jag inte förstår allt och inte vet mycket så älskar du mig. Villkorslöst. Och för det är jag så tacksam. Dra mig nära dig, låt mig aldrig gå.

GODMORGON!


Är det inte en strålande ny dag? Kommit på att man kanske ska gå upp lite tidigare på dagarna innan frukost, be, internetta lite. Kanske gör en till en mer harmonisk människa.

Solen står klar på en blå himmel. Va är det som händer egentligen? Tog han verkligen med sig det fina vädret? Vi får dock, som Naths säger, vara försiktiga med att bli för övermodiga.. Dock ska jag ta vara på det som är nu och njuta. Jag är alldeles för dålig att leva i nuet.

Till min älskade syster; Kämpa på, du är BÄST! Ingenting du inte kan klara av.

Den som tror på mig, ur hans inre ska flyta strömmar av levande vatten! - Joh 7:38

Ha en underbar dag idag allihopa!

Some awesome sweetness

Idag har varit en underbar dag! Strålande sol på en mycket vackert blå himmel och ingen vind. Very very nice! Var över till "svenska partybåten" som vi kallar den och fikade tillsammans med Piteåborna. Väldigt trevligt, dom har allt en fin partybåt, dom har till och med ett badkar! Tänka sig va?

Läste ett sweet bibelord under min bönetimma idag, det lyder såhär:
Jag är misskänd men ändå erkänd, nära döden men ändå lever jag, tuktad men inte till döds, plågad men ändå glad. Jag är fattig men gör många rika, jag har ingenting men äger allt! (2 Kor 6:9)

För mig va detta riktigt gött just för att det händer mycket i livet och mycket av det är svårt. MEN i allt detta kan man ändå vara glad, och man kan berika mångas liv. Sen är det ju så att jag har Honom och i Honom finns också allt. Vilket betyder att även om jag till synes inte har mycket, så har jag det absolut bästa man kan ha. Coolt eller vad?


Från dts reunion i Motril i Lördags

Nu ska jag förkovra mig lite i Göran Kropps spännande liv. Godnatt!

Tjejer kan!

Okej, kebaben var fantastisk! Maan, vi måste göra det fler ggr. Luktar bra med vitlök nu, det kan jag lova! Någon som vill make out lite kanske? Neej, det var väl det jag trodde.

Var i El Ejido idag med Jimmy o Naths (Jimmy har bil!), letade efter en grej till vinschpaketet som gått sönder. Med lite kroppspråksgester och stapplande franska lyckades vi kommunicera. (Måste lära mig mer franska alltså! Michaela, vart e böckerna jag skulle låna av dig liksom?)

Så jag har hållt på med en massa "manstuff" på båten idag, hjälpt Jimmy med diverse. Jättekul! Jag o Naths e så trötta på att det bara antas att tjejer inte vill göra vissa grejer, även om det handlar om att hålla i ett par skruvar. Nej nu får det va slut med det! Vi satte ner foten och så är det med det.


Kebabfest á la Kenny!

Klockan är strax efter sju såhär på tisdagskvällen och inom loppet av en halvtimma kommer Kenny komma hit med kebab! Snacka NICE! Vi alla e rätt excited.

För övrigt så pressade Naths och jag oss ännu längre igår på strandpromenaden, lovat oss själva att nästnästa gång ska vi ta oss ända bort till nästa pir! Oj oj oj, höga mål men we can do it! Im sure.

Ska man sminka sig eller inte? Hmm, vilket i-landsproblem....

Hey hey!


Nu har det hänt!

1.Storasyster min har skaffat blogg! Jag e ganska nöjd över det... Jag som tyckte hon skulle skaffa och nu har hon det! Nice nice. Du hittar den här om du är sugen.

2. Jimmy har kommit! Wowawiwah (dock glömt godiset säger han, Karin och Naths tror inte på honom men jag vet inte...)

3. Fått bilderna sen Motril. Rejoyce!(?) Kommer dyka upp här snart.

4. Vinden är tillbaka och dags att ut och springa.

CIAO!


Vigdis, where are you?

Pratar med min älskade vän Viktoria och har äntligen fått hennes nya blogg! www.londonspring2009.wordpress.com. Hon är ju för skön! Check her out vettja! Kommer definitivt hålla koll på denna kvinna när hon drar iväg till London.

Några saker som beundrar hos henne;
- Alltid på G! Företagsam och orädd.
- Sätter upp mål och tar sig dit.
- ALLTID skön och lätt att vara med.


Saknar henne!

"Ska hon ta med 400 servetter eller?"

När jag vaknade var allt så tyst. Ingen vind, ingen människa. Vi brukar ha frukost klockan tio på helger men när jag vaknar är klockan halv ett! Oj oj vad händer?

Mamma o Pappa var för övrigt på bröllop i Serbien igår! Det måste varit nice! Hade gärna kommit. Skrattis Boris! Det roligaste var att när jag pratade med pappa så sa han att Dragiza (mamma till brudgummen) bad mamma ta med lite servetter, "vadå hur många då menar hon, typ 400 eller?!" HAHA, så bra.   
  Dom kommer kanske ner och seglar med oss en bit på väg hem till Sverige, plus lillebror. Jätteskoj!


Mina tankar går idag ut till syster som av misstag blivit av med alla sina låtar på datorn. Och blattan som kräkts. I think about you!

Idag blir det softish som gäller. Vinden satte precis i lite hörde jag. Hmmm....

Why does my heart feel so bad?

Blev en väldigt lyckad dag idag måste jag säga. Naths har raderat alla bilder från hennes kamera dock så det kommer inte upp några bilder här från det. Tyvärr.
Gänget hade uppvisning på stan också, med nedanstående låt medverkande i ett drama. Mycket bra!


Moby - Why does my heart feel so bad'

Annars, ska sova för jag e bajstrött.





















Åh, nåt bra e att Han är densamme, idag igår och i evighet. Han kommer aldrig lämna eller överge mig. Där kan vi snacka trygghet. Fatta bra eller?!

Ännu en sweet surprise!

Fick precis höra av Karin att Jimmy kommer på Måndag! Vår maskinist. Ska fixa lite grejer på båten, som till exempel värmen. NICE. Det är inte dåligt det. Han är mer än välkommen! Överraskningarna bara flödar..

Natti natti!

Utflykt!


Jajamänsan, we're going to Motril tomorrow! Blir en utflykt tillsammans med hela crewet. Det kommer bli finfint det. Mer än finfint. Uppe med tuppen blir det, lämnar båten 07.30. Yeyy! Nu måste bara bestämma mig vad jag ska ha på mig så jag slipper den stressen imorgon...

Dagens bibelord; "Sök först Hans rike så skall ni få det andra också!" -Matteusevangeliet 6:33 Så sweet!


Hörs!

WHAT?


E fortfarande inne på film och vad tror ni inte jag hittar om inte en svensk-fransk film som självaste Björn Gustafsson medverkar i! Fick värsta chocken. Först trodde jag det var en dålig kaviarreklam men insåg sen att det verkligen var en riktig film... Den heter "Le grandes personnes" eller på svenska; "De vuxna". Medverkar gör också Lia Boysen, Anastasious Soulis (Underbara älskade) och Jakob Eklund (Pip-Larssons). Du kan läsa mer om den
här.

Detta mina damer och herrar blir intressant!


Filmfrossa!

Sitter och kollar in en massa sköna filmtrailers. Så sugen på lite sköna filmer. Fick ett tips igår också och det är på denna film:
 
Will Smith spelar en man som mår väldigt dåligt och vill ta sitt liv men som först bestämmer sig för att ta sju personer han ska hjälpa, göra en skillnad för. Hört att den ska vara grym. Läs mer om den
här! 

Några andra filmer jag vill se;
-Revolutionary Road, med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio
-Body of Lies, även denna med Leo och Russel Crowe
-Changeling med Angelina Jolie
-Valkyrie, en film om konsspirationen mot Hitler under andra världskriget. Med Tom Cruise.

Seeen självklart den nya Fast And The Furious filmen med favoriten VIN DIESEL! Kommer i vår/sommar. Can't wait!
Snacka filmfrossa!

Sweet reunion!

So, dagen tillsammans med DTS:arna var N I C E !  Jag stog för maten och de för underhållningen. Så det ska vara... Förhoppningsvis ska vi hälsa på dom på Lördag i Motril. YEYY! Hoppas hoppas.


Nat, Zach and I.


Steph and me


Me and Naomi!


Rach and Nat


Bye all! See you soon :)

The best surprise ever!

Sååå, jag snackar med Zach just i denna stund och dom kommer hit imorgon!!!!!!!!!!!!! JAAAA!!!! Fatta glad jag blev eller?! WOHO!! Kan inte kontrollera mig själv riktigt (som ni ser)....

Det kommer bli så FRIKKIN' AWESOME DUDE!

Nu får man göra som när man är liten och julafton är nästföljande dag; somna fort så att morgondagen kommer snabbt åter!

Godnatt!!

Äventyr!


Så jag, Nat och Karin var ute o sprang idag, me and Nat pushed the limit ännu en bit, gaaaanska nöjda över det, för övrigt gick det rätt segt...

Seeeeeen skulle vi ta båten till duscharna som vi brukar, bara det att halvvägs inser vi att vi knappt har någon besin kvar och mycket riktigt tystnar motorn, en bra bit ifrån duscharna! Ingen har mobil eller nått och det börjar blåååsa och reeeegna och vi vet inte vad vi ska göra... Vinden blåser oss dock mot duscharna och med lite knep och knåp lyckas vi komma intill bryggan. Grejen e bara att man kommer inte ut från duscharna annat än med båt (lilla båten) så vi var gaaaaaanska fast där. MEN då kommer Gregor på att vi har en kniv i båten som han använder till att lirka upp låset på grinden med och därmed kan vi ta oss ut och gåå vägen tillbaka till båten (stora båten), - lilla båten kvarlämnad - iklädda handdukar och vare sig jacka eller skor. BRA JOBBAT!


Bättre än tallrik kål med kärlek än...

Hahahaha, min Roomie är nog jordens skummaste.


Skönaste var ju när vi hade våran bönetimma då jag ger henne ett Herrens ord;

Matt 12:34 "Munnen säger vad hjärtat är fullt av" , då hon snackar bra mycket skit denna unga dam! Då kontrar hon med Ordspråksboken 15:17; "Bättre en tallrik kål med kärlek än en mör oxstek med hat" till mig som älskar kött. HAHA, jag erkänner, den var faktiskt rätt bra...

Dagens Bild!


Bifogad bild med systers mail, här med el vovvo Odessa the almighty. Snygga va?

Kan man bli så arg på en sån skitsak?

 Jag ska blogga lite innan jag somnar, men självklart går strömmen och min dator dör. När det sen går igång kommer jag inte in på internet! Gaaaaaaaaaah, hatar det! Jag blir så arg att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Kan gråta och slänga datorn i väggen när jag blir sån. Hatar det också, att inte kunna kontrollera sin ilska. Och för en sån skitsak. HATAR det. Jo Evelina, när det gäller sånt här får man hata. Gud tycker inte heller om när vi inte kan kontrollera vår ilska. Å hör sen.

Blev "darttävlingen" istället för film i alla fall. Zach hjälpte mig att besluta, tänkte också att film ser vi på rätt ofta ändå.. Träffa en skön Abba joker, kunde inte släppa att han inte kom på vilken abbalåt han trodde gruppen STEPS gjort en cover på. Maaan, jobbigt det där. Han kom senare på, efter en lång stund då han stått och ivrigt betraktat skivomslagen framme i baren att det var Bee-Gee's som gjort låten, inte STEPS, viktigt! Träffade Kennys lillasyster, jättesöt! Han ska ta med henne till båten imorgon på filmkväll. Nice nice nice. 

Apropå ABBA..

Sett Mamma Mia the movie? Gör det.

Hmm?

Så står jag där i valet, film med mig själv eller darttävling? Båda låter nice ju, e lite seg så skulle va nice å käka lite nötter o mysa i sängen med nya animerade filmen Bolt. Eller ta en kall cola på baren där Kenny ska spela.. Hmmm, vad ska jag göra?

Så skönt att jag har så lätt att bestämma mig för saker.....


Me?


"Your heart is full of JellyBeans. Lots of flavour, variety and all together sweet! How cool!"

Frihet i Kristus!

Idag hade jag morgonsamlingen. Vi läser varje dag ur psalmboken och idag var temat "Frihet i Kristus". Läser alltid tre texter, och idag var första från 1 Mos 1:24-26 Där det står om Gud skapar människan att råda över jorden och allt i den. Detta är frihet! Få förvalta och ta hand om en värld som Han skapat så övermåttad underbar. Den är vår! Bara till att ta och äta.. If you know what I mean? Sweeet.

Sen var andra texten; 2 Korintiebrevet 3: 4-8, 17-18 "Herren, det är Anden, och där Herrens ande är, där är frihet." Vilket betyder, att den som tagit emot Honom har anden och därmed frihet. Då är frågan, I vilken betydelse av frihet snackar vi om nu då? Jo det betyder att vi är FRIA från synd och sjukdom! Handlar om att vi har, som det står i Johannesevangeliet 7:38, att "den som tror på mig, ur hans inre ska strömmar av levande vatten!" Vilket betyder att jag har levande vatten strömmandes inom mig, och han vill använda mig! Hela grejen är att jag har något att komma med, vare sig jag tror på det eller inte. För det står i hans ord att vi kan göra en hel massa saker, i Hans namn. Vilket leder mig till text nummer tre...

Mark 7:31-37
Där står det om när Jesus botar en döv man. Här kommer vi till den delen av friheten där vi kan göra allt som Jesus gjorde, OCH ÄNNU STÖRRE SAKER! (Joh 14:12) Är inte detta hur coolt som helst? Jag kan göra alla de gärningar som Jesus gjorde - Och ännu mer! Detta mina damer och herrar, e inte lite häftigt. Problemet uppstår när vi inte tror på det eller tänker att vi inte kan. Det är sant på ett vis, vi kan inget i vår egen kraft, men tillsammans med Honom kan vi allt! Och det skönaste med det hela är att det spelar ingen roll hur vi känner eller om vi inte tror på det för det står i hans ord och är därmed sant! Har vi tagit emot Honom i våra liv är han med oss och vill använda oss till att göra enorma saker i Hans namn! Detta är inte en liten karamell att suga på, men ack va god den är.


Världens bästaste.



Fick mail av min älskade syster och fick de här bilderna bifogade! Från fjällen i julas när vi väntade i bilen på killarna och roade oss själva lite... Hade så sjukt roligt. Älskar min syster, she's the beeest

I mailet skrev hon om Larry F (systerdotter) när hon skulle åka sin första bussresa alldeles själv;

"HOn tog bussen efter skolan och så skulle vi mötas i stan. Vi hade tfnkontakt typ hela tiden, vi antingen pratade eller sms:ade; jag tror att vi båda var ganska nerösa. Men det gick väldigt bra, och hon var både stolt och erkände att det var lite läskigt!"

Så söt!! Hon kan allt hon! Ååhh, jag har nog världens bästaste systerdotter.

Jag ger hela mitt liv helt i din hand

Jag ger hela mitt liv helt i Din hand,
Där får jag vila ut i Jesu namn
Där stannar jag kvar, där vill jag va'
Tätt intill dina hjärtslag, dina andetag.

Det ska va' norrländskt


Vi gjorde det äntligen, bjöd över Piteåborna på fika imorgon eftermiddag. Yeyy! Älskar norrländska, och norrlänningar överhuvud taget. Gött med lite hederliga svenskar ombord. Plus att det då vankas nybakat. Mmm.. Inte fel.

Nu ska jag sova till regnets smatter, utan min kudde..
Godnatt allihopa!

Jag saknar min älskade..

..Hästens kudde! MAAAN, vad jag skulle vilja ha den här nu. Någon som vill skicka på posten kanske?

We rock this place


 You and me babes. När vi shakar loss i kyrkan, hur kul har vi inte?

Söndagsmys på hög nivå.

Vaknade idag av regnsmatter. Mysigt. I och med att jag bor på en båt blir känslan lite densamma som i en husvagn. Var ett tag sedan man hörde regnet. Idag är det Söndag, Guds vilodag. Och det ska jag verkligen göra. Vila alltså. Och mysa. Sen blir det möte också förstås. Ska nog ha klänning idag, dagen till ära. Min jeansklänning. Yeaaahh, let's!

Nu blir det fortsatt mys i sängen, mmm. Kanske en kopp riktig choklad också? Den som lever får se.

"Zac Efron duschstrejkar"


Gårdagens absolut roligaste event var följande: Jag kollade in msn Video innan jag skulle sova, och hittar ett klipp om Zac Efron -high school musical stjärnan ni vet- där det sägs av en källa att han inte duschar på flera dar. "Detta speciellt ofräscht med tanke på att han tränar och spelar basket hela tiden". Men sen kommer detta; "Men vi gissar att flickvännen Vanessa Hudgens inte har något emot stinkbomben Zac. Hon har förut sagt att hon tycker han bryr sig för mycket om sitt utseende och att hon vill dejta en man, inte en liten flicka. Och vad kan vara mer manligt än ett svettigt basketlinne." (Allt detta sades av en mycket trött berättarröst.) HAHAHA, så bra! Stinkbomben Zac. Jag låg och skratta ett bra tag... Klippet hittar du
här!

Va sägs, ser han ofräsch ut?