Trött trött trött

Ääääntligen klarflyttat!! I alla fall allt lyftande. Jag orkade knappt lyfta nåt idag för mina armar va så svaga av allt lyftande de föregående dagarna, förhoppningsvis blir jag starkare...
  Så nuu är jag helt slut, det är jobbigt för jag har lovat familjen att laga middag åt dem för Mam o Pap o arbetar o Micke o Kers jobbar också fast med huset så tänkte va lite snäll å laga lite middag så vi får lite Nyårsafton i alla fall...

På menyn:
Fläskfilé i min fantastiska marinad
Klyftpotatis - hemmagjord självklart -
Ädelostsås, skulle gjort gorgonzola men självklart var den slut i affären...

SÅ. Det blir min nyårsmiddag, vad blir din?

Toolvslaget blir tillsammans med Viktoria o.co, det kommer bli greeeeaaat!


Denna bild får avsluta året 2008. Bara för att dom är så bäst. Love you guys!

Let's have an awesome night everybody!!!
GOTT NYTT ÅR!!!


Något av det vackraste jag vet


är när det är snöfrost ute och allt bara glittrar! Helt underbart vackert är det. Som diamanter. Tycker det är så häftigt. Som det är nu, här. Så får det gärna fortsätta vara, speciellt nu till nyår.
Baksidan av vårt hus.

Tänk, att glittra in det nya året. Let's!

Flytt för hela slanten


Igår och idag har jag hjälpt bror att flytta, springandes upp och ner för många trappor, så mycket att jag har fått träningsvärk idag. Stäädat har jag gjort en massa också, men det vare värt. Kom precis hem efter att ha hjälpt syster också, kört ett lass ikväll, hon och hennes familia ska nämligen flytta in till stället bror precis flyttat ifrån. Och allt sker dessa dagar så det är mycket som händer just nu, men jag är glad att jag kan hjälpa till. Imorgon är deras stora flyttdag, så det kommer bli en arbetssam Nyårsafton.

Apropå Nyårsafton, om man orkar blir det middag med några vänner, det ska bli jättekul! Fira in det nya året, år 2009! Galet va fort den tiden går! Men orka hetsa upp sig över det... Kanske ska man ha nyårslöften o sånt där jobbigt? Hmm får tänka på det...


Nu ska jag mysa framför brasan i mina favvomysbyxor och morgonrocken tillsammans med mamma, pappa och lillebror framför Pirates 2. Seeen blir det absolut sova då vi ska vara hos syster klockan åtta imorgon bitti och börja köra första lasset. Goodnightiie!


- Tack för tiden igår Viktoria, det var mer än trevligt!!! Det får vi göra om-


Det bästa som finns?





































Okej, veckans skönaste:
Alla sitter och äter vid matbordet och pratar om Skoter-Lennart, en granne som bor en bit bort:

Mamma: Skoter-Lennart, har inte han dött?
Alla andra: Va?! Dött? När?
Mamma: Eller, han kanske bara hade sålt stugan...

Hahaha bra där mamma!


Är inte cuper typ det bästa som finns? Jag kom på det idag (igen) att jag älskar verkligen innebandy! Kom på det när jag stod och kolla på storvretacupen som pågår nu. Det var nått år sedan jag spelade den men ACK så fantastiskt kul det är att spela och va med i cuper. Det är något speciellt... Vet inte när jag kommer spela igen men ett är då säkert: JAG ÄLSKAR DET.

Mooorgon mellan fjäällen...

Några bilder från en skön dag i spåret.









Livin' the dreeam. CHEEERS

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en mycket skööön vecka i fjällen med familjen över jul. Det blev lyckat tycker jag och en massa snö. Skönt att det finns en plats man kan lita på när det gäller snö i alla fall, och inte är det Uppsala...

Jag tänkte uppdatera lite sköna kommentarer och bilder men e för trött för att göra detta nu, tillbringade min dyrbara tid framför teven och Johan Glans istället tillsammans med Sara "liraren" Fredrikson (obs!! viktigt att stava efternamnet med ETT S). Vi coachade tillsammans ikväll också, det va kul! Hoppas på mer sånt. Såg även en del på "This is England" som går på tv just nu faktiskt men den var så sen så får kolla på den någon annan dag... Undrar hur det går för lillkillen... Anyway...


Okej, nu ska då sägas att familjen Thor spenderade sin jul UTAN julgran detta år! Varför? Jo för att ingen kände att de ville ta på sig ansvaret, alla räknade med pappa men han kände inget större behov av att ha en så... vi fick alltså ingen. Meeeen jag och kära syster tänkte inte gå med på detta så på julaftons morgon klär vi på oss och ger oss ut på julENs jakt! Vi tog en såg och såga till oss några grenar som vi sedan satte ihop till en julEN. Ingen vacker syn men vad gör man inte för att behålla julfriden? Detta är alltså det som syns på bilden. Go mig and Kers!

Jag och min kära syster har nu kommit underfund med att det faktiskt är väldigt trevligt att vara ute i naturen och snön och bara glida så graciöst fram i spåret... eller... jo jag mena allt förutom det med graciöst, fetglöm det! Men de bilderna lägger jag upp imorgon. Värt att se!

gODnATT

And here we.. GO!

Dååå var man klarpackad och redo, nyduschad och klädd i mina absoluta favoritkläder! En för tidig julklapp i form av gråa mjukisbrallor från Miine pösiga men tajta nertill. HELT FANTASTISKT SKÖNA! Jag är i himlen. Kommer leva i dom. Sen min orangea tröja från monkey, den också helt fantastiskt. Ska åka med dom i bilen nu i ett antal timmar. Perfekt. Det ska bli så roligt!

Vill bara önska en underbar jul så hörs vi om en vecka.



GOD JUL!

Trött som stryk

Jag förstår inte, jag är hur trött som helst! Fattar inte varför. Var i och för sig på stan hela dagen typ och köpte de sista klapparna. Vi var ju inne på Miine i Svava som hade total utförsäljning då idag var sista dagen de hade öppet någonsin så det var MASSIV rea vilket vi självklart utnyttjade. Kan komma senare med en lista på allt vi köpte. Eller inte... Kanske därför jag var så sjuuukt trött när jag kom hem och skulle slå in alla klapparna och packa inför avresan imorgon bitti. Apropå avresa, vi vet alla hur det kommer bli, som alltid när familjen Thor ska iväg någonstans.. hahaha så kul. Jajaja..

- Dagens ros går i alla fall oavkortat till Bella inne på Miine som fixade 80% på allt vi köpte, snacka att vi shoppa loss! Blev en del julklappar inhandlade där. Sen måste jag även uppmärksamma de fantastiska donutsen vi köpte mitt på gågatan, blev 6 st för 50 kronor, såååååå värt, made my day.
- Dagens ris går även det oavkortat till mig som missade två events idag.

Ledsen Victoria att jag bangade festen, massa grattis till dig i alla fall =)
Sorry Blattis att jag missade din avslutning och sången. Förlåt mig.
 
Vilka missar man gör i livet alltså, sviker och sårar andra. Kan man alltid hindra det? Jag vet inte.


Har några teorier att vädra men det får bli en annan gång för nuuuu måste jag sova innan jag somnar på stört. Om jag inte hinner avlägga ett blogginlägg innan avresan imorgon så får jag önska alla en GOD JUL och take care. Godnatt!


JAG ÄLSKAR


Den här tröjan! Helt kär typ. Fick låna den av en kompis, tack Fredrik! Han lär väl ångra sig att han lånade ut den, så mycket som jag håller på... Älskar färgen och allt. Fantastiskt.

Nu ska jag in och julhandla det sista. Får inte glömma att slå in julklapparna också... hmm. Och packa. Och skriva brev. Och... inget mer jag kommer på nu.

Auf Wiedersehen!

Idag igen

jobbade jag. Kul kul! Dom är bra söta de där. Sa jag det att jag kom på igår att jag faktiskt verkligen skulle vilja ha barn? Fortfarande vill jag det, en hel dag senare. Bra va? Men nu blir det inte mer med det, jobbandet alltså. 
Nu har jag en dag kvar innan fjällen och två till julklappar måste inhandlas. Sen på kvällen blir det julavslutning för Larry! (min systerdotter) och självklart ska jag vara hundvakt också åt Odessa the dog. Men fööörst soova. Kom på imorse när jag skulle gå upp tidigt hur sköönt det är att sova när man är så trött. Vilken snilleblixt! Jag tycker det i alla fall.

Nu fyller Victoria Edefors år; GRATTIS till henne! Klockan är 02.23 och Sofia (jag alltså) ska sova.


Goodnightiie!

Jag vann! Eller?


Sara ringde mig före Victoria, yes! Räknas det som vinst eller? För sen kom i och för sig Victoria först hem till henne, det var ju inte så bra kanske... Jag tycker vi ska säga att det är oavgjort. Ja så säger vi.
   Jäättekul å träffa bruden igen, eller "liraren", "joker" eller "ungdom" som hon själv skulle ha uttryckt det. Känns som om hon aldrig varit borta.

Anyway, jag har kommit fram till några saker idag, jag kallar den den påbörjade "jag måste" listan:
JAG MÅSTE:
- Sluta äta så mycket skräp, börja äta mer bra mat! Mycket mindre chips etc, det här funkar inte
- Börja motionera mer, fast det har jag faktiskt börjat med, cyklade till exempel till jobbet idag, sen cyklade jag till Sara också... Haha Sara, jag säger inte mer än så ;o)
- Öva mer på trumpeten, började faktiskt idag!! Ganska stolt, vill även köra alla improvisationsgrejer o gehör o allt, det ska bli mitt nästa steg när jag börjar få tillbaka ambisen.
- Se mindre på tv, man mår faktiskt inte bra över att kolla på för mycket bajs på dumburken.

Oj oj, mer kommer nog...

Nu ska jag sova, gaaalet trött. Take care!



- tack Gud för att du finns hos mig, att du bryr dig om mig och ser till vad jag behöver. du är bäst!!! -


No more lazy ass!


Jag vaknar upp av att telefonen ringer, det är Lina Kasch från mitt lag som ringer 08.26 och frågar mig om jag vil jobba som vikarie på dagiset där hon jobbar! Så jag låg INTE på latsidan idag inte! Jobbat och jag ska dit imorgon igen! SÅ gööttt! Nu e jag kaostrött dock med tanke på när jag la mig igår natt... Men glaaad, lite mer pengar i kassan iaf, great!

Sara kommer hem idag också! Så roligt, även om man inte kommer träffa henne på ett tag iaf.. Och nej Victoria, JAG har första tjing! Det var längst tid sen jag träffade henne, o hör sen! Om det inte passar så kan vi ju alltid slåss om saken. Må bäste kvinna vinna!

Mååste fixa de sista julklapparna innan lördag då vi åker till fjällen, pratade med mamma nyss och hon sa att NIklas skulle hämta släpkärran som ska ta Mickes skoter upp till stugan! Kul med en fungerande skoter också... Ska bli sååå nice.



Nu ska jag äta mat och sen ta en nap, powernap. Chill out!


Nattbloggar'n

Johanna sov över hos mig, men hon var tvungen att jobba tidigt och försvann från mig. Jag låg och slappade läänge, kollade teve och internettade. Sen ringde jag Fredrik, vi bestämde oss för att våldgästa Isak, vilket vi minsann gjorde! Han blev jätteglad att se oss... Eller hur Isak?

Sen åkte vi ner till stan där vi våldgästa nr två; Victoria på "Flott Fashion", hade med oss jääättegott godis som Fredrik bakat, alldeles själv! Choklad med mashmallows, dumle och nötter, helt jättemums! Sen kom Lasse och vi åkte hem till Fredrik och gjorde lite mat och såg på film, "Never Back Down" blev det istället för "The Bodyguard" som gick på teve för vi palla inte med alla pauser... I varje fall, kvällen slutade med att vi återigen våldgästade Victoria, denna gång hemma! Och inte nog med det, vi lurade till oss te och mackor också! Snyggt va?


Snygg i glasses???

Cool don't pay the bills huh? Hmm, i wonder..

Victoria har fingrarna låångt nere i syltburken..

What are you say?

Vadå nöjd lasse??

Hello??

LP-skivor, vill ha!

Fredrik uppspelt efter all boxing i filmen! Här brevid sin egen kreation på väggen. Snygg huh?

Sen satte han sig själv on fire. Med flit ska väl tilläggas. Det va kul!

Tackar för dagen, den var rolig!!

Klockan är nu 03.14
Godnatt!


MÅSTE BARA SÄGA

Träffade Simme härom dagen; han gav en massa bra musiktips! Jag tycker om Simme, han har väldigt bra musiksmak, så hans tips är alltid värda att ta till sig. Till exempel lyssnade vi på Jonathan Johansson, youtuba honom, grym!! Såg honom på Frizon i somras kom jag på sen, kom även ihåg att jag tyckte mycket om hans musik. "Hand i himlen" och "Innan vi faller". Greaaaat music.

Sen visade han en musikvideo som han hade gjort!! Heeelgrym och bra musik också. Elin Sigvardsson - Saviour
Såg även flera som jag känner i videon, så kul!
Han är så duktig! Simme alltså. Snart kommer han göra fler verk och även starta sin egen hemsida. Jag kommer hålla ögonen öppna. 



HAPPINESS

Älskar bilden. Ben Galatia och Jag. I Almerimar. SÅ skön britt. Love it. Hoppas vi ses igen i Sicilien i januari!

DEN BARMHÄRTIGE SAMARITEN

När jag åkte hem såg jag en bil som låg i diket, eller rättare sagt, bilen låg upp och ner med lyset på mitt ute på åkern. Jag åkte förbi 01.45. Inte vågar jag stanna och kolla om det är någon i bilen? Fast då är ju frågan, borde man inte stanna och kolla så att läget är okej? Man säger ju att man inte ska vara så svensk och inte göra något när man ser någon bli attackerad på stan eller så, men en bil med lyset på mitt ute på en åker, mitt ute i natten? 
Som det står i bibeln om den barmhärtige samariten då de två första bara gick förskräckta förbi men som boorde gjort något. Låter som jag det där. Hmm, jag gjorde som sagt inget åt det, gled bara lite snyggt iväg och hoppades på det bästa. Men däremot tänkte jag på om jag borde stannat eller inte, till och med så mycket, att det blev till ett helt blogginlägg.


LIVING THE DREEAM

Jag åkte på möte! Som pappa, man ångrar aldrig när man väl är där. Predikan va jättekort! Ulf predikade som vanligt men det som inte är vanligt att det var så kort. Kändes som att han läste en text och sen, gick ner. Jag var i chock. Sen var det nattvard också som det tog en halvtimma men ändå. Haha Ulf chockar...

Efter mötet åkte vi till Gränby och fikade, mamma pappa och jag. Jag köpte en julklapp till! Denna gång till Matte. Kul att köpa när man vet att detta är något han vill ha. Sen kan jag ju inte direkt avslöja här vad det är. Tyvärr. Jag vet, visst är det tråkigt ni som så gärna ville veta...

Hemma blidde det PEPPARSTEK, KLYFTPOTATIS OCH GORGONZOLASÅS! Tro mig, jag var i himlen. Vill bara klargöra något om det inte var klart förut; JAG ÄLSKAR MAT OCH JAG ÄLSKAR KÖTT. BÄTTRE ÄN GODIS.

Såå när vi har det ur världen kan jag sen meddela att jag har precis varit på slottet på konsert med mor min. Frida Björks kammarkör. Heeeelt underbar musik. Älskar körmusik, vill gå med i en kör. Kanske den här kören, när jag kommer tillbaka från haven. Jag har faktiskt börjat på en lista idag med "saker jag vill göra", däribland finns att sjunga i en kör. Plus en del annat:

*skaffa hund.

*bo i en stuga någonstans låångt norrut och ha ett helt HUNDSPANN!

*spela (trumpet) i en brassorkester eller ensemble

*åka till Kuba, Jamaica och Brasilien
*jobba med djur
*bila med ett kompisgäng i europa
*sjunga alternativt spela i ett band
*hitta THE love och gifta mig och skaffa familj (även om jag är rädd att jag ska få fula barn)
*spela innebandy igen

*åka till alperna och åka bräääääda

*åka till frankrike, bo där och lära mig prata franska flytande!
*skaffa bil
*ha egen lägenhet eller stuga med BRASA! Obligatoriskt
*blåsa glas

...bland annat. Jag har faktiskt börjat tycka om listor. Funderar på att göra en "vad jag ska bättra mig på" lista, "saker jag vill uppnå" lista, mer intellektuellt och karaktäristigt tänkt alltså. M.fl. Det blir intressant. Men det blir senare...

Nu hem till
www.smaskigtskvaller.blogspot.com
Take care!


LUCIA

Det är så mycket julmys hos mig just nu, laget har precis lämnat efter en kväll med stök och bök AB. Saffranskaka, pepparkakebak, mandelmassefigurer i mängder, brända mandlar som fick göras om gång på gång, kola med mera. Kaos, men ett mysigt kaos.

De spela oavgjort i matchen idag, hämtade dock upp från två måls underläge, gött! Heemskt att stå vid sidan bara, inget man kan göra, liksom.. Snackade lite med Erika om att kanske låna hennes knäskydd och spela lite med det, men vet inte om jag vågar. Tänkte att man kanske borde snacka med läkaren först. Vi får se.

Imorgon SKALL jag på möte, sen på kvällen ska jag på konsert med mamma! Återigen, mys.


kuul micke att du saknade mig på festen ;o) hoppas du inte hade alltför tråkigt utan mig.

JUST D.

Kom ju på nu vad det var jag skulle skriva ner; min önskelista! Hittills har det bara varit pengar jag vill ha, men efter dagens julhandling har jag kommit på lite till..

- pengar, fortfarande..
- trosor
- lite softa t-shirts. Kan aldrig få för många av dom!
- två böcker, "kärleksbarn" och "för kärlekens skull" av Lotta Thell. Fjärde och femte delen.
- torrschampo (gryymt bra att ha när man inte alltid har varmvatten, till exempel på en båt)
- bandana, ett sånt man har när man åker bräda, istället för mössa. Finns på intersport på Gränby, till exempel. Inte för att jag får åka bräda just nu men man kan iaf ha den, istället för mössa...
- gråa mjukis, även dem finns på intersport och stadium, Nike troor jag, inte säker. Vet att jag har typ tuuusen mjukis men vill ha ett par gråa, rätt stora men inte föör, myyysiga. Haha men det kommer inte först på listan.
- ett biobesök, helst Australia som kommer ut på juldagen. Twilight går också bra ;)

Det var all for now, kanske kommer på mer, i'll keep you updated. Cheeeers!

HAHAHAHA, jag kom preciiis på följande när jag nu såg vad jag skrivit som överskrift: JUST D har ju en jullåt som alltid spelas i affärerna nu när man är ute och julhandlar, däribland fyra andra låter. Ungefär så stort är utbudet av låtar i affärerna. Och en som är såå rätt ute att beskriva detta Svensken-går-och-handlar-fenomenet är ju Johan Glans i hans "World tour of Skåne". Såg denna igår, han är ju så fantastiskt rolig! Heeelt underbart, där folket har ni en bra julklapp! Ett skratt, som definitivt kommer förlänga livet;)

Måste ju bara säga att

Min blogg är jätteful! Usch usch usch... Måååste göra något åt detta, helt hemskt. Eller så bryr man sig inte. Men jag gör ju det, lite i alla fall.. Borde be Natta om hjälp, kolla in hennes, den e snygg! www.nathabee.blogg.se Sen e hon ju så heet också ;)

Tyckte det var kul att Kevin vann på idol, skrattis till honom! Så söt där han inte kan prata svenska knappt å bara tokglad och lite halv gay. Så skön: "JAG ÄLSKAR ALLA!!" hahaha, dagens.

Nu måste jag bara göra en till sak innan jag går och lägger mig, kolla på Kill Bill. Äääälska, så sjukt bra å GRYM musik. Den Absolut bästa scenen; The black mamba hämtar Hattori Hanzo svärdet och dom snackar japanska, HAHAHA, fantastiskt roligt. Väldigt blodig dock, inte den scenen men filmen, känsliga tittare varnas..

Sleeep tight!


Ps. Saffranskakan va enormt god! Ds.


OJ OJ OJ

SÅhär mycket tid tillbringad tid utanför huset var längesen nu. Först Lunch med den oumbärlige Claes Lagelius, sen julklappshandling med lillebror! Var på Gränby och kollade in nybygget. Det var trevligt. Eller, sådär kul. Jag kan ju inte direkt säga att jag ääälskar att julhandla. Men det måste göras och man är nöjd när man ordnat det. Fixade iaf fyra av sju julklappar, three more to go!! Tyckte att vi var jätteduktiga:)

Nu är jag i alla fall hemma, äter pappas fantastiska lax bänkad vid brasan och framför Mission Impossible den första. Vet nämligen inte hur mycket jag egentligen har sett på den.. Men jag vet att jag tycker den är bra. Hur nu det går ihop.. Jag är i alla fall hemma ihoppad myskläder, morgonrock och täcke! Sen sjääälvklart brasan och god mat. Ska gå upp och ta lite saffranskaka snart. Mmmm..

Jag har börjat tänka mer och mer på framtiden pga olika anledningar.. Mitt år på Elida kommer ju att ta slut förr eller senare och sen då? Vad händer då? Kanske bra att börja klura på detta nu så att man inte bestämmer sig i sista sekund som alltid annars.. Det är nog bra för mig, ta ett beslut ganska snart så är framtiden säkrad. I alla fall några månader framåt... Eller så ska jag njuta av detta och bekymra mig om allt det här senare. Jag vet i alla fall en sak; Jag måste börja arbeta på mig själv och min inställning till vissa saker. Jajaja. Det kommer nog bli bra, men det är bara JAG som kan göra något åt det. Till slut.


Imorn är det match och coaching som gäller, samling 10.10!
Nu fiiiiilm. CIAO!

Rockin and dancing around

Jag har idag varit hemma hos Lovisa. Såååååååå skön hon är! Är så glad att jag har denna energispruta till vän. Och så gästvänlig och allt! Sånt gör mig lycklig:) Tack Lovisa!!!

Imorgon är det fredag! En hel vecka sen jag kom hem... En vecka kvar innan jag och familjen drar till fjällen! Yeeeeyyy, nice.

Jag har kommit på att mitt mest använda ord som bäst definierar vad jag gör om dagarna är nog: MYS. Allt är mys och jag älskar att mysa, vill mysa jämt! Tycker att det är vad jag gjort de senaste å mer lär det bli! Jaaa, så är det..

Andy och Tosse lämnar imorgon och på Söndag för att åka till Sälen. Tråkigt, blir lååång tid tills vi ses igen.. Men men, i guess that's life.


Saknad: Sara Fredrikson! KOM HEM NU.

Nu: Fast and the Furious, bara för att Vin Diesel är så fruktansvärt cool.


En undran i ögonvrån, vems blick ska förtälja svaret?


Idag har jag:
- Ute och gått en timma igen, duktigt va?
- Gick förbi Solbritt igen, blev där bjuden på fika och pratade med Sara i telefon som ringde just då! HAHA så sjukt kul. Rooligaste var ju också att hon och jag vid exakt samma tidpunkt hade sett exakt samma film (Iron Man) igår, hur ofta händer det? hahaha så kul, å konstigt.
- Gjorde bakad potatis med mitt fantastiska (allt är alltid fantastiskt men jag gillar det;) kryddsmör och så lite korv på det, passande...
- Tränat Nybys flickor 93! Jättekul
- Varit på bio och sett nya Bond; Quantum of Solace! Den var helt okej måste jag ändå säga. Åt en massa popcorn till, ett måste!!
- Druckit te hemma hos min vän Mikael Kolflaath (mrkolflaath.blogg.se) Mycket trevligt.

Summan av kardemumman: Jag är så glad för alla kloka vänner jag har! Som får mig att inse saker jag inte ens tänkt på förut, ger mig nya perspektiv på saker och ting. Det är kul! Jag blir så glad. Tack för det.

Sen en annan fråga jag tänkt på ett tag; Vad är kärlek egentligen? Kan man uppnå äkta kärlek och i så fall, när vet man när man har nått det? Eller är kärlek bara något vi strävar mot men som vi egentligen aldrig kan nå för att det är bortom allt förstånd?


Hmm... Det är inte lätt.
Sov gott!


Blandade känslor

Idag har jag varit ute och gått en timma igen, hurra! Denna gång med en liten chihuahua vid namn Odessa, syrrans hund. Hahah det var så roligt för hon är ju så otroligt mesig när man är ute och går med henne. Hon vill ju verkligen inte, och i det nya täcket som hon har på sig så hon inte ska frysa är hon om möjligt än ännu ynkligare. Stackars liten hund, som måste vara ute och gå i friska, om än gråa, luften, det kan inte vara lätt...
   Efter det gjorde jag min fantatiska baconröra som jag bjöd min vän Andy på. På detta blidde det varm choklad med vispgrädde framför brasan såklart. Myyys.


Ikväll var jag på mitt lags träning, det var roligt att träffa dem alla igen! Vi bestämde att vi ska ha en lagträff i helgen på lördag hemma hos mig. Jag tyckte vi kunde julbaka lite! Så så kommer det att bli. Yeeeeyyyy. Jag ska också träna Nybys flickor 93 imorgon och på torsdag! Sen ska jag även vara coach på A-lagets match på lördag! TOKkul! Jag är mer än taggad.. Sen får vi ju se hur det går... Ser fram emot det i alla fall! Mucho.

Då är det alltså klart. Christofer sms:ade mig idag och sa att han kommit in på universitet och läkarlinjen! SÅ kul för honom men ack så tråkigt för oss på båten, för att inte säga mig. Tycker det är jäääättetråkigt att han inte kommer att vara kvar och förgylla våra dagar med hans, om än ibland jobbig ;), närvaro! Fällde nästan en tår när jag fick reda på det, men bara nästan....

ChristoFer lilla, jag kommer sakna dig! Massor till och med... Glöm oss inte när du blir en rik och framgångsrik läkare... lova.


Jag och brasan, ett mästervärk


Tv och åter tv, idag har det inte blivit mycket annat. Men jag inbillar mig att det är okej då jag har haft ont i magen hela dagen också. Försökt trösta mig med mitt fantastiska duntäcke, popcorn, choklad, cider och marshmallows framför brasan! Mm vad jag älskar brasan, eld. Det är så underbart vackert. Svårt och fånga det på bild dock, det är som att stänga in något som är menat att vara vilt och fritt, ändå försöker man...

 Och så har jag suttit och kollat på hundar, eller mopsar rättare sagt. Jag har ju alltid sagt sedan vi var i Thailand för två år sedan och träffade en sjukt mysig mops på Apoteket, att det är en hund jag verkligen vill ha! För hund måååste jag ha, ingen tvekan om saken. Så har tillbringat tid till att sitta och läsa in mig på mopsar just nu då, får se hur det blir!
   Kerstin, Micke o Nat ska ju flytta till vårt hus i Kambo, Björklinge och Micke pratar om att han vill ha jakthundar och då en hundgård till det. Vilket gör mig glad för iså fall kan ju kanske jag ha min hund där ibland! Om mopsar klarar sånt. Vi får se...

Nu tillbaka till tvn å filmen... Hörs!

Andra advent

Idag har jag haft en riktig mysdag! (ovanligt med mys??) Först väckte min underbara mamma mig och frågade om jag ville följa med henne ut på en promenad i gråvädret, så vi gav oss ut en timma och gick och bara pratade. Svängde in i Solbritt Fredriksons nya butik; CHESS, en blommor och krukor och massa sånt fint, självklart med mycket hög trendfaktor! Solbritt är verkligen en glädjespridare, man blir glad bara av att prata med henne! Fin mamma du har där Sara ;)

saknad: en tv-spelande lillebror

Efter det så kom hela familjen på middag, det blev Älgstek med sås och potatis, underbart! Min absoluta favorit; Kött, Sås och Potatis! Mmmm, loving it. Älskar familjemiddagarna, sitta alla till bords, lyssna till allas prat och skratt och bara njuta av att ha alla nära mig. Jag behöver inte prata mycket kan bara lyssna till dem och må bra inombords, vara lycklig. För det är jag när alla är samlade och jag vet att alla mår bra. Fantastiska.

Sen åkte vi in till Livets Ord för där var det Julkonsert då också mamma var med och sjöng i kören, duktig mamma! Det var väl ungefär samma som övriga år men lite mysigt är det ju alltid. Sen avslutades kvällen med lite tv-tittande hemma hos min fantastiska vän Victoria Edefors (smaskigtskvaller.blogg.se!) Vi såg bl.a Lovligt byta med Mel Gibson och Goldie Hawn, sjukt rolig alltså! Hahah, vi alla undra varför vi inte sett denna förut... Haha.

Nu är det sova som gäller sen imorn blir de till å kolla på lite hus. Sov gott!

Hoome sweet hooome

Jajamänsan, hon har anlänt! 28 timmar senare och ingen sömn. Resan gick bra, jag kom ju hem i alla fall! Trött som stryk dock efter en sömnlös natt i Stanstead London.


Här dricker jag en Mocha Massimo! Costa vad det costa vill!

Hemma i Uppsala möttes jag av min fantastiska mor som hade planerat julmys och pyssel hemma tillsammans med syster och hennes lilla familj; dotter Blattis, pojkvän Micke och liten hund Odessa. MYS! Jag nöjd. Mamma har pyntat huset, bytt gardiner till jul och sen gjort glögg, gröt o julmusik. Ah, wunderbar. Jag = trött, men ack så lycklig.

       

Vet att det är tidigt men ändå; God Jul!

i'll be home for Christmas

Jahaja! Då är det snart dags då! Om några få timmar ska jag åka tillbaka till kalla Sverige igen. Det ska bli mer än trevligt att komma hem några veckor, men känns ändå lite tråkigt att åka iväg. Som ikväll tog vi den lilla ribbåten bort till duscharna och tog oss en skön HET dusch, mmmm, sen ett obligatoriskt parti Runo, vilket jag vann!!!! återigen, MM skönt o vinna det sista man gör! (eller hur ChristoFer?) Moahaha. Och Christofer som kanske ska plugga och lämna oss! Usch va tråkigt, trots allt. Haha. =/ Och Jocke drog till Fuengirola idag, lycklig över att få vara med i detta mycket omtalade luciatåg. Lycka till Jockeponken!

Resan som är framför oss är nog så lång! Den består av följande inslag:
- buss från almerimar till el eljido
- buss från el eljido till malaga (ska ta mellan 4-6 timmar)
- därefter flyg från malaga till london
- sova på stansteads flygplats för att på morgonen ta flyget till skavsta, nyköping
- ta flygbuss till sthlm, vår vackra huvudstad!
- ta buss/tåg till uppsala
- bussen hem till storvreta!

detta kommer "bara" att ta ca 26 h! så nice... eller.

Klockan är 01.29 och Sofia Thor ska sova sina sista timmar i Almerimar på många veckor. Utan storm. Imorgon sista touchen på packningen sen drar vi! Vi ses hemma!!! PEACE!





I'll miss you. Cheeers!