Juste!

å ja, min mobil lever igen. ja i alla fall stundtals. så ni vet.
 
hahaha. CIAO!

Mixed.

Så. Nu har det hänt. Sorligt. Sista träningen med Rasbo IK. Men kanske inte för alltid? Vem vet...
På lördag bär det av i alla fall, mot sista äventyret, cupen på Åland! Det kommer bli kanoners, å jag mer taggad än nånsin på den helstekta oxfilén black & white på lördagkvällen m m m! Oh nej, skoja inte. Tror det kan blir riktigt roligt!! Kul att grabbarna är med också, livar upp stämningen lite, minst sagt! Har sagt det förut och jag säger det igen, ni e sköna! Me like you! Oh du Sööder, jag säger som Matte, skönt att det gick bra!!

Min käre bror var jag och kollade på idag, spelade match. GUSK - Halmstad som spelar i Allsvenskan (!) i Svenska Cupen. De var duktiga men gick inte hela vägen, kunde ju gått! ;o) Broder va duktig i alla fall som fixa alla sponsorer och så. Ja, han är bra min bror! =)

Underbart att värmen är tillbaka! Man blir ju bara SÅ glad! M m m !!! Hihi =) Hoppas ni njuter lika mycket som jag!

Till sist, imorgon gäller det. Helt förstörd i halsen efter allt sjungande. Kommer jag klara det? Me hope so.

Blogghumööööör

SÅ taggad på att blogga idag! Varför? Ingen aning. Kanske för att solen varit framme hela dagen och värmt mitt lilla hjärta? Kanske kanske.

Känner mig glad, lycklig! Stundtals i alla fall. Tills alla konstiga tankar tar vid, som kanske inte är så konstiga trots allt? Nu blev det till en konstig tanke i alla fall. Konstigt det där. Hahaha. Men mestadels är jag faktiskt lycklig. Det är lyckliga tider vi har framför oss, ljusa, varma, vackra och, lyckliga tider. Jag tror det! Åhhhh, nu börjar man längta, efter nya äventyr och nya tider, okända zoner. Men ändå, ångesten finns alltid där. mmmm, livet är inte lätt, fyllt med frågor och knasigheter. Men mitt i allt står jag, lycklig.


"Jag skulle gärna hjälpa dig upp och kunna lysa upp den väg du springer
om jag kunde vagga dig varm och lugn
jag har nog samma röst och bor i samma land
med samma klockor som ringer
du går inte ensam genom dunkla rum"


Lars Winnerbäck - Dunkla rum


R.I.P

Ja nu har det hänt. Min mobil är DÖD! Så det går inte att nå mig nu annat än på hemtelefonen. DÅLIGT. Måste få till en ny.

snarast.


Ally McBeal.

.
image127image126
   

NU. Ally McBeal. Så klockrent!

Vi går måt ljusare tider!

Idag, skön dag! På min håltimma, va hemma å stekte i solen, så sjukt skönt! Lagade lunch till min kära syster och Nathalie som va sjuk, like 'em måste jag ju säga. Sen åt vi nästan upp en hel chokladkaka som Kerstin gjorde, riktigt god var den! Farligt.. Jag har nu bråttom till bussen, skriver när jag kommer hem istället, lite mindre stressad då. Snart slutar vi skolan, bara 39 dagar kvar, Sjukt!!

Det är härligt, jag mår bra!
Önskar du också gjorde det.
 

Måndagmorgon, alltid lika laddad.

image123Det har varit en trevlig helg måste jag säga. Sm - finalen va bra! Trots att jag inte höll på nått lag direkt. Warberg stog i alla fall som segrare när slutsignalen ljöd genom globen och det vrålades från Warbergs klack. Kul det är att känna sån passion för något! Det var nog det enda som va lite tråkigt, när man inte håller på något och därmed inte kan känna passion på samma sätt. Svensson, han va grym! Avgjorde riktigt snyggt där måste jag ändå säga :o) Grattis Warberg.

Sen fest hos Johanna också, det var trevligt, gastade på singstar som aldrig förr, underbart! ;o) Sk8erboy, du å jag Becky! Så bra! Jag tycker om dig förresten my brown suga (!), du vet det va? 

Söndag. Pallrade mig upp till mötet till slut som var riktigt bra! Ulf Ekman vilken stjärna, han e riktigt bra! Så trygg, riktigt bra. Sen åkte jag ut till Ribbingebäck (drog med mig Mikaela Roséndahl, tack att du ville hänga på! ;o) och åt en sjukt god middag måste jag säga!!! SJUKT gott!! Åt två portioner haha, Way to go B-M! :D 
   Stäääda gjorde jag också, så plugg till Religionsprovet, mhm! Sen hände det roligaste på hela dan, fick besök av nåra riktiga stjärnor, Matte, Erik och Anton! sköna! KUL att ni kom! =)

Hoppas förövrigt på en bra vecka med mycket träning och vårkonsert på fredagkväll kl 19 i rådhussalen!
I helgen blire cup på Åland, sjukt kul men också det sista jag någonsin kommer göra med Rasbo IK. Sorgligt!

Jahaaaaa, slutsvamlat! Ha en underbar vecka alla människor, det är ni värda.

Solig dag = glad dag.

Idag blir det SM - Final i Globen i innebandy mellan nykomlingarna Täby mot Warberg. Det blir skitkul det! hahaha med biljetterna "skymd sikt", så kul!! Det blir kalasbra de. haha.

Sen blir det 18-års partajj hos Johanna för Johana och Salem, underbara flickor! Salem, finns det någon mysigare att pussa på? Jag tvivlar ;o). Någon dag kanske.. hahah. Du är sötast.

Det var kul å träffa Emma igår efter hennes Israelresa, som vanligt var hon nöjd som få. Underbart. Jag tycker om henne, känns bra att ha en vän som henne, som förstår mig ofta på de plan som jag ibland inte förstår mig själv på. haha. Vi ses ikväll kära du!

Kram på alla! Jag gillar kramar.

Inte alltid lätt att leva.

Nej, det är inte alltid lätt att leva. "Det ska gudarna veta" som man brukar säga. Jag har fått det klart för mig. Hur världen kan rasa samman inför en på bara en sekund, läskigt. Rädslan som infinner sig också, måste vara det äckligaste av känslor. En rädsla som griper tag i hjärtat och vägrar släppa hur mycket man än ropar på barmhärtighet. En rädsla som likt en orm krossar alla benen i sitt byte. Jag har upplevt det, och jag vill inte göra det igen.

Jag vill hjälpa dig att må bättre, samtidigt som jag själv mår dåligt av vad du känner, hur kan man då hjälpa? Om det mörker som omsluter dig omsluter mig, hur kan jag då hjälpa dig att se ljuset? Nej, jag måste hitta mitt ljus först, för att sedan hjälpa dig ut ur det. Om det är det du vill. Om det är det jag vill. Men det vill jag. Samtidigt som det skrämmer mig, jag är rädd. Skumt det där. Något som inte är skumt är att Jesus älskar mig, och dig. Men hur kan jag få dig att förstå? Det kan jag inte, bara Gud kan. Oh, vad jag vet lite om allting, det är ju skrämmande. Men nånting vet jag, DU är värdefull så du anar inte! Jag är också värdefull, vi är skapade till att göra stora ting, om än i det lilla. Hur vet jag inte, bara att. Tack Gud för att.

Tack Jesus för att du älskar mig och hjälper mig igenom, du är min starkhet och min borg. Hjälp mig leva för dig!
Amen :D

mhm.

image114
Fin flicka! Me like you toss :) tack för att du finns, inte minst när jag är som svagast. among others, u help me survive. Love

Alex!

Alex!

Hos denna vackra dam sover vi hos! Väldigt fin i page!! =) Och med deras galna pudel, Doris! Vilken stjärna. Party igår som vanligt då, tranan! WOHO! Kul å träffa Clara också. Bara det att jag å andy drog å hälsa på John och Jona medans alla va på tranan hahaha. Det var skoj! Längesen nu. Som du sa John, får inte ta lika lång tid tess vi träffas igen! ;0) Och sen Absolut så måste man ju ta en sväng förbi ALFTA (!?:) och hälsa på massa folk där, GALET!

Ikväll hoppas vi på grillning, och Ja vicky, jag kan stå vid grillen! hehe. Det blir skitbra! Kanske en nachotallrik nere på byn också, eller vad säger Malin om det? Jarrråååå! hahah.

Var hälsade gott folk!

oh lala!§

oh lala!§

Skönast i STAN! hahaha. alltid lika skoj med dessa två. SJUKT sköna. O nej, skoja inte.

Skoja inte!

Hahaha nej, skoja inte! Vi ska till edsbyn, IGEN! Vilka jokrar vi e, sjukt! Blev väckt av mina kära vänner andy å tosse som säger att vi ska åka till edsbyn igen! Och vem ska köra då ? Jo självklart jag ;o) Men det är lugnt, hoppas jag. Upp till partystaden bär det av då! Onsdag kväll. Vem vet, tranan igen? Partyfolk utan dess like. Det blir nog roligt!
För med andy å tosse så kan det inte bli annat. Ni e BÄST! Skoja inte.

Vackra pojkar

101417-84
Lovade mackan att lägga upp en bild på han, så det blev ett med honom och Thorslund nr 1! ;o) Ni e sköna ni!

Edsbyn

Johorå! Klart man åker till Guldbyn det första man gör på påsklovet! Det blev en spontanresa för mig, Andy, Kristoffer och Isak. Sova i vandrarhem och hela kittet. Kulkul blev det måste jag säga. Hälsa på tossen som åkt upp innan oss och hälsa på hennes andra liv i Edsbyn. Skönt folk finns det gott om i alla fall måste ja säga! :)

När vi kom upp på fredagskvällen så vart det fest direkt. Vi blev direkterade ut till ett litet torp FULLT med människor, trodde inte det var möjligt att få in så mycket folk på ett sånt ställe. PARTY! På lördan vart det dags för fest igen, full fart! Fest hos Emelie och sedan utgång, men nu i Bollnäs på det omtalade "Tranan". Det var helt okej där, mycket folk, antagligen hela Bollnäs där, plus några från byn då också såklart. ;D

På hemväg på söndan så hände diverse saker som fick resan att ta dubbel så lång tid som den egentligen borde tagit! hahah så kul. Först glömde vi att betala vandrarhemmet, bara till att vända om! Sen det eviga sökandet efter en hydro eller uno-x mack var tidsödande. Sen självklart ett stopp i Gävle, ett måste! m.m Hälsa på Calle (skönast i stan e han!) och hans vackra syster Lovisa. Ni e sköna ni!
Tack alla i byn för en trevlig helg!

Underbart med lov för övrigt, hänga med folk, underbart! Och på torsdag finns inget annat än vinst för Storvreta, kan va avgörande! Så kom igen nu Vreta!

Sommar sommar sommar... så mycket blandade känslor.


Andy å jag, så heta!

101417-80


Eller rättare sagt Andy (Andrea) ! Vill ju bara käka upp na... Sjukt grym tjej, på alla möjliga sätt! Hon gör pallar, skrattar, för sig, rör sig, klär sig, och mycket mer (...) likt ingen annan! Jag finner inte ord. Coolaste bruden!!! För önskat mobilnummer; kontakta mig! Moahahaha

Woho

Nyduschad och sugen på att blogga lite till. Va ju så längesen! haha. Ska försöka få upp nån bild snart...

 Hemkommen efter innebandyträning. Och tror ni inte att vi självklart har vi träning i fyrishov B hall exakt samma tid som Storvretas A-lag spelar sin andra semifinal mot Warberg vägg i vägg? Galet bra planerat där.. nej då, visst är det kul att träna... Weeii! Storvreta vann för övrigt, så nu står det 1-1 i matcher. Kom igen Storvreta! 
       Vinkade till Warbergsbussen när de sakta rulla ut från Fyrishov för att påbörja sin långa resa hem, och nån fin warbergspojke vinkade tillbaka! Nu kan man säga att jag har en bästa kompis i Warbergslaget, visst kan jag?

Grubblerier utan dess like, hur får man ordning på allt? Skulle vilja beställa en arkivarie i huvudet som kunde städa iordning allt och sortera i olika fack och lådor, skulle vara underbart, nån som känner en sån?

Fick bytt mina skor från Wedins igår, hittade kvittot! Skönt. Dåliga skor det där, men snygga är dom ju! Hoppas de håller bättre denna gång. Hahaha.


Long time no see.

Ciao folks. Guess who's back, back again? :) Yeah baby, it's me! Det var ett tag sen nu (inte för att nån bryr sig men ändå ;o) Idag har lovet börjat, underbart! Vad händer då? Kanske blir det edsbyn/bollnäs imorn! Det vore faktiskt väldigt roligt.. Roadtrip! Det var ett tag sen nu, kanske e dags?

Annars då. Det har ju varit mycket snack om innebandy från mig på sidan, just nu är det Kaos. Hoppas allt blir bra... Vad ska man göra liksom? Och efter Studenten! I sommar och i höst? Gud hjälp .

För övrigt, jag vill ha din "Treblinka" dikt Emanuel! Den är så sjukt bra, Du är sjukt bra!

" I will love you, until my dying day " 

Finns det verkligen sådan kärlek? I wonder.