...

Idag har varit en dunderbar dag! Slutade tidigt, halv tolv typ, men det var bara för att lärarna skulle ha personalmöte, kommer nog aldrig hända igen, så man får ju passa på att njuta så länge det varar..  Sen så var det deg som gällde, med massa sköna människor, mycket trevligt! som avslutades med stan, har varit på bio ikväll, såg BECK, den var bra!! väldigt spännande.
    Det jag ville berätta var då att när jag gick hemifrån bussen nyss så kollade jag upp mot himmelen och såg att det var alldeles stjärnklart! Det var väldigt vackert, älskar stjärnorna!! Kan kolla hur mycket som helst på dem...är dom inte underbara?  
    Men nu ska jag gå å lägga mig, skola imorn då till klockan halv sex, förlåt mig, jag menar förstås 17.25..måste ladda. Nattens Frid till er alla! 
  
      


Lars Winnerbäck!

Elegi

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
När den är på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå kalla skuggor häromkring

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Det är en storm påväg inatt, rannsaka och bekänn
guds son ska komma nerstigen från himmelen igen
Du ska stå naken framför sanningen och jordens alla kval
han ska pröva din styrka, han ska testa din moral

Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
och det berättade, du saknade mig inatt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med

En elegi för alla sorger den där hösten handla om
För en mor som sjukna in, för ett barn som aldrig kom
För skuggan över gårn där aldrig solen lyste in
För en ork som inte fanns, du sakna min, jag sakna din

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement
Två ögonpar i tomhet från september till advent
För en man som gick till jobbet som om inget hade hänt
För en kvinna som sa allting är förstört, allt är brännt

En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än
för en tid som bara går och aldrig kommer igen

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej
och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

trött..

Jahaaa, kanske e bra om man skriver en rad eller två å håller denna fantastiska blogg uppdaterad, eller vad man nu säger.. Klockan är oo,46 för övrigt och jag har precis kommit hem från match som spelades i allians mot ett elitserielag vid namn Endre från Gotland, då vi spelar i en elitseriecup, högst intressant.. Jag kan ju bara säga att vi förlorade denna match, men so what? Haha, vi spelar i Div 2, detta är mycket bra träning ;o) Spelar mer imorgon då jag dessvärre inte kan deltaga då jag ska åka ner till Jönköping för att gå på bröllop. Det kommer dock bli trevligt! Första bröllopet som jag ensam är bjuden till, från familjen så att säga... Skoj! men hoppas ja hinner hem till söndag så jag kan se slutspelet i cupen. hahaha, vilken entusiasm jag verkar visa eller hur?! Ska gå å lägga mig nu för att om 5 timmar åter uppstiga. Ha det bra!

haha oj

Haha oj oj ! där kom jag in på ettt hörn också! hahaha..  Tjohej tjocka tjej!


weeii skola.!!

Gissa vem som sitter i skolan för andra dagen detta året? Jodå, it's me.. Jag vill kommentera mitt senaste inlägg då jag skrev om mitt hemska schema, jag har fått det bättre nu, men ändå inte. Nu har jag  sånna ämnen som jag vill ha, men det råder fortfarande förvirring om andra ämnen som jag inte vet om jag vill ha haha..en massa tjafs men släpp de.. Å juste! Vill bara ändra tiden, 16.40 är nu ändrad till 17.25!! Wunderbar! de blir skoj de..Nää nu är de svenska som gäller, Ciao!


kul kul..

Sofia sitter och gråter för att hon har fått det sämsta schemat nånsin... Jag (sofia) var för det första aldrig på uppropet haha, jag försov mig såklart, bra jobbat.. Jag trodde att jag hade satt klockan men jag vaknade aldrig av den pga att jag inte sparat alarmtiden!! Genialiskt! Jag som till och med ville gå! haha. Kaos. Så ringer Pandy å berättar hur dåligt schema vi fått också.. Går då till kl 17 tre dar i veckan, en dag till 16.40 och tidigaste dagen slutar vi kl 14.30, trevligt! Så kan ja inte byta till idrott eller körsång B pga att det krockar, såklart. Så jag är lite smått upprörd men, Torsten erkände ju i alla fall att detta var det sämsta schema han har gjort, och jag kan ju inte annat än att hålla med honom...

 Men nu ska vi väl inte sitta här å trycka ner livetsords schemaläggning, eller? Nej vi kan ju övergå till att snacka om Prison Break, första avsnittet idag! Så kul. =) Det var allt om det haha.. Och så har ju Davve flyttat upp nu, trevlarns! Tittar kanske in en sväng imorn på våran låånga håltimme, jag å andy. Men nu måste ja försöka vända tillbaka dygnet, Ska ju köra bil in och allt, sov gott och Godnatt !

Stockholm!


hos ani!

Sitter hemma hos min kära vän anibal och lyssnar på barbie girl just nu! haha. är med lite folk här också, vi har ätit taco och myser nu efter en trevlig dag i sthlm! Blitt lite shoppande, dock inte för min del, men för de andra. Sen var vi på The Voice i Kungträdgården o såg på artister som September, Outlandish, Marie Serneholt, Agnes o DOGGE! Fick se Agnes live, var ju tvungen å se om hon var så snygg som hon ser ut att vara på Tv haha, och jag måste erkänna, hon e snygg! hes var hon också.

Nu ska vi säga bra saker om varandra här haha, så jag måste kila. detta kommer bli intressant! om det kan bli intressantare än den konversation jag haft på msn nyss. hahaha. lev väl!! godnatt.

afterparty

Ni sitter jag här, de sista har precis gått, Hc, Lovisa och jag har tjötat i en och en halv timma nu. Jag har nog varit rätt tråkig ikväll, men ja e glad att alla som kom kom eller hur man nu säger, tack för allt!
Skulle tränat (innebandy) imorgon två timmar men de e tydligen inställt, sämst! ville ju träna.. Men istället så bär det av till sthlm för att se The Voice! kors i taket.. Det blir nog trevlig, sista lördan på sommarlovet! Får försöka ha så kul som möjligt då :o) Men nu ska jag lägga mig, mina ben värker och är trött. Ha de bra! adios .

det är vackert i kroatien!

det är vackert i kroatien!


ohh denna natt..

Nu sitter jag här i min ensamhet i mörkret, kollat på en riktigt bra film tillsammans med min storebror och hans flickvän. Insideman heter den, helcool, kolla in den.. jag förstog inte att den va slut, man måste nog se den två ggr, men ja gilla den! hehe.

Varit å tränat för övrigt också, innebandy såklart. det var kul! men ja inser att jag måste ut å springa mera för att orka.. men det ska nog gå bra, ska ju vara med i tre cuper framöver, wunderbar! sen blire serien, ska slå skiten ur clara å andy på plan när vi möter dom, moahaha.. nej då, ja ska försöka va snäll mot er ;) love yah! hahaha.

Just det, ska tydligen ha någon sort av kalas imorgon kväll. men det blir inget överdrivet, nått å käka å umgås, ungefär så intressant kommer det att vara, men förhoppningsvis trevligt också :o) Håll ut, jag kommer tillbaka å berättar om hur det gick, gud förbjude.

Annars har jag fördrivit dagen med att vara hos emma, vilken brud alltså, hon e bara för bra, hon som hjälpte mig med den här bloggen haha, du är bäst emma!! tack för att ja alltid får va hos dig :) hälsade på ani en snabbis också, men hann ju inte va med å hänga med allt trevligt folk då ja va tvungen å gå på träning. men det är ju lugnt, lär ju hänga där en del i höst, om dom orkar med mig haha, vilket jag betvivlar..nu ska ja sluta snacka! godnatt och sov gott, det ska jag göra. for now, so long!

love Öland! i år knäckte :)

love Öland! i år knäckte :)


första inlägget..

jaha? nu sitter jag hemma hos emma (haha) och har precis fått hjälp med att skapa min egna blogg! kan ni tänka er de Va? COOOOOOOOLT, detta blir mkt intressant.. david är gullig å sällskapar med mig och emma medans emma läser sin nya elletidning, verkligen djupa saker det där.. ska förmodligen gö lite grymt god mat snart! men don't fear! I'll be back! hare bra tess dess, puss å hej tjocka tjej!

wunderbar!!

wunderbar!!


...

Emma och jag på Öland

jag och emma på öland!