Höst

101417-101Hösten är här i allra högsta grad, och vintern närmar sig med stormsteg. Som vår kära Lasse säger ; 
    
"Det är sällsamt vackert, nu kommer hösten igen. Det är kallt som i stenhus, det doftar av regn" 

Jag bara älskar hur han uttrycker sig den där Winnerbäckan. han kan få allt att bli så... så.... vackert. sorgset, men även så vackert. när man lysssnar till hans stämma så drömmer man sig bort vid tanken av någon av hans texter. risken finns ju att den där sorgsna, ledsama känslan smyger sig in och gör en nedstämd. och det farliga är att man attraheras av känslan, speciellt i dessa mörka tider :) men man måste ju få drömma sig bort också, eller ?


Teoriprovet avklarat tisdagen den 24:e oktober. helt underbart. =) kanske, kanske man kan får körkort någongång också?

Sommar!

101417-100
Lite sommar och värme mitt i bland höstens kyliga vindar!

Summering ! haha

Mitt inne i en ny skolvecka och mitt i en håltimma. Helgen var fullspäckad och rolig! spelade innebandy såklart, vann med 7-1 mot roslagen då jag spelade back hela matchen, kul faktiskt!! jag har påbörjat mitt nya liv som back, chocken hehe, men roligt är det. På söndag är det valhall som gäller, den blir tuff alltså. Kom igen Rasbo! 
    För övrigt var det fotboll Sverige - Spanien som gällde, oh vilken match Sverige gjorde alltså! det bästa man sett på länge alltså. Elmander, skönt mål! vackert framspelat och allt, för att inte tala om Allbäcks mål! jag är imponerad, sjukt vackert. Go Schweden!! Haha stackars Puyol som löpte så hemåt, sen blir bortdribblad sådär, kan ju inte varit för roligt... 
   För övrigt, Brasilien - Ecuador ikväll, på Råsunda! och den stora frågan är, varför spelas en sådan match i Sverige!? och svaret fick jag faktiskt nyss av en kille, de har ngt med Schweisarna att göra i alla fall haha. Det är bara att säga Grattis till alla dem som får gå på matchen !

Senare efter fotbollen blev det Sagan om Konungens Återkomst - Extended version! hos Micke Koolflaath med en massa folk, kom dit elva och den sattes på då också, så ni kan ju tänka er att de blidde rätt sent.. Söndan förflöt snabbt med innebandy, och med fest hos den vackra Charlotte Wandeby! det var väldigt trevligt och händelserikt.. Älskar Charlottan och alla som var där också! var väldigt trött när ja skulle gå upp igår haha, kaos.  
    Jaja! hem och plugga matte C ikväll då, sen träning ikväll förstås! Jippie ! Lev väl folket, Love you all ! 

Vi hade de också roligt i Polen! här e några kort..

 
Woho! party.. fina va? :o)