Long time no see

Wow. Längesen. Dagen är Måndag 28 april o8, klockan 21.33 och jag, Sofia Kristina Thor sitter i köket i Huset och ska blogga första gången på lång lång tid. Vi har fått internet nu, de e nice. Jag har börjat tycka om att bo i Huset, jag bor här mest hela tiden istället för att åka hem och sova ibland. Det är rätt mycket mys över att vi bor 12 ungdomar i ett hus som jobbar tillsammans och som ska ta hand om ett hushåll på egen hand. Att på kvällen stå och borsta tänderna tillsammans med brudarna och skratta åt alla konstigheter som görs varje dag eller prata om det dära sjukt roliga avsnittet av vänner, helskönt. Jag tycker om husfolket, rätt mycket till och med. Det är nu som man börjar känna den här sammanhållningen såpass att man vill umgås utöver jobbet, att bara ta det lugnt tillsammans, ut och gå kanske eller se en massa sköna gamla filmer som man spela in för längesen eller bara prata om livet och framtiden. Framtiden. Alltid oviss. Rätt sugen på att jobba och tjäna pengar, skaffa egen lägenhet kanske eller egen bil. Stor man är då alltså, galet. Men vi får se, man får förhoppningsvis tid med det också. Känner mig så stressad, att hinna med allt på ingen tid och rädd för att misslyckas, göra fel saker etc. Måste få det där sköna perspektivet på livet, att hinna njuta, hinna komma på vad man verkligen vill och ändå komma framåt. För det gör man, bara man tar ett steg så kommer man framåt.

Innebandy, kan man annat än älska det??? Var på Åland med gamla RASBO på cup, så roligt!!! Hade ingen tränare eller nåt, jag o underbara Maria Schoeps la upp laget typ och så körde vi! Så rätt. Me LOVE Rasbo, hur i hela friden kunde ett lag få en så stor plats i mitt hjärta på så kort tid?! Jag vet inte, jag bara vet att jag älskade det och allt med det.
Blir Nyby nu till hösten, division 3. Det ska bli så kul! Lite samma känsla över de hela som då jag gick till Livets Ords dåvarande damlag för cirkus 4 år sedan el så som låg lång ner i botten på trean och så vann vi hela skiten, lätt! Det va tider det, sjukt roligt. Har en förhoppning om att det kan bli samma sak här, me hope.









Gud, tack för att du hjälper mig och skyddar mig, för mitt hjärta närmre dig. Amen.