Ribbinge

Nu ska vi åka ut på Ribbinge och träffa alla. Utbidlningsdagar! Det kommer bli mer än intressant.. Haha. Nu kommer Sara F, måste dra!

Ha det underbart och lev livet som det ska levas.

Kärlek

Helg

Fredag. Klockan är 17 minuter i åtta och jag sitter på kontoret och väntar på Samuel Renkel som kommer strax och hämtar mig för en pizzabit på Atterbom tillsammans med alla andra. Sen kommer älskade SARA (!) och hämtar mig så ska vi mysa hoppas jag, ta det lugnt. Blev inge Örebro. Jajja! Ska bli trevligt.

Ha en underbar helg, det ska jag.

kaos i lägret,

Idaimage209g skulle jag och johanna till stockholmsområdet för gruppträffar. haha! en tjej som aldrig kört i sthlm förut och två som inte kan läsa kartor... vilken grymt bra kombination! eller... dessutom under tidspress!! det gick ju som det gick, men gick väl rätt bra..! eller nåt.. roliga gruppträffar! många olika typer av människor och situationer. Haha, jag och johanna, kan inte bli annat än succè!

Imorgon är det fredag och kontorsdag, på kvällen örebro? hmmm... på lördag match med u-laget och match livetsord herrar, grymt roligt! hett tips, vill du ha underhållning, kom dit ;o) 
    På söndag är det dags! utbildningsdagarna. det ska bli kul!

Om saker ändå vore lätta, så vore inte det svåra så svårt.
Tänk om det nångång kunde va så också. Lätt alltså.


Ps. Jag tycker om mitt lag :o)

Godnatt

Bedtime

image208
Uppsala, rätt vackert ändå.

Imorgon blir det en intensiv dag (som att alla andra varit slappa..), först heldag i stockholm sen match på kvällen! Och det är inte vilken match som helst heller.. Usch! Nervös... Jag har sträckt mig också så vet Inte hur bra det kommer gå... Jaja, heja storvreta!

Snart helg igen, det ska bli riktigt kul!! Utbildningsdagar på g, inflyttning till huset och Youth med monter. Snacka om intensiv vecka. Men kul! We're gonna rock! weeiii..

Dagens heta låttips; Ella Fitzgerald - Manhattan

Sleep well.

Back on track.

Spelade match i helgen! Det var faktiskt riktigt kul, och vi vann :) På torsdag är det match mot Årsta, snacka prestigematch alltså. Det lär bli hett! (jag nervös bara jag tänker på det, snabbt över till något annat...)
Såg på en massa filmer i helgen också, däribland "Tro, Hopp och Kärlek" (en väldigt mysig film, helt klart sevärd!), "Goal" och "The Illusionist". The Illusionist var (är) riktigt bra!! Grymt bra, Me likey alot!! Se den! :)

Jag ska vara i Uppsala hela veckan, det känns riktigt nice. På söndag är det dags att återförenas med de övriga teamarna i landet för att tillbringa flera härliga dagar tillsammans under några utvecklande utbildningsdagar! Det ska bli riktigt kul alltså. Sen nästa vecka är det Youth och inflyttning i huset också, det blir trevlish :0)

Jag har en låt på g här som jag tror kan pigga upp nästan vem som helst :) Nämligen...
Vaya Con Dios - Nah neh nah ! Lyssna på den, riktigt riktigt bra! Älskar denna kvinna, ja hennes musik i alla fall.. Måste ha skivan!!!

Nu husmöte,

Peace.

Mys

Oj oj. Nu var det visst fredag igen. En vecka gången sen sist jag skrev. Det har gått riktigt fort. Men nu är det dags igen! Jag sitter på kontoret i Uppsala, klockan är en minut i halv sex och mörkret har lagt sig utanför. Hösten är verkligen här! Den är mestadels vacker måste jag säga, träden är så underbart vackra! Var ute och åkte i veckan i Södermanland och Östergötland. Det finns så många mysiga små sjöar som ligger å gömmer sig i skogarna. Det är så vackert när vattnet ligger stilla, det ångar lite lätt upp från det iskalla vattnet, dimman ligger lätt över ängarna och träden lyser som solen med bladens gula färg. Det är faktiskt riktigt, riktigt vackert. Han gjorde ett bra jobb där måste jag säga. Heja Gud!

Nu är det helg och det är dags att vila, slappna av, ta det lugnt med nära och kära. Jag säger faktiskt inte nej till det! (säger faktiskt rätt många ggr jag vet men vad gör det.) Låter helt fantastiskt underbart om jag får säga så! Hoppas på mycket sova, många filmer och mycket mys! Ska även jobba lite å sånt där kul, ut o träna kanske?? Mycket man vill göra.. Vill träffa alla glada, vackra och underbara människor jag känner! Haha men vi vet ju alla att det skulle ta aaaaalldeles för lång tid. Eller hur? Haha! (Ja jag skoja ;-)

Nu ska jag och min kära vän Sara Olow åka hem till min kära systeryster med dotter och äta mat och mysa framför teven och IDOLmysa! Låter inte det mysigt eller?

Tjopp tjopp,
Länge lever kungen!

ROPEN SKALLA, HELG ÅT ALLA!

Nån annan än jag som vill ha helg? Tycker bestämt att det är dags nu.. Känner mig sådär trött å tråkigt, irriterad utan någon speciell anledning.. Haha det är väl som vanligt då, eller? Det är nog inte många som fått rätt bild av mig den här hösten. Hahaha, hjälp. Kanske för att man inte har ork nog att bry sig om att människor får en rätt bild av en? Att det inte spelar någon roll vad folk egentligen tycker om mig. Jag vet inte.. Kanske är detta inte rätt. Men hur vet man, vet man innan det är över? Det återstår nog att se. Som med allt. (Svammel) Det känns konstigt, känns som att man bara går omkring å väntar på allt hela tiden; bättre tider, bättre möjligheter, bättre utsikter, bättre ekonomi, den perfekta kärleken. Haha! Som att det bara kommer dyka ner från himlen en vacker dag? Patetiskt. Det blir väl som man gör det till, eller? Vad vet jag. Skulle va kul å veta nånting nångång i alla fall.. Kors kors kors..

Vad kan man få ut av livet som man inte upplevt, finns det mer? Nåt bättre än det här?

Ikväll blir det mys med mina underbara flickor, dom är verkligen bäst!! På riktigt. Med dom är jag lycklig. Sen är det lovsångsgudstjänst. Perfekt!

En låt man garanterat blir glad av; Holly dolly song
Haha, don't hate me because me likey.

Kärlek från en till en annan.

/S

Födelsedag, Grattis bror

Stort GRATTIS till min lilla lillebror som inte är så liten längre, Mattias, 13 år! Skrattis broder min, tonåren är här! Ta vara på dom ordentligt.

Sitter i bilen på väg till Lindesberg en bit utanför Örebro, på väg till andra och sista gruppträffen för den här veckan, sen bär det av tillbaka till Uppsala! Veckan har varit god, allt har gått relativt smidigt. Ett plus är ju att man i bilen tillsammans med en dator och trådlöst internet kan lägga in nya medlemmar och dylikt in i databasen. Me like!

Regnet faller ner, snön säger dom ska komma kl 14, det vill säga... om typ 17 minuter. Vi sitter med förväntan här i bilen...

Vill tillägna dagens låt till bror min; Aerosmith - Crying. Grym låt!

Take care everyone. Vi hörs.

HOCKEYYYY

Hallå där. Sitter i Örebro och ska snart sova. Varit på ishockey idag, sådär helt spontant! Var på en gruppträff på Karlstad universitet och träffade där på en kille som bjöd oss på matchen mellan Färjestad - Linköping. Det var MYCKET trevligt, en spännande match som till slut slutade 2-3 till Linköping på overtime. Kul å tack för det Karlstad! :) Karlstad är väldigt vackert för övrigt.. :)

Dagens låttips; The mamas and the papas - California Dreamin

Rock on people!!

Montag

Måndag morgon på kontoret. Utanför mig reser sig domkyrkans två torn upp mot den klarblå himlen. Solen lyser! Det är en vacker dag.

Helgen har varit rolig och intensiv. Kom hem från Västerås i fredags natt runt två efter att ha varit på ungdomssamling, och startat 8(!!) nya Ny Generation- grupper!! Åkte ner till Småland på lördag morgon tillsammans med min familj, observera att det var HELA familjen! Händer inte så ofta. Vi åkte ner för att vara med och fira 100-års kalas! Det var min kära kusse som fyllde 20 och hennes farfar Alvar som fyllde 80! Så det vart en heldag/kväll tillsammans med släkt och deras vänner, det var en salig blandning kan jag lova. Haha! Älska Thor-släkten. Inte träffat kussarna på 4 år typ, det är galet längesen! Usch, men det måste vi ändra på har vi lovat oss själva.. (hmm..) Kontentan; Massa galet sköna smålänningar, MYCKET god mat och härlig smålandsanda! Jag Är Nöjd. Så kan man väl säga.. Hemresan igår var underbar, jag, Niklas och Kerstin i en bil, rockade loss, lyssnade på HÖG musik och jag läste emellanåt innan det blev mörkt. Jag njöt verkligen! Det är livet; Bil i mörkret, musik och ett skönt gäng. Yeyy!!

Än en gång; Lycka.

Idag; Heldag på kontoret, förberedelse inför teamresan vi ska på, jag och Petrus. Resan styrs mot Örebro. Vi åker i eftermiddag/kväll och kommer hem på torsdag! Hörs!

Dagens låt; Anna Ternheim - Shoreline

Kärlek
/ fia