Sista dagen på jobbet.

Idag var just det. Sista dagen på jobbet. McDonald's. Man kan ju tro att det skulle va trevligt, lättstämt och utan komplikationer, men ack vad jag bedrog mig. Dagen börjar med att jag vaknar kl 06.50 och har ont i magen. Jag går upp och stjälper i mig två ipren tabletter, (vilket inte är gott någonstans). Jag går och lägger mig igen, sover en timma till tills jag återigen väcks av min mage, går än en gång upp och tar två tabletter till. Man tror ju att fyra tabletter av den intelligenta sorten borde verka bättre men icke, magen fortsätter att värka genom hela dagen. Plus att jag inte åt nåt innan jag började jobba = jag mer fumlig än vanligt. Dessutom blir det kaosartat på eftermiddagen, ändlösa köer både inne i restaurangen och i driven. Jag lovar, KAOS. Men tack och lov, dagen är till ända och jag lever, nätt och jämt. Jag har precis sett Coctail på femman med Tom Cruise, filmen spelades in för 20 år sedan, 20 år! Samma år som jag föddes kom jag precis på (ljushuvud). Haha.

Imorgon blir det packa för hela slanten som gäller, på måndag drar jag! Galet. Träningsläger hela helgen med laget, (jag spelar med Nyby nu) ska blir riktigt roligt! Och sedan födelsedagsmiddag på söndag eftermiddag för världens bästa systerdotter. 


Dagens ros går till Matte Nordlund som kom till mig imorse för att säga hej o hej då innan jag åker, och som även skjutsade in mig till jobbet. Så skön människa!

DAGENS INFO:
-  Det blev ingen fest.
- Jag har fått nytt sim, ska bara aktiveras, har just nu 0769125262.
- Nu ska jag sova.


Sayonara!

Sail away with me...

I'm going away to sail off to the horison.. Elida. www.elida.se here I come! En vecka kvar..

Helgen vann vi Nybycupen! De va nice, Underbart.... Nästa blir träningsläger i Sandviken helgen som kommer. Det blir det sista som händer innan jag far. Samtidigt fyller både Andy och Nathalie år! Mycket som händer.

Frågan är om man ska ha ett födelsedagskalas / avskedsfest innan man åker, typ onsdag? Vi får se.

En detalj; Min mobil har blivit stulen.


Vi hörs...