Jag saknar solen.

Inblåst på Marstrand med motorhaveri o storm. Vilken underbar sommar! Nu e juli slut o Augusti kommer.. Hoppas på bättre tider där.

Bästa kalaset.

Mammas kusinbarn Lukas, 8 år blir till en stor släktfest. Hur mycket mat som helst, eller låt mig säga, hur mycket KÖTT som helst, oxfilé, lammfilé och fläskfilé. Hur mycket du bara orkar! Skoja inte att min lycka e gjord. Sen efterrätt på det, tårta på det, godis på det, hur mycket dricka som helst, you name it, dom har allt!

Kate är så himla cool också, hon inte bara bjuder sönder på mat o allt vad du vill ha, nej hon köper presenter till alla som kommer också! Sätter sig ner o tänker på vad varje person skulle tänkas vilja ha och så får man fiska upp det sen i fiskdammen. Helt galen kvinna. (Kanske e väl Bertil med på ett hörn också..) Det är bra mycket folk där också! Denna gången fick jag boken Vägen. Sitter nu uppe hos inger och Göte och ska sova här. Hela min familj är här sånär som på Kers o Nat. Dom är i Turkiet o steeeeker sönder i 40 graders värme. Hör att Blattis är svart....

Imorn bär det förmodligen av till Lysekil där båten ligger över helgen och Måndan. Då blire mys med ANDY my darling, det blir niice. Braa mycket bättre än att ligga för ankar o köra ribbåten fram och tillbaka med folk hela dagen på sin lediga dag... Ja e int bitter ;0)


Allt kommer bli bra.

Sommarturné!

Ber om ursäkt för den hysteriskt dåliga uppdateringen, svårt att komma till utan internet osv. Så här kommer lite uppdatering i form av bilder. Enjoy!






Bilderna är ifrån
www.elida.se kolla in det för schema! Kom o va med! ;o)

Vart tog solen vägen?


Aftonbön i solnedgången. Bild tagen från
elida

Grattis Sys!

Min syster fyller år idag! En dotter på åtta, snart nio år, pluggar juridik o världens snyggaste syster. Inte illa pinkat!

Fantastiska du,
Jag älskar dig. 

Härliga tider.




Bilder tagna av elida.se

Break my heart for what breaks your's.

Lägret har hållt på över en vecka nu och det är helt underbart. Jag tycker så mycket om allihopa! Dom är tokmysiga och det är riktigt häftiga grejer som händer alltså. Prästen Magnus e grym och jag älskar hans lektioner. Är som att konfirmera sig på nytt! Och ja har verkligen kommit på att Gud är så himla intressant! Man kan snacka om Bibeln och Gud etc hur mycket som helst nästan. Å de häftigaste är ju att det ofta finns historisk verklig bakrund till allt, nästan allt är logisk tänk. Okej inte allt, men ändå mer än vad man tror. Det är coolt!!!

E nu i Skagen igen, kom från Norge igår där vi va på en kristen festival där ja fick lyssna till underbara Sarah Kelly. Grymt bra. Så nu ere Danmark, här e de fest! Älskar sommaren. 

Jag har gjort en deal med Gud. Sen en ganska smart sak jag kom fram till för inte så längesen (jag är nog den första som någonsin tänkt den tanken...) att OM man kan få det levande livet med Gud som vissa pratar om och berättar om att dom har, då är det väl helt klart värt det?! Även om man inte har det just nu men nånstans därbak tror att det faktiskt finns MER än det jag har just nu, då är det väl värt ett försök? Ja så måste det vara. Håller ni inte med?
 Pröva Gud, det tänker jag göra! 


Gud, nu litar jag på dig, du får ta mig dit du vill. Du får ordna upp allt, för jag ger dig kontrollen. Lär mig leva, lär mig älska. Break my heart for what breaks your's.