Tjalalalala!

Nu sitter jag här på min lediga dag, Onsdagen. Sov läänge idag, skönt ! Vaknade inte när Tossen gick upp och skulle åka in till tandläkaren. Tack för att du inte väckte mig, hehe förlåt ! Så har jag kollat på Wallander - Den svaga punkten och ätit det jag är bäst på att tillaga, Köttfärssås och spaggetti! Grymt gott faktiskt! Jorå, jag e nöjd! ;o)

Skulle ju jobba med PA:t tillsammans med Emelie idag, men hon e ju sjuk den jokern! Så hon är kvar i Södertälje och försöker bli frisk. Annars går det bra.. Det kan nog bli riktigt bra, om alla är på med rätt inställning och allt ordnar sig med priset och så. Jag tror på det här!

Haha och angående igår, det blev aldrig happy feet för den gick inte i Uppsala, utan det blev the Departed! Bra film, värd att se! Leonardo Di Caprio, het! faktiskt... glömt bort honom en aning haha. Tack tosse för kvällen och allt !

Ikväll, gissa vad som händer då? (Jag menar inte OC nu..) Jo jag ska på fotbollsträning!! Utomhus! haha det kommer bli riktigt roligt!! Eller vad säger du Madde? jippie.

Haaaa de så braaaaaaa!

Jippiediee

Vi vann mot Funbo i söndags! Det enda laget vi förlorat mot i serien, så det var skönt! Det var även min första match på läänge, och det gick rätt bra med tanke på omständigheterna. Fast igen, det kanske inte spelar någon roll. Men riktigt kul var det i alla fall! Vi har nu gjort 99 mål på 17 matcher, och vi ligger nu plus 62 mål, rätt schysst tycker jag!

Svenska C... Vilken kurs, nu är det tal som gäller, igen! Tacktal.
Varför inte skriva ett tacktal till mitt lag? Enkelt och bra! Ja, så gör vi.  ;0)

Ikväll blir det bio med Tossen(!), Happy Feet, jippiediee!
Nu blir det till att åka tillbaka till skolan efter min lilla håltimma på FEM TIMMAR!

Ha de underbart! :-)

När man minst anar det..

Jag sitter här, jag lever, fortfarande... Vem vet, kanske hade jag inte funnits nu om änglarna valt att placera sina beskyddande vingar på annat håll? När man är med om en krasch som denna, då kan man undra. På väg på något som skulle bli roligt, en dag med hockey, brynäs - linköping med fullt pådrag och en 18års fest började inte fullt så kul. Vi körde av vägen i cirkus 9o-1oo km i timmen, sladdade och voltade runt och totalkvaddade bilen. Läskigt! men vi klarade oss. TACK Gud ! Vi åkte in till akuten och fick vara där runt fyra timmar för diverse kontroller men alla var oskadda.
    Man kan väl säga som så att nu har jag fått känna hur det känns att volta med en liten Huyndai Getz, färg röd, och behöver inte göra det någon mer gång! Skönt för mig va? :o)

Imorgon är det en ny segerdag som börjar med match, min första på flera veckor, missat tre stycken! Det blir kalas de.

Förlåt David Lahti att jag aldrig dök upp på din fest, och Grattis!
   Till sist, ha det bra och KÖR FÖRSIKTIGT!

Guess who's back, back again?

Ja, vart ska jag börja? Jag har nu spenderat två underbara veckor i varma Thailand, det har varit heeelt.... helt grymt otroligt underbart BRA! Kan man säga så? :o) Jag har varit hemma i nästan en vecka nu, och det känns faktiskt till min förvåning bra! Jag är inte deppig eller något och jag tycker det är trevligt, speciellt när snön äntligen har kommit och förhoppningsvis även tänkt å stanna ett tag nu så vi får en ordentlig vinter! Är det inte lite skönt ändå?

Thailand.. har gjort de mest roliga sakerna och hängt med sköna gubbar så att säga, kul vi hade Thoréns! (Thor+Enblom) Vi har bott på fem olika hotell, riktigt kul! Var i Bangkok några dagar, sen i Djungeln ett tag och badade i häftigaste vattenfallet tillsammans med en massa läskiga fiskar som käka på en och tjuvaktiga apor! Sedan for vi till Koh Chang, där vi slöt upp med Enbloms igen efter att vi åkt olika håll från Bangkok. Åkte öppna bilar på de värsta vägarna du kan tänka dig, upp och ner å braaant som bara den, men de va kul! Där red vi på elefanter och liknande, snorklade å hade oss! Snorkla, det är så sjukt coolt! Sen for vi ut till en ö där vi va de enda turisterna, som en robinsonÖ, sjukt fint!!! Sen tillbaka till Koh Chang och sen avslutade vi resan i Bangkok igen där jag höll i en feeeeet pytonorm! haha det var faktiskt kul! hoppas jag ska kunna få upp lite bilder sen..


Mitt underbara lag klarade sig Galant utan mig haha, vi vann de två matcherna då jag var borta, så vi leder fortfarande med sex poäng, så gött !

Men sååå, hänt nå kul hemma då? Ha de underbart!


Thailand here we come..

Ville bara checka in en snabbis o säga Gott Nytt År till alla! Hoppas det var en kul och minnesvärd kväll för många på nyårsafton igår. Jag erkänner, det blev faktiskt ganska roligt ändå... Tack alla !

Och så.. Nu drar vi till Solen o firar in de nya året, 2007! Måste kila! Ha de bra!!!

Thailand here we come!