En kärleksdikt till en kameraman. Nordic hälsar.

Farväl du vackra, farväl


Du känner inte mig men... jag känner dig. Jag har sett dig varje möte, du står alltid där, längst bort i det högra hörnet, du är oundviklig att missa. Fastän du döljs av en stor kamera, så hinner jag alltid se lite utav ditt vackert smidda ansikte som måste vara gjort av änglar, utmejslat med den största noggrannhet, då du byter plats då och då. En gång såg du på mig, och log! Jag trodde jag skulle dö. Du såg på mig med ditt otroligt vackra leende och kastade lite med ditt halvlockiga hår. Mitt hjärta stannade.


Kärlek är ett förunderligt ting, vi sveps iväg med dess otroliga kraft, en kraft så mäktig att inget motstånd är tillräckligt för att hålla bort dess enorma styrka. Just så kände jag det ögonblicket du såg på mig. Tråkigt nog kommer vi aldrig träffas igen, för jag är så feg, skulle aldrig våga gå fram till dig och be om ditt nummer. Att en som jag skulle få vara i din närhet är en så avlägsen tanke. Nu är allt över, dags att åka tillbaka till vardagen, utan dig. Men du kommer alltid att finnas kvar för min inre bild, då du skickligt skiftar från den ena foten till den andra och manövrerar den tunga kameran från sida till sida. Jag hoppas vi ses igen, någon gång. Jag ber till Gud att han kommer att föra oss tillsammans, på ett eller annat sätt. För de säger ju; Guds vägar äro outgrundliga.


Farväl.


Söndagsbabbel

Hahaha. Gissa vad jag ska göra idag?? Jo då, jag ska s t ä d a ! Haha men jag är inte bitter för jag ska ha med mig min fantastiska o vackra vän, Atoossa som ställer upp för mig och hjälper mig! Det är helt sjukt snällt, jag är så tacksam!!! Annars har helgen varit nice, spelat match med u-laget (katastrof men jag fick röra på mig lite grann iaf ;) sett på film, sett på livetsords premiärmatch i division tre!! Jättekul verkligen, sjuk skön stämning man mår ju bara så .. BRA! Dom vann med 6-2, stabilt och bra. SJUKT roligt att kolla på! Jag kommer in i allians a-hall och vilka är det jag ser? Klacken! och mitt hjärta blir varmt, nu börjar det, på riktigt! Jag har väntat på det här!

Och hur knasigt det än låter så,i tre perioder får jag det.

Lycka.

Bättre idag?

Jo tack, jag mår bättre idag. Men hur länge till? Det kan man aaaaaaaaldrig veta... haha jaja! Vad har hänt annars då? Har varit i Värmland med Ny Generation tillsammans med Joel. Det har varit trevligt, allt har gått som på rälls kan man väl ändå säga, inga missförstånd eller missöden, allt har gått till synes rätt vilket har varit skönt! Man träffar på sånt roligt folk ändå haha, värmlänningar, vilka sköningar. Inte ofta man träffar en kille som har femton, jo du såg rätt, FEMTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!! syskon vilket vill säga att de är SEXTON barn, plus två föräldrar = ARTON i familjen!!!! Gott folk, det är helt skadat!!! Haha shena.. helt sjukt. Men dom va nöjda så....

Nu ska jag ha en skön helg å träffa många vänner å ta det lugnt (?!?!) Det blir kalas.
Nu e de helg så gapa o svälj! (mat alltså..)

Off I go!


Lördagar, hatar lördagar

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGG!!!! Ååhhh... Det tar aldrig slut, Jag vill bara skrika!!!!!!!!!! Jag hatar, hatar HATAR!!!! när jag är såhär.. Det är så mycket att det slutar med att jag inte gör någonting, förstoppning liksom... ÅH! Jag är så patetisk så det är inte sant. Kan det bli värre än såhär? Ja betydligt. Ändå är det så jobbigt, problemen ligger på en milslångshög hög (what?!) och verkar aldrig vilja bli mindre. Och det värsta av allt är, det är JAG SOM MÅSTE GÖRA NÅGOT ÅT DET! Annars händer det ju ingenting! Vilken insikt va? Får paniiik... Känns som om inget är lätt, det får inte vara det. Som min pappa säger, allt är inte roligt. Det är sannerligen sant, inte mycket alls e roligt, livet är ingen lek, det handlar om jobb och om att (för att låta positiv) lösa problem, i hundratals. Vet inte, känns som om jag låter väldigt pessimistisk just nu, hm jag undrar varför?!

Whatever! Jag hatar när jag är på det här humöret, jag vet att jag är pain in the ass när jag e såhär men hey, at least I know it.. Så, what to do then? Börja ta tag i sakerna kanske? Ta ett steg i taget? LÖRDAGAR, så sämst dag när den är som denna. Lördagar e aldrig roliga nu för tiden känns det som. Press och åter press, hjärnan blir ju helt utmattad av allt som ska göras å allt som förväntas av en. Varför kan inte livet bara leka och vara... lätt ? Nej vad skulle vi då göra? HAHA. Patetisk. Knäpp. Konstig. STÖRD!!!!!!! Gaaaaaaaahhhh! Förlåt men jag e så aaaaaaaaarg, inte på någon, bara på mig själv. Och alla jobbiga situationer jag lyckas hamna i. BAJS, bajs bajs bajs!

Förlåt mig men, var bara tvungen att skriva av mig lite..

Vi hörs. (vare sig ni vill eller inte...)

Back

Hej här är jag igen..  vääldigt längesen! Har börjat på Ny Generation, sitter nere i Göteborg, det är Nordicvecka. Haha stört. Jag har börjat mitt nya liv! Ingen mer skola, känns så väldigt konstigt.. så mycket som e.. kaos. Hahaha ovanligt va? Trodde man nångång skulle börja att få ordning på saker men ack vad jag bedrog mig. Men, Gud är med mig, nu och för alltid. "May the force be with me"

Dagens goda;
chocolate chip muffins



- om jag ändå kunde veta o förstå!!!