Thailand del två.. :)


När hoppet sviktar..

Tro hopp och kärlek. Det är vad jag vill ge dig. Jag önskar av hela mitt hjärta att du får det. Du är så enormt underbart värdefull och betydelsefull för så många. Jag önskar du kunde förstå och ta till dig. 
      
Gud i himlen, TACK för att du är Trons Gud, Hoppets Gud och Kärlekens Gud. Tack för att du älskar alla dina barn så mycket att det övergår allt förstånd. Tack Gud att du är tröstens och Fridens Gud.

Tro hopp och kärlek. Det är vad jag vill ge dig, av hela mitt hjärta.

Fortsätt kämpa! snälla.


Bilddagbok

Jahaja, då har man fixat bilddagbok också! Haha mhm.. Då är man som alla andra haha. Laddade upp en massa Thailandsbilder på bloggen så ville jag skriva kommentarer också... Så då blidde det en bilddagbok! :) Jaja

Gött va? De blir kanoners. Pojkarna va här å kolla på Pirates, drog nyss. Mys! Innan det vare Träääning, springning och fys! kan inte böja benen, sjukt jobbigt.. haaha men de blir gött.

Imorgon, friluftsdag på studenternas! Första gången så ser jag faktiskt fram emot den också! hehe kul va?

Checka in lite bilder sen på bilddagboken å så kommer de upp fler här sen. Weeeeii. Kram på alla. DU är värdefull!

www.sthor.bilddagboken.se

Kärlek.

Men ursäkta! Eurovision, det är ju inte roligt! HAHA, Dags att lägga ner nu. Slutade med att vi såg på en film istället. Men för övrigt var det väldigt trevligt igår, med brudarna och så självklart matte, erik, anton å BIRA ! HAHA, jag har sagt det förut och jag säger det igen, Vilka stjärnor! Drog till Märsta av alla ställen haha och parta, men som sluta med McD i Uppsala. SÅ sköna! Jag diggar er! weeii :)

Skivan i fredas va rolig! Träffa brudarna :) Och jag säger då de! Samuel Landén! VILKEN kille alltså, röjde s ö n d e r på dansgolvet, helt galen, och ändå hade han inte druckit nåt! Så skööööööön hahaha. Riktigt kul å träffa honom, MHM! 

Idag blir det UKM! Ung Kultur Möts. Det blir värsta nice det. Go Salle och Dreamweavers! Hih. Träning ikväll ? Film med grabbarna ?

Funderingar och åter funderingar! Can't ever my mind be free from complications? haha, guess not.

Kärlek!


THAILAND! del ett...

Vääälkommen! :) Här är en bråkdel av alla bilder som togs i Thailand i Januari. För att det inte ska bli alldeles för mycket såt delar jag upp de lite. Här är början av det goda! Vi reste runt mycket, snorklade,red på elefanter, fiskade bläckfisk, solade, åt gott och Mycket Mer!!! Se och Njuuuuuuuuut!


Fortsättning följer!!!

Thailand.

image137

Blicka framåt! Det finns ett äventyr som väntar! Vid horisonten...

Hoppet!

image133
Ljuset vid horisonten, det finns där! För dig och för mig. Underbart.


Dagens..

Åjo, tror ni inte jag glömde lämna tillbaka filmen? Självklart... blir böter på den då! Erik kanske sugen på å betala? Jarrå!! Haha nej då, den står jag för...
NU. Plugg som vanligt. Matematik! Nationella imorgon onsdag. Jodå, jag är laddad (?!). Nått som är positivt att jag verkar fått ihop ett fondtal tills svenskan i eftermiddan, great! Träning med Storvreta ikväll?? Hmm.. måste nog plugga matte i vilket fall.. Jaaa jag ska börja spela innebandy i Storvreta igen, big chocker there huh? Kanske inte. Men det blir bra tror jag. Lite smålattj.. eller? HAHA. Confused women yes!

Jag. Kvinnan med den ambivalenta personligheten. Det är jag. Hmmm.. Jobbigt! Men men, bra också ibland kan jag tro. Det kommer bli bra! Skiva på fredag? Trevligt! :)

Lyssnade på Carl-Gustav Severin idag. BRA! så här kommer dagens visdomsord från honom;

Man kan nå bittert vatten, utan att själv bli bitter.

Bra va? :)

Måndag.

Helgen. Trevlig måste jag säga! Umgås med mina vänner, även om det bara är killar ibland, störtskönt! hih. Så enkla! Me like 'em :) Blidde aldrig nått matteprov, inte bra! Får göra de snart... Just nu har jag pluggat i tre timmar på mitt kultur - och idéhistorieprov som jag ska ha imorgon! Det blir kalasbra! Sen Nationella i Matematik på onsdag. MHM! Underbart.

Idag har jag spelat skol - dm i innebandy hela dagen. Skitkul! Vi kom till semi men där tog det stopp. På Straffar! Det sääämsta. HAHA. Men jag satte min iaf! hih de va skönt. Men men. Helskön dag i alla fall. Grattis Fyris!
( Körde även min broders BMW också.. haha så kul! Inte varje dag.. ) Körde hem stackars Linnéa då hon hade migrän. Men jag hade ju Kellygirl och Madde med mig, så på tillbakavägen blidde de ju inte nådigt alltså! Ett snabbstopp på Godislunden hos Uja (grymt gott godis där! köpköpköp!), sen Holly Dolly hela vägen hahaha, SÅ skön låt! Eller hur Sofia? Eller varför inte My Chemical Romance - I don't love you. Lite för ledsam kanske? Men bra :)

Dagens bästa!
BMW turen med Sofia Kercevic - vilken stjärna! Både på och av plan ;)

Till sist: Tycker du om scones? Det ska jag äta nu :)

CIAO!

Låt oss aldrig glömma...

101417-95
 Förintelsen. Låt oss aldrig glömma! Just nu spelas teater om detta, onsdag - lördag klockan 14.00 och 18.30! Försök att gå på den! Lilla teatern. Det är så hemskt men så viktigt.

Jarrå!

Jarrå! Haha så skönt uttryck, visst? Jag gillar det i alla fall hehe. Idag, sov till tolv då jag hade feber igårkväll då jag kollade, men nu har jag det inte längre! Bra va? Underbart! Fortfarande snorig, men det är jag ju iofs rätt ofta..

Idag kommer mormor och hennes "man" hit och Maggan och Tore, mammas moster med man. Det blir trevligt det =) min underbara mamma fyllde år igår! Det glömde jag skriva ve och fasa! Min mamma är absolut bäst. Hon är så vacker, snälla, omtänksam, ja helt underbar! Och hon älskar mig också, det känns bra ;o) Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne. SJUKT BRA KVINNA! hahah. Så det blir till att fira henne ikväll!

Hahaha det är så sjukt, jag har inte gått en enda lektion den här veckan! Ledig måndag - onsdag, sen torsdag, igår så vare teater och jag kunde inte göra matteprovet.. Idag så är jag sjuk (vilket betyder att jag missar fyra lektioner, det är ju ingenting haha.. ) vilket i sin tur leder till no school denna vecka! haha så nice =) Inte långt kvar nu!

Juste apropå det, studentmössorna borde kommit nu! Och det är jag som ska ha koll, får dra till skolan å kolla upp de där alltså! hehe.

jaaa men jaaa. Det blir kalasbra. Får lägga upp lite bilder också sen hih.

Kärlek till alla! Det mår man bra av.

Sjuk osv...

Här sitter jag. Snörvlandes och i desperat behov av hjälp med matte C. Någon som e sugen? Åhhhhh.. SÄMST. Jag klarar det inte själv. Ingen som e sugen på å handleda lite.. en retarded haha. Plus att man e sjuk, då finns det väl verkligen ingen som vill hjälpa. Eller kanske någon som vill, men som är för upptagen. Men, man ska inte klaga. Bara till att suga in och komma igen. Trycka i sig lite halstabletter som man inte har och ta fram tio toarullar till snytpapper och en sopsäck och sen är det bara till att köra! Men vart ska jag få kunskapen ifrån, den som jag inte har? Eller jag kanske har den, någonstans långt därinne! hahah.

Hoppas du mår bättre just nu. CIAO!

Laura - Release Me.

Bäst just nu: HELT UNDERBAR.

Laura - Release Me

I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don't hold me down
Please don't hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean

I am an asphalt flower breaking free, but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that's coming down on you
That you shielded yourself from with the roof

I am the fire burning desperatly, but you keep controlling me
Release me
Release me


Release me.

Mitt liv. Så skört. Så annorlunda. Så speciellt. Så hemskt. Så bra.

Mitt inre. KAOS. Så förlorat. Så vunnet.

Mina tankar. KAOS. Så hemska. Så vackra.

Jag har det så jobbigt, men ändå så bra. Så svårt, men ändå så lätt.
Det blir till det man gör det, eller? Så vad måste jag göra? Eller vet jag det egentligen?
Är jag rädd för att ta itu med allt som bordes, måste tas itu med?
Det är läskigt hur tankarna kan gå. Hur de kan ändras som genom ett trollslag. Och ingen förstår någonting. Jag står där själv med känslan, så ensam, så liten. 
Att förstå. Jag kommer nog aldrig förstå. Något. Eller? Jag vet inte... Att veta och förstå, det är helt vitt skilda saker. Men ändå sammanlänkade. Ser du? KAOS. Ingen vet. Att förmedla känslan, så svårt, så omöjligt. Jag vill så mycket, men är kapabel till så lite. Samtidigt som jag är kapabel till så mycket, men hur? KAOS. Mitt inre ropar efter hjälp. Samtidigt som jag är rädd för svaret. Jag är rädd. Rädd för misslyckande, för kaoset som dånar som en orkan, rör runt tankarna i mitt huvud utan något tecken på att sluta.

Trygghet. Finns det något bättre? Jag vill ha det. Så gärna. Men när man väl har det glömmer man bort hur värdefullt det är och hur viktigt det är att man inte tar det för givet. Likgiltighet. Så lätt att man hamnar där. Jag är rädd för det. Rädd för vad som händer med mig när jag är där. Det är då tankarna börjar gå. Om allt. Vad är allt?

Min hjärna. På högvarv. Konstant. Jag vill ha det så. Men ändå inte. Som vanligt. ÅÅhhh... Alla dessa tankar, de vägrar att sluta. Men vill jag att dom ska försvinna? Att slut fundera. Hur går det ihop? Jag vet inte. Kan det finnas någon mening med att tänka så mycket, är det till för att fylla någon funktion? Jag vet inte.
Jag kan hålla på såhär i evighet... Antar att det är såhär att vara jag. Att vara tonåring. På väg att bli vuxen. Formad till den man ska vara? Ja du.......
Jag klarar det inte ensam i alla fall. Det är en sak som är säker. Och det är ju där det positiva kommer in. Att jag ÄR inte själv, kan jag inte fatta det? Jag vill så gärna förstå. Att Du ska förstå. Att alla ska förstå. Jag vill så mycket, men vågar så lite. Känner så mycket men får ut så lite. 

R
ELEASE ME. 

Det är det jag vill tro; KAOS. Men med hopp.

IRRITERAD

IRRITERAD!!!! på allt, på inget. SÄMST. jag hatar att känna såhär.

Igår, sista april. kul kul. sjöng å grejer vid brasan i årsta. haha. det var la roligt. blidde inget solo dock men, va gör väl de. sjöng tillräckligt i fredas på konserten. det va kul, ingen som brydde sig typ hahaha. men som sagt, va gör väl de. nu är valborg över igen. knas.

CUPEN. högst intressant måste jag säga! vet inte riktigt vad mer man kan säga. JAJA. no more rasbo. eller?

DUUUUUUUUUUU. jag fattar inget. samtidigt som ja gör de. irriterad!!! varför måste de vara som det är?! Gaaaaaaaaahhhhhh. panik.

Jag hatar att känna såhär.