Dagens; BÖN!

Bön. Det är galet hur kraftfullt bön är! Och hur viktigt det är att veta om det, att verkligen få in det i skallen att det verkligen FUNGERAR och att vi har RÄTT att be om saker! Gud vill veta om dina önskningar! Är det inte fantastiskt?

För att kunna be behöver man också förstå vilken position vi har inför Kristus. Och som ett barn till Honom så är man redan där hos Honom, man behöver inte banka sig uppåt för att höras eller göra en massa för att komma inför Honom. Nej vi är redan där! Vi sitter redan i Hans knä! Vilket betyder att DU kan be utifrån den positionen.

För det står i Bibeln:
- Låt Gud veta alla era önskningar!
- Som Guds barn har Gud öppnat hela den himmelska världens välsignelser över oss!
- BE SÅ SKALL NI FÅ!


Nåt som är ännu häftigare är överenskommelsebön. När två (eller fler förstås) står tillsammans i något, kommer överens om något att be för och TROR att det är givet till dom, ska det bli deras. För en person kan göra massa, men två kan göra så mycket mer! Och då inte bara dubbelt så mycket utan 10 ggr så mkt! Minst! Så coolt, läste en bibelvers där det står:

"Vad två kommer överens om och ber om i mitt namn, om vad det än är, SKALL DE FÅ DET."

Förstår ni vad detta innebär eller!? be om VAD SOM HELST! Allt vi behöver göra är att TRO att det ska ske, att Han menar det!!!! Woooowww detta är helt galet.

Detta är goda nyheter människor! Men vi måste förstå det för att det ska bli levande för oss. Så ta det till dig, be över det och be att Den helige ande ska uppenbara för dig i ditt hjärta vad det verkligen betyder. För detta är så värt.

WOW.


Kommentarer
Postat av: Anonym

amen. kan vi inte träffas o be snart älsklingsblajjan?

2009-10-07 @ 09:46:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback