Girls night out! - och Yevhen.

Idag har det varit klarblå himmel dagen igenom. UTAN BLÅST! Mitt hjärta jublar av glädje. Vi tjejer (Ashley, Rachel, Naomi, Flori, Nathalie, Karin och Evelina och jag) drog till Roqetas för lite shopping och kolla in Floris casa. Tänkte åka bara brudarna men icke. Klart Yevhen ska med! Så efter en (lång) väntan på sistnämnde drog vi alla iväg. Det var jättemysigt! Jag är så glad att tjejerna (och killarna) från DTS är här, kommer sakna dom sjukt mycket när dom åker iväg på måndag.. 

Vi skulle ha en bonfire på beachen då det är Floris sista kväll här på båten, meeeen vi blidde lite sena och vi upptäckte sen att all veden låg bak i bilen som VI körde! Crap. Sååå, ingen bonfire på beachen denna kväll. Too bad. 

Köpte i alla fall en jumpsuit, schweinit snygg jacka sen blidde det byxor till på köpet då de tillhörde, nåväl, e väl inte helt fel... Naomi köpte en likadan, ska ha på oss dom imorgon, we're so excited! Helt sjukt kul... Köpte också ett par gråa leggins typ, va nära på att köpa lacktajts också, men icke denna gång. 

Imorgon ska Elise, "kvinnan i baren" som vi också kallar henne, ta oss upp i bergen som tack för hjälpen med städning/målning. Sen ska vi till Roqetas igen för att dela ut flyers inför Fredagens show på den jamaicanska baren. OH MY GHOSH, it's gonna rock!
I'm so excited!

Kommentarer
Postat av: sära

kvinna. saknar dej. ta kort på sen nya jackan.. den som är schwaaaanigt snygg...



luv

2009-01-22 @ 10:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback